Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με paypal

ALdaperan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας...την προηγούμενη βδομάδα έβγαλα προπληρωμένη κάρτα απο την τράπεζα κύπρου και θέλω να γραφτώ στο paypal αλλα έχω καποια προβληματάκια :o

Έκανα λογαριασμό στο paypal (personal ... έχει και premier αλλα δεν ξερω τι ειναι :rolleyes: ) και τώρα προσπαθώ να βάλω την κάρτα αλλα μου βγάζει αυτο το μήνυμα :

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

η κάρτα λογικά πρέπει να έχει λεφτα μέσα γιατι όταν πήγα να τη βγάλω μου είχαν πεί ότι θέλει 5 ευρώ για ενεργοποίηση , και ετσι τα βαλα ή μηπως θα πρέπει να βάλω extra τωρα ? :o

περιμένω τη βοηθεια σας :-)

ευχαριστω εκ των προτέρων ;)

Δημοσ.

Επικοινώνησε με την τράπεζα κύπρου στο τηλέφωνο που είναι πίσω από την κάρτα και ρωτα τους αν έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα. Αν σου πουν ναι, πες τους το πρόβλημα σου γιατί από ότι έχω καταλάβει γνωρίζουν από paypal..

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι όταν βάζεις μια κάρτα κάνει μια απόπειρα να σου χρεώσει ξέρω 'γω 1 Ευρώ, για να δει αν είναι ΟΚ η κάρτα. Αν λοιπόν την είχες τελείως άδεια δεν θα μπορούσε να πάρει τίποτα οπότε εκεί μπορεί να κόλλησε.

Βεβαιώσου λοιπόν πρώτα ότι είναι ενεργοποιημένη (πλήρωσε ότι αναλογεί για την ενεργοποίησή της τελοσπάντως) και φρόντισε να έχει και κανα 2-3 Ευρώ τουλάχιστον ελεύθερα μέσα.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα βγάλει πριν 3 μήνες την prepaid της Τράπεζας Κύπρου,αλλά απλά την είχα ενεργοποιήσει(είχα δώσει 5 ευρώ) χωρίς να βάλω κάποιο ποσό μέσα.Το Σάββατο που πήγα να κάνω λογαριασμό στο Paypal,μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα,μάλλον λόγω έλλειψης χρημάτων στην κάρτα.Σήμερα έβαλα χρήματα,οπότε το βράδυ/αύριο θα προσπαθήσω πάλι.Αν βγάζει πάλι πρόβλημα και τότε,υπάρχει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με την Τράπεζα.

Δημοσ.

ok τελικα την έβαλα την κάρτα στο paypal αλλα τώρα μου λέει οτι πρέπει να την κάνω confirm με ενα κωδικό paypal που θα τον βρώ ομως αυτον?θα μου τον στείλουν με Μail?

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας :-)

Δημοσ.

Σήμερα πήρα στην Τράπεζα Κύπρου και μου είπαν ότι αυτός ο κωδικός στέλνεται μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες.Θα πάρεις τηλ. στην Τράπεζα και θα στον πουν.

Δημοσ.
ok τελικα την έβαλα την κάρτα στο paypal αλλα τώρα μου λέει οτι πρέπει να την κάνω confirm με ενα κωδικό paypal που θα τον βρώ ομως αυτον?θα μου τον στείλουν με Μail?

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας :-)

Ή αν δεν βαριέσαι, πας να δεις τις συναλλαγές με το βιβλιάριο ο κωδικός θα είναι του στυλ ΧΧΧΧpaypal το XXXX είναι ο κωδικός σου, για παράδειγμα 1234...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...