Προς το περιεχόμενο

Syberia 3

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως οσοι το πηραν ψηφιακο, μπορουν να κανουν pre load τα πρωτα 18GB του παιχνιδιου. (ολο το game ειναι 45GB)

με αυτα τα 18 giga μπορεις να παιξεις ή απλα κατεβασε τα για να εισαι μισο ετοιμος για να εχει λιγοτερο?αν ηταν ετσι ας κατεβαζες 44:P

Digital or hard copy?

αν εννοεις τι να παρει τοτε αναλογως την τιμη και αναλογως αν το θες  στα χερια σου σαν συλλογη η οχι.collector's edition da best

45GB;;; Βρε πως αλλάζουν οι εποχές.. Το πρώτο ήταν μόλις ένα ή δυο cd και λέγαμε και ουάου με τα τότε γραφικά.

καλα ναι πλεον βλεπεις κατι τρελλα giga στα παιχνιδια.και οταν τα κανεις install ακομα χειροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι στα γραφικα αρχισε να φενεται πολυ ωραιο σε αναλυση 1440 στα 1080 δεν ηταν πολυ καλο  δεν ξερω γιατι . Επαιξα ελαχιστα αλλα αφηνει πολυ ομορφη αισθηση παλιου καλου adventure...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι στα γραφικα αρχισε να φενεται πολυ ωραιο σε αναλυση 1440 στα 1080 δεν ηταν πολυ καλο  δεν ξερω γιατι . Επαιξα ελαχιστα αλλα αφηνει πολυ ομορφη αισθηση παλιου καλου adventure...

[/offtopic] ειδα το αβαταρ σου και λεω μεσα μου, ποτε ποσταρισα!!  :-D [offtopic]

μολις αγορασα κλειδακι και το κατεβαζω! 

Επεξ/σία από kakofonixx
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το εχω αγοράσει ακομα αλλα διαβάζω αρκετά σχόλια για κακό performance , οποιος το παίξει ας μας πει αν ισχύει κατι τετοιο

Δημοσ.

Οταν ελεγα οτι πανε να καλυψουν προχειροτητες με το Denuvo, πηγαινατε να με φατε :P

Κακο steering / χειρισμο διαβαζω, πολλα προβληματα στο pathfinding, ακομη και technical issues για ενα παιχνιδι με γραφικα 10ετιας. 

Φαινεται ακομη και απ'τα βιντεο αυτο...

Επιβεβαιωνομαι οτι η φωνη της Kate ειναι λες και βαριεται να μιλησει σε πολλες περιπτωσεις (απο τα βιντεο που κυκλοφορουν το επιβεβαιωσα).

Ορισμενοι αλλοι χαρακτηρες φαινονται να εχουν κανει καλυτερη δουλεια στο voice acting. Για διαλογους δε ξερω, ουτε για την ιστορια (φαινεται καλη). Ουτε απο γριφους κλπ πως τα παει ειδα, θα ειναι μεγαλο spoil.

Και ναι , για την ιστορια παιζεις ενα Adventure, αλλα οπως το εκαναν (3d person σε 3D περιβαλλον),  και με τον κυριο χαρακτηρα να εχει μετριο voice acting, πειτε μου εναν ακομη λογο για να το αγορασω.

ΥΓ: Ελπιζω να μη πει κανεις "θα πατσαριστει"... Γιατι θα γελαω μεχρι του χρονου. 
Ανακοινωθηκε 7-8 χρονια πριν , να θυμισω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος αν είχε τα ίδια γραφικά/gameplay με τα προηγούμενα δύο αρκεί να έχει το ίδιο πανέμορφο story!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που με χαλάει εμένα από αυτά που βλέπω είναι ότι δεν είναι point and click αλλά έχει χειρισμό για κονσόλες

Δημοσ.

^^ τα ειπατε και τα 2 μου παραπονα σε 2 προτασεις, ΛΟΛ! Ελεγα οτι μονο εγω ειμαι "ρομαντικος" (οσον αφορα τα γραφικα). Χεχε! 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος αν είχε τα ίδια γραφικά/gameplay με τα προηγούμενα δύο αρκεί να έχει το ίδιο πανέμορφο story!

μια απο τα ιδια.+1.οταν εχεις παιξει τα αλλα δυο και χαλια να ειναι παλι θες να το τερματισεις.

