Προς το περιεχόμενο

ΗΤC Diamond και ανταγωνισμος

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν εχεις επιδοτηση απο Voda, μπορεις να παρεις συσκευη και απο το Πλαισιο. Μεγαλυτερη ποικιλια και χωρις το μενου της Voda:-(

Μωρε Πλαισιο ημουν και ειχε διαθεσιμες τις συσκευες και ειχα σταμπαρει το Diamond και τελικα μου λεει "βγαινει diamond 2" και κολλησα. Λεω για να βγαινει 2, ψοφησε το 1

BlackBerry 8900 Curve, γιατι οχι?

Σοβαρα ρωταω, γιατι οχι, τι αρνητικο εχει?

Δημοσ.
Μωρε Πλαισιο ημουν και ειχε διαθεσιμες τις συσκευες και ειχα σταμπαρει το Diamond και τελικα μου λεει "βγαινει diamond 2" και κολλησα. Λεω για να βγαινει 2, ψοφησε το 1

BlackBerry 8900 Curve, γιατι οχι?

Σοβαρα ρωταω, γιατι οχι, τι αρνητικο εχει?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1223844

Δημοσ.

Είναι και σχετικό και άσχετο παράλληλα το πόστ μου.. Δεν μπορώ να βρώ κάποιον youtube downloader για wm6.1 και συγκεκριμένα για το htc touch hd (ίδιο λογισμικό οπότε δεν έχει σημασία)

Έχει κάποιος σχτικές προτάσεις; Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Kaizer, γιατι δεν βλεπεις και το Touch 3G? Δεν εχει τα φρου φρου του Diamond (μικροτερη αναλυσης οθονη-χωρις 3D μενου) αρα μικροτερη καταναλωση και εχει μεγαλυτερη μπαταρια.

Δες

το μενου του.

klainmaingr@ Δεν ξερω να σε βοηθησω. Ειμαι νεος στα WM:-D

Δημοσ.
Γιατι δεν το εχει η vodafone

Δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα, θελω να δωσω τα 380Ε της vodafone αντε και κατι ακομα

Αφου μπορεις να παρεις συσκευη απο το Πλαισιο με επιδοτηση Voda, για να παρεις συσκευη απο Voda shop?

Δημοσ.

Mισο, μπερδευτηκαμε, αυτο που λες το ΕΧΕΙ η Vodafone εστω και μεσω Πλαισιου?

Ελπιζω να μην εννοεις το touch hd που μου δειξανε χθες στο πλαισιο με κοντα στα 7 κατοσταρικα

Δημοσ.

Απο το Touch HD δεν ξερω, αλλα απο το Diamond που ενδιαφερεται ο φιλος, ειναι και παρα ειναι κουμουτσα, για τα δικα μου γουστα παντα.

από ποτε έχει το diamond 3.7'' οθόνη? :P

Δημοσ.
Mισο, μπερδευτηκαμε, αυτο που λες το ΕΧΕΙ η Vodafone εστω και μεσω Πλαισιου?

Ελπιζω να μην εννοεις το touch hd που μου δειξανε χθες στο πλαισιο με κοντα στα 7 κατοσταρικα

Απο οσο καταλαβα, εχεις επιδοτηση Vodafone, σωστα? Θα πας στο Πλαισιο, θα διαλεξεις οτι κινητο θες και θα το παρεις με την επιδοτηση σου. Και ναι, το Touch 3G το εχει το Πλαισιο οποτε μπορεις να το παρεις.

από ποτε έχει το diamond 3.7'' οθόνη? :P

Δεν εχει. Για αυτο ειναι κουμουτσα το Omnia HD:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...