Προς το περιεχόμενο

Πώς Μπορώ να αυξήσω τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης σε πάνω από 60 Hz

tst05002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Πρόσφατα πήρα έναν φορητό Acer 8930G με οθόνη 18.4' και δεν μπορώ να αυξήσω τον ρυθμό ανανέωσης πάνω από τα 60 Hz. Δεν μου δίνει άλλη δυνατότητα... Τι να κάνω? Μείωσα και την ανάλυση αλλά πάλι μόνο 60 HZ δίνει...

• Moderators
Δημοσ.

Στις TFT οθονες δεν εχει καμια απολυτως διαφορά ειτε 60 ειτε 560 να ηταν ο ρυθμος ανανεωσης, λογω διαφορετικης τεχνολογιας/φιλοσοφιας κατασκευης.

Μην αγχωνεσαι, μια χαρα ειναι.

(Γραφτηκες πριν 1 χρονο και αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ? Wow!! Εγω δε τα καταφερα και κολλησα άμεσα την insomniίλα :P )

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, απο το 2005 μεχρι την αρχη του 2007 (που επισκεφτηκα πρωτη φορα κατι αλλο εκτος απο τις αγγελιες) ειχα μπει μονο 2-3 φορες για να στειλω pm για μια αγγελια (που ηταν και ο λογος που γραφτηκα :P )

Δημοσ.

Μπορείς να ανεβάσεις το refresh rate σε μερικά τελευταία μοντέλα κανονικών οθονών (Samsung 2233RZ) στα 120Hz. Για οθόνη λάπτοπ δεν γνωρίζω αν υπάρχει κανένα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά αυτά τα μοντέλα είναι 2-3, πιο ακριβά και δεν προσφέρουν τπτ παραπάνω από τα άλλα με 60hz εκτός από την δυνατότητα να μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3D glasses και έτσι...

• Moderators
Δημοσ.

Η πρωτη Tft οθονη μου (Philips 17", 2004) επετρεπε ως 75Hz.

Η διαφορα απο 60 σε 75Hz ηταν... μηδενικη :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάτι EIZO όμως που έπαιζαν στα 100Hz ήταν άλλη φάση...

tft? screenshot or it didn't happen :P (οεο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...