Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Η Microids είχε ανακοινώσει την 1η Απριλίου τη συνέχεια των αξιόλογων adventure του Benoît Sokal. Αρχικά θεωρήθηκε πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως με διευκρινιστικό δελτίο τύπου στις 17 του μήνα η Microids επιβεβαιώνει ότι το Syberia 3 θα βγει για PC. Μάλιστα, είχε ειπωθεί ότι θα βγει και για PS3 αλλά εδώ υπάρχει παρασκήνιο (με την έκδοση για PS2 να μη φτάνει στην Αμερική και διάφορες άλλες λεπτομέρειες), εξ ου και η ελαφρώς ασυνάρτητη δήλωση του προέδρου της Microids, την οποία αξίζει να διαβάσετε εδώ. Το πρώτο adventure της σειράς μου είχε αρέσει πολύ, το δεύτερο μου φάνηκε υπερβολικά surreal, αλλά αυτή ίσως να είναι άδικη κριτική για ένα adventure game που γενικά κινείται σε τέτοιο κλίμα και σε βάζει να κυνηγάς μαμούθ με ένα τρένο που το οδηγεί ρομπότ...
PCharon Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Περιττό να πω πως ήμουν τρελλαμένος με δαύτο...
dark_banishing Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ωραία ήταν τα syberia. Πολύ εύκολα όμως και κάπως υπερτιμημένα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αρκετά καλή η υπόθεση του πρώτου, που ήταν και ατμοσφαιρικό και γενικά το θυμάμαι να είχε καλοδουλεμένους χαρακτήρες και ωραίες τοποθεσίες. Ακόμα και το φινάλε, αν και σε σχετικά μετέωρο σημείο ως προς τον βασικό στόχο, δεν με είχε απογοητεύσει καθόλου. Το δεύτερο με απογοητευσε σε όλα τα παραπάνω (πλην του φινάλε). Ήταν μόνο ένα sequel για να συμπληρώσει την ιστορία και τίποτα άλλο δεν είχε ενδιαφέρον σε αυτό. Γι'αυτό και δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος που θα βγει και Syberia 3. Τι έχει μείνει από την υπόθεση να πει το τρίτο; Αν και τώρα που το σκέφτομαι αν είναι αυτοτελές μάλλον θα είναι καλύτερα γι'αυτό.
red7genius Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Syberia I & II τα αγαπημενα adventures ever...εχουμε κανενα νεο για το 3?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Έπαιξα πακέτο και τα δύο Syberia οπότε δεν έχω ξεχωριστή γνώμη, έχω την ίδια άποψη και για τα δύο. Φανταστική ατμόσφαιρα - από τις καλύτερες που έχω συναντήσει και ένας από τους βασικούς λόγους που μπαίνει στην top 20άδα, εύκολοι γρίφοι (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό), πανέμορφα γραφικά και πολύ ενδιαφέρον story που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Γενικά πολύ καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Δε βρίσκω λόγο και το 3 να μην είναι αντίστοιχης ποιότητας. Εκτός αν φύγουν ορισμένοι άνθρωποι - κλειδιά από την ομάδα που θα το δημιουργήσει.
Whiteyez Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ένα από τα καλύτερα adventures που έπαιξα ποτέ, ατμοσφαιρικό και πολύ ωραίο story ειδικά το 1, το 2 δεν ξέρω γιατί δεν με τρέλανε όσο το 1ο. Το σίγουρο είναι πως θα παίξω και τo 3ο, ας ελπίζουμε σε κάτι καλό.
Achilles Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Ιούνιος 2010. Ελπίζω μόνο να μην το καταστρέψουν μόνο και μόνο για να βγάλουν την συνέχεια ενός πετυχημένου adventure. Και επειδή με το Νο2 ψιλοχάλασαν την ωραία συνταγή του πρώτου, είμαι λίγο επιφυλακτικός... Ένα από τα πλεονεκτήματα του syberia είναι η κινηματογραφική αίσθηση που δίνει.Βοηθάει σε αυτό τα υπέροχα γραφικά, η εκπληκτική μουσική και οι εύκολοι γρίφοι στους οποίους δεν "κολλάς" για πολύ και το μαγευτικό story δεν κάνει παύσεις. Για να δούμε στο 3 τι θα συναντήσουμε...
Tzimmys Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Το 1 με μάγεψε. Το 2 όχι ότι δεν παιζότανε, αλλά δεν είχε αυτή τη μαγεία του 1. Μάλλον θα το δοκιμάσω το 3.
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εμενα και τα το 1 και το 2 με μαγεψαν..φοβερη ερμηνεια και ιστορια....και τα γραφικα μια χαρα ηταν..το syberia 3 τι ακριβως παιζει να εχει..??για συνεχεια του 2 δν νομιζω γτ τα βρηκαν τα τελευταια μαμουθ στο τελος του 2.. ώπα βρε Eluminator_91, κάνε λίγο κράτει. Δεν αποκαλύπτουν ετσι φάτσα φόρα το φινάλε ενός παιχνιδιού (πόσο μάλλον δύο παιχνιδιών). reported
stm00192 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Montreuil, 26 November 2012. A few days before the "Game Connection Europe", French software publisher Anuman Interactive has announced a deal with author Benoit Sokal and confirmed that the game "Syberia III" (to be marketed under the Microïds label) will be created.More than three years after acquiring Microïds and few days after unveiling the future "Dracula: the Shadow of the Dragon", software publisher Anuman Interactive has announced a piece of news that video game enthusiasts have been eagerly awaiting: the "Syberia III" project is underway, with Benoit Sokal (who wrote the first two Syberia) and Elliot Grassiano (the founder of Microïds) heading it up. Benoit Sokal has just signed a deal with Anuman Interactive to write the script of "Syberia III" for 2013, while Elliot Grassiano (who founded Microïds in 1985 and made the company famous worldwide) will oversee, as Vice President of Microïds Unit, the development of new publications under the Microïds label. Anuman Interactive has taken yet another step forward in its determination to become one of the main international names in adventure games.“After two long years of waiting for the fans, with Benoit writing the script and Elliot joining our team, “Syberia” has truly entered its production phase. With its incredible feel and the sheer quality of the game, Syberia has carved out a special place for itself in gamers’ hearts. They are more than ever expecting the next instalment. Today, fans of the series and adventure games enthusiasts have at last been rewarded for the patience,” says Anuman’s General Manager, Stéphane Longeard. Benoit Sokal, who is working as Artistic Director on the Syberia saga, adds : “I’m very pleased to be creating another Kate Walker adventure and working with Anuman Interactive’s teams on the project. I created the first two episodes of Syberia with Elliot, so I’m also really happy to be able to create this new one with him and illustrate the evolution of Anuman as a significant player in the adventure games industry.” "Syberia III" is a multiplatform game scheduled for release in 2014-2015. Πηγή: source 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μακαρι,ααα ρε kate ,τι παιχνιδαρες και τα 2
DimAslan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ωραιαιαιααιααααααα..... και τώρα; Θα μας την βγάλουνε την πίστη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα