Προς το περιεχόμενο

DVD-R ME ΑΣΗΜΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ(silver underside)

tarzan106

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες

Μηπως ξερει κανενας αν υπαρχουν στην Ελλαδα και που μπορω να βρω dvd-R τα οποια να εχουν ασημι πίσω πλευρα (dvd silver underside) οπως δηλαδη και τα γνήσια?

Να φαίνονται δηλαδη σαν γνήσια απο πίσω και να μπορω να γράψω σε αυτά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Moderators
Δημοσ.

Μια εικονα θα βοηθουσε :-)

Μηπως εννοεις να μην εχουν Logo απο την πισω πλευρα, ουτε τιποτε αλλο? Δηλαδη να ειναι σκετα?

Δημοσ.

Εννοω οτι συνήθως τα DVD-R στην πλευρά στην οποία γράφονται (την πίσω πλευρα) έχουν ενα μώβ- μπλέ χρώμα ενώ τα γνήσια γραμμένα είναι ασημί, σαν καθρέφτης.

Θα ήθελα λοιπόν να βρω DVD τα οποία να είναι άγραφα και να έχουν τέτοια πλευρά εγγραφής(ασημί- καθρέφτης). Δηλαδή να μπορώ να γράψω κατι σε αυτα και να μοιάζουν σαν γνήσια απο την πίσω πλευρά. Στην μπροστά πλευρά δεν με νοιάζει θα βάