Προς το περιεχόμενο

Προσαρμογη πληκτρολογιου laptop σε destop

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη αυτο το θεμα αναρωτιεμαι αν και το βλεπω δυσκολο...Ειναι δυνατον με καποια πατεντα ενα πληκτρολογιο απο φορητο υπολογιστη να προσαρμοστει se desktop ???? Πολυ καλο θα ηταν.

Δημοσ.

Εγω προσωπικα το βλεπω εξωγηινο! :-) γτ εχεις καποιο προβλημα με το πληκτρολογιο σου? ενα απλο καλο κανει γυρω στα 15 με 20 €

Δημοσ.
Εγω προσωπικα το βλεπω εξωγηινο! :-) γτ εχεις καποιο προβλημα με το πληκτρολογιο σου? ενα απλο καλο κανει γυρω στα 15 με 20 €

Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.Απλα ακριβως ιδια αισθηση με αυτα των φορητων δεν εχω βρει.

Δημοσ.

Xαχα, ρε Γιάννη με τα πληκτρολόγια σου!

Αλήθεια, γιατί δεν παίρνεις ένα φορητό;;;

BTW, να σε ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει;;;

Οσον αφορά το πληκτρολόγιο της Αpple που πούλησες, επειδή είμαι λίγο γκάου και ζητάω ένα πληκτρολόγιο που να είναι πλήρως ανατομικό(και να μην πιάνει και χώρο), ήθελα να σε ρωτήσω αν η ελάχιστη κλίση του Αpple(λόγω των usb φυσικά) εμποδίζει τους καρπούς και το χέρι από το να ακουμπάνε ΠΛΗΡΩΣ πάνω στο γραφείο...Δηλαδή, να λειτουργεί το γραφείο σαν palm rest...

Eπίσης, να σου πω, επειδή διάβαζα σε κάτι reviews ότι είτε το spacebar δεν πατιόταν το ίδιο εύκολα από παντού, είτε το Caps Lock ήταν αρκετά σφιχτό να το πατήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο;;;

Γιατί είμαι ανάμεσα στο Apple το δικό σου και στο Logitech Illuminated!

Δημοσ.
Xαχα, ρε Γιάννη με τα πληκτρολόγια σου!

Αλήθεια, γιατί δεν παίρνεις ένα φορητό;;;

BTW, να σε ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει;;;

Οσον αφορά το πληκτρολόγιο της Αpple που πούλησες, επειδή είμαι λίγο γκάου και ζητάω ένα πληκτρολόγιο που να είναι πλήρως ανατομικό(και να μην πιάνει και χώρο), ήθελα να σε ρωτήσω αν η ελάχιστη κλίση του Αpple(λόγω των usb φυσικά) εμποδίζει τους καρπούς και το χέρι από το να ακουμπάνε ΠΛΗΡΩΣ πάνω στο γραφείο...Δηλαδή, να λειτουργεί το γραφείο σαν palm rest...

Eπίσης, να σου πω, επειδή διάβαζα σε κάτι reviews ότι είτε το spacebar δεν πατιόταν το ίδιο εύκολα από παντού, είτε το Caps Lock ήταν αρκετά σφιχτό να το πατήσεις, ισχύει κάτι τέτοιο;;;

Γιατί είμαι ανάμεσα στο Apple το δικό σου και στο Logitech Illuminated!

Φιλε μου δεν πλκτρολογω με τους καρπους κολημενους στο γραφειο για να σου πω με σιγουρια..Δεν νομιζω ομως να εχεις τετοιο προβλημα.

Για το caps lock και spacebar μια χαρα ηταν οπως και τα αλλα πληκτρα.

Η διαδρομη στα πληκτρα του apple ηταν πιο μικρη απο του btc και θα ελεγα ισως και η αισθηση να ηταν πιο κοντα σε αυτη των φορητων αλλα μου την "εσπαγε" το λευκο του χρωμα και οτι μερικες φορες μετα απο επενεκινηση επρεπε να το βγαλω κια να το ξαναβαλω στην usb για να δουλεψει.

Για φορητο εχω ενα των 350 ευρω μονο για τα καλοκαιρια αν παω καπου.Ειμαι fun των μεγαλων οθονων οποτε δεν τιθεται λογος για κατι τετοιο για καθημερινη χρηση.

Δημοσ.
Δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα.Απλα ακριβως ιδια αισθηση με αυτα των φορητων δεν εχω βρει.

Iδιο πρόβλημα είχα και γω!

Και την ίδια αίσθηση τη βρήκα σε αυτό το πληκτρολόγιο η αλήθεια είναι ότι δεν το ήθελα ασύρματο αλλά σαν αίσθηση μου αρέσει πολύ και μοιάζει με πληκτρολόγιο laptop.

http://www.skroutz.gr/s/66488/Telco-Wireless-slim-keyboard-SK-020W.html

Εγώ το πήρα απο carrefour γέρακα 9 ευρώ.Το πρώτο το πήρα προ 2 μήνου και το δεύτερο για καβάτζα το πήρα πριν 4 μέρες!

Δημοσ.

Και την ίδια αίσθηση τη βρήκα σε αυτό το πληκτρολόγιο η αλήθεια είναι ότι δεν το ήθελα ασύρματο αλλά σαν αίσθηση μου αρέσει πολύ και μοιάζει με πληκτρολόγιο laptop.

Εγώ το πήρα απο carrefour γέρακα 9 ευρώ.Το πρώτο το πήρα προ 2 μήνου και το δεύτερο για καβάτζα το πήρα πριν 4 μέρες!

9 ευρω και στο skroutz 23+ ????Αν ειχε και αριθμητικο πληκτρολογιο ωραια θα ηταν.

Δημοσ.
ναι όμως μιλάμε για ποιο κοντά σε πληκτρολόγιο laptop...ας μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.....:P:P

Εκει ειναι το resume...Για αυτο μαλλον μοναδικη λυση αν και οχι εφικτη απο οτι φαινεται θα ηταν η προσαρμογη σε desktop ενος πληκτρολογιου απο εστω χαλασμενο laptop.

Δημοσ.

το εχω και ειναι απαραδεκτο,μερικες φορες για να βγει το γραμμα που πατας θες καλεμι και βαριοπουλα:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...