Οταν ελεγα οτι πανε να καλυψουν προχειροτητες με το Denuvo, πηγαινατε να με φατε :P

Κακο steering / χειρισμο διαβαζω, πολλα προβληματα στο pathfinding, ακομη και technical issues για ενα παιχνιδι με γραφικα 10ετιας. 

Φαινεται ακομη και απ'τα βιντεο αυτο...

Επιβεβαιωνομαι οτι η φωνη της Kate ειναι λες και βαριεται να μιλησει σε πολλες περιπτωσεις (απο τα βιντεο που κυκλοφορουν το επιβεβαιωσα).

Ορισμενοι αλλοι χαρακτηρες φαινονται να εχουν κανει καλυτερη δουλεια στο voice acting. Για διαλογους δε ξερω, ουτε για την ιστορια (φαινεται καλη). Ουτε απο γριφους κλπ πως τα παει ειδα, θα ειναι μεγαλο spoil.

Και ναι , για την ιστορια παιζεις ενα Adventure, αλλα οπως το εκαναν (3d person σε 3D περιβαλλον),  και με τον κυριο χαρακτηρα να εχει μετριο voice acting, πειτε μου εναν ακομη λογο για να το αγορασω.

ΥΓ: Ελπιζω να μη πει κανεις "θα πατσαριστει"... Γιατι θα γελαω μεχρι του χρονου. 

Ανακοινωθηκε 7-8 χρονια πριν , να θυμισω.

δεν μπορει να σε πεισει καποιος για να το αγορασεις.αλλοι θα το παρουν απλα επειδη ειναι syberia 3.

• Like 2
Δημοσ.

45GB;;; Βρε πως αλλάζουν οι εποχές.. Το πρώτο ήταν μόλις ένα ή δυο cd και λέγαμε και ουάου με τα τότε γραφικά.

Θα κάνω ένα educated guess και θα πω οτι, κατά πάσα πιθανότητα, ένα μεγάλο κομμάτι των 45GB είναι ο ήχος και τα voice overs, μια και άρχισε να γίνεται "μόδα" ορισμένες εταιρίες τον τελευταίο καιρό να προτιμούν uncompressed audio (βλ. Titanfall "πρόσφατα").

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. Κάποια παιχνίδια δεν τα αγοράζεις για τα γραφικά ή τα εφέ. Μακάρι να έχει την ατμόσφαιρα και το βάθος στο story που είχαν τα προηγούμενα και τα υπόλοιπα κατά τη γνώμη μου είναι δευτερεύοντα

• Like 2
Δημοσ.

Θα κάνω ένα educated guess και θα πω οτι, κατά πάσα πιθανότητα, ένα μεγάλο κομμάτι των 45GB είναι ο ήχος και τα voice overs, μια και άρχισε να γίνεται "μόδα" ορισμένες εταιρίες τον τελευταίο καιρό να προτιμούν uncompressed audio (βλ. Titanfall "πρόσφατα").

κακο δεν ειναι.αλλωστε πλεον με τοσο μεγαλους δισκους και με adsl/vdsl δεν ειναι κατι τραγικο ακομα και τα 45 giga

Διαβάζω πολύ μέτριες κριτικές @ Steam.

προσωπικα θα πω παλι οτι ουδεποτε διαβαζα κριτικες.εχοντας παιξει αρκετα adventure παντα διαβαζα την περιληψη του παιχνιδιου και μετα αποφασιζα.ποτε μου δεν κοιταξα κριτικες.πχ το Longest journey που το εχουν σαν θεικο εμενα δεν μου αρεσε.

Θα συμφωνήσω. Κάποια παιχνίδια δεν τα αγοράζεις για τα γραφικά ή τα εφέ. Μακάρι να έχει την ατμόσφαιρα και το βάθος στο story που είχαν τα προηγούμενα και τα υπόλοιπα κατά τη γνώμη μου είναι δευτερεύοντα

αυτο ισχυει. αν και παμε σε αλλη κατηγορια εν τουτοις ναι αν συγκρινεις πχ Diablo 1 με 3 το 3 ειναι με τελεια γραφικα.ακομα και ομως αν το 3 ειχε τα γραφικα του 1 δεν θα με ενοιαζε.καποια παιχνιδια τα παιζεις οπως να ναι

• Like 3
Δημοσ.

Εννοείται πως δεν είναι κάτι κακό (τουλάχιστον για όσους δεν έχουν περιορισμούς στα download, έχει και παροχούς με bandwidth caps), απλά αναφέρθηκε το μέγεθος σε σχέση με τα γραφικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...