soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θα ήθελα να μάθω αν γίνετε κ πως, να έχω ακριβώς τον firefox που έχω στο pc μου(themes, add-ons, bookmarks κτλ) σε portable έκδοση σε ένα stickάκι.
xvagos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Κάνε και μια βόλτα εδώ: http://portableapps.com/
Galliant Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μαλλον τον ενδιαφερει να μεταφερει το profile και οτι εχει σωσμενο στον firefox. Σε windows εισαι;
soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ναι Vista! Έχω περάσει το >Firefox_Portable_3.0.10_en-us.paf.exe στο stickακι κ έχω βρει αυτό. Δε ξέρω όμως πως να περάσω τα bookmarks, themes, add-ons κτλ...
Galliant Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μαλλον τον ενδιαφερει να μεταφερει το profile και οτι εχει σωσμενο στον firefox.Σε windows εισαι; EDIT: τωρα ειδα το stickaki που λες. Αμα θες να μεταφερεις το profile μαζι με extensions κλπ κανε ενα run (windows) και γραψε "firefox -P". Δες που σωζεις το profile σου και αντεγραψε το ολο καπου. Οταν θα εγκαθιστας καπου το firefox θα βαζεις αυτο το profile. Λογικα πρεπει να δουλευει και με το portable apps που λεει το παιδι πιο πριν 2ο EDIT: Καλα το βρηκες. Μολις αντιγραψεις το profile θα εχεις λογικα ολα τα extensions, plugins, themes κλπ (ιδια εγκατασταση αλλα portable). Τουλαχιστον ετσι δουλευει απο διαφορετικο pc σε pc που το κανω
soiramk Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 EDIT:τωρα ειδα το stickaki που λες. Αμα θες να μεταφερεις το profile μαζι με extensions κλπ κανε ενα run (windows) και γραψε "firefox -P". Δες που σωζεις το profile σου και αντεγραψε το ολο καπου. Οταν θα εγκαθιστας καπου το firefox θα βαζεις αυτο το profile. Λογικα πρεπει να δουλευει και με το portable apps που λεει το παιδι πιο πριν Αυτό "firefox -P", απλά μου ανοίγει τον firefox. Έκανα αυτά που λέει εδώ, αλλά δεν άλλαξε τπτ.
Galliant Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Τρεχτο με κλειστο firefox. Δες ποιο profile τρεχεις. Με ενα απλο mouse over (χωρις κλικ) θα δεις που ειναι σωσμενο. Καντο copy και δες τι θα γινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.