Προς το περιεχόμενο

ΗΤC Diamond και ανταγωνισμος

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω προς Diamond με εναλακτικη Νοκια 5800 και Ομνια. Υπαρχει λογος να παω στις εναλλακτικες?

1. Υστερει καπου το Diamond απο το 5800?

2. Αξιζει τα 150Ε παραπανω το Ομνια?

Δημοσ.

1. Υστερει καπου το Diamond απο το 5800?

2. Αξιζει τα 150Ε παραπανω το Ομνια?

1. Στην μπαταρια και στα ηχεια.

2. Για μενα προσωπικα οχι δεν αξιζουν. Το Omnia εχει παραπανω μνημη και καλυτερη καμερα αλλα οκ, κινητο θελω και οχι παντοφλα. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Επισης το Omnia, δεν εχει την VGA οθονη του Diamond.

Δημοσ.

1. Oταν λες μπαταρια τι εννοεις?Θελω να πω το 5800 εχει μπολικη. Εννοεις το htc κραταει λιγο γενικα ή απλα κραταει λιγοτερο απο του 5800

2. Με καλυψες

Δημοσ.

Η μπαταρια του Dimond κραταει λιγο γιατι ειναι πολυ μικρη (900αρα μπαταρια εβαλαν:-(). Η πολυ καλη (αλλα ενεργοβορα) οθονη του(ρυθμιζεις εσυ την φωτεινοτητα) και το 3D μενου τραβανε αρκετη μπαταρια. Αμα παιξεις κιολας με το wifi και με GPS, πρεπει να κουβαλας φορτιστη μαζι σου (για GPS, ο φορτιστης αυτοκινητου ειναι must). Απο την αλλη, με συνετη χρηση θα σου κρατησει 2 μερες.

Υπαρχει βεβαια και original μπαταρια (1350) με καπακι δικο της αλλα παχαινει και βαραινει λιγο το κινητο. βεβαια στοιχιζει και 50-60 ευρω νομιζω.

Επισης, εχει βγει και ενα προγραμμα, το οποιο κανει underclock τον επεξεργαστη (οταν δεν χρησιμοποιειται το κινητο) για καλυτερη διαρκεια μπαταριας.

ΥΓ: Το 5800 φιλου εχω δει να αντεχει και 4 μερες αλλα παλι με συνετη χρηση. Μερικα τηλεφωνα και μηνυματα. Με wifi κτλ ρουφα την μπαταρια αλλα αντεχει περισσοτερο απο του Diamond.

Δημοσ.

Xμ...με προβληματισες.

Το Νοκια που εχω τωρα με νορμαλ αλλα οχι προσεκτικη χρηση(κοινως δεν αναβαλω τιποτα επειδη "θα μου τελειωσει η μπαταρια") βγαζει και 5 και ισως 6 ημερες φουλ.(τωρα τελευταια εχει αρχισει να πεφτει στις 4 αλλα δεν γ...)

Επομενως, εαν μια κανονικη χρηση του 5800 με ριξει στις 3 και παλι πτωση θα ειναι για μενα. Οποτε τι να το βαζω ανα 3 μερες τι καθε μερα(θα παρω και ενα φορτιστη αυτοκινητου)

Το ερωτημα μιας και αποτι βλεπω τα ξερεις και τα 2, μεταξυ των 2 ποιο σου φαινεται καλυτερο?

Δημοσ.

Να σου πω. Πριν 1 εβδομαδα περιπου, ημουν στο ιδιο διλημμα με σενα. Diamond ή 5800? Και ειχα κινητο 3τιας που κρατουσε 4 μερες, ανοιχτο τα βραδια και με bluetooth ολη μερα.

Αν το GPS ειναι ψηλα στην λιστα των δυνατοτητων που θες απο το κινητο σου, πας σε Diamond αφου σε Windows mobile κυκλοφορουν ολα τα προγραμματα GPS. Αν θες να παραμετροποιησεις (οσο δεν φανταζεσαι) το κινητο σου, πας σε Diamond. Απο εικονιδια μεχρι νεες ROM που αλλαζουν εντελως το κινητο. Ορεξη να εχεις να δοκιμαζεις. Αν θα κατσεις να το σκαλισεις και να ασχοληθεις, πας σε Diamond.

Αλλιως, παιρνεις το 5800 με την μεγαλη οθονη, την καλη μπαταρια, τα καλα ηχεια και το Symbian λειτουργικο και εισαι κυριος. Αλλα WM δεν ειναι, με οτι κακο ή καλο εχουν.

Επισης, αν εισαι πολλες ωρες στον δρομο πεζος (λογω δουλειας πχ) και χρειαζεσαι κινητο ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ το Diamond. Η μπαταρια θα σε προδωσει και θα τρεχεις να βρεις τηλεκαρτες:-D

Επισης, πηγαινε σε καποιο καταστημα και δες τα απο κοντα. Δοκιμασε τα, πιαστα στο χερι σου, παιξε με το μενου.

1. Αν πας σε Diamond, ΜΗΝ το παρεις απο την Vodafone. Εχει βαλει το χερακι της στο μενου...:mad:

2. Εκει που θα πας να δοκιμασεις τα κινητα, σιγουρεψου οτι στο Diamond ειναι κλειστες ολες οι εφαρμογες. Την πατησα και εγω ετσι. Οσοι τα δοκιμαζουν, αφηνουν ανοχτα τα προγραμματα και ρουφανε ολους τους πορους του κινητου. Με αποτελεσμα να μην πηγαινει μια το 3D μενου.

ΥΓ: Εγω επελεξα το Diamond. Μ'αρεσε, ειναι μικροτερο απο το 5800 (σημαντικο για μενα) και οσο για την μπαταρια...και σπιτι και στην δουλεια μου μπριζες υπαρχουν. Τωρα αν γινει η στραβη, εγινε:-)

Edit: Και κατι πολυ σημαντικο. Το κουτι του Diamond να εχει ταινια ασφαλειας απο την ACE hellas για να εχεις εγγυηση. Τα αρχικα Diamond ηταν παραεισαγωγη...ισως να εχει ξεμεινει κανενα.

Δημοσ.

θεωρητικα οτι λειπει απο απο το πρωτο Diamond, το εχει το 2. Καμερα 5mp, micro SD, μεγαλυτερη οθονη, μεγαλυτερη μπαταρια (1100) αλλα και ακριβοτερο. Αν σ'αρεσει και εχεις τα λεφτα, γιατι να μην περιμενεις:-)

http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond-2368.php

http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond2-2689.php

Δημοσ.

Δεν το εχω δει σε καποιο καταστημα ακομα.

Στο expansys το εχει 460 αλλα ειναι η Αγγλικη εκδοση. Το θεμα βεβαια δεν ειναι τα Αγγλικα αλλα η εγγυηση.

Βεβαια αν σκεφτεσαι expansys, εγω θα χτυπαγα το Diamond με 364 και με τα υπολοιπα, θα αγοραζα καμια θηκη, φορτιστη και γιατι οχι την μεγαλυτερη μπαταρια:-)

Δημοσ.
ποσο ακριβοτερο?

τα 700 του hd δεν τα δινω, 500κατι δινω

αφου δινεις 500+ τοτε να περιμενεις για το omnia HD Που τα πηδαει ολα :-)

http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php

το παρακατω βιντεο ειναι απο το trick challenge και ειναι τραβηγμενο με omnia HD :-)

Δημοσ.

Πολυ καλο σε χαρακτηριστικα (με Symbian ομως και οχι WM) αλλα κουμουτσα βρε παιδi μου:P Που θα το κουβαλας αυτο το πραγμα.

Ασε που 500+ δεν νομιζω να κανει. Κατι σε 600+ το θεωρω πιο πιθανο.

Δημοσ.
Πολυ καλο σε χαρακτηριστικα (με Symbian ομως και οχι WM)

cortex A8 σε wm δε γνωριζω ακομα. το πρωτο κινητο ειναι με το νεο επεκεργαστη της arm :-)

επισης λενε οτι τα τελικα μοντελα θα ειναι με 800ΜHz και οχι με 600 συχνοτητα. τωρα δε νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερη κουμουτσα απο το touch HD:-)

Δημοσ.

Αν εχεις επιδοτηση απο Voda, μπορεις να παρεις συσκευη και απο το Πλαισιο. Μεγαλυτερη ποικιλια και χωρις το μενου της Voda:-(

τωρα δε νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερη κουμουτσα απο το touch HD:-)

Απο το Touch HD δεν ξερω, αλλα απο το Diamond που ενδιαφερεται ο φιλος, ειναι και παρα ειναι κουμουτσα, για τα δικα μου γουστα παντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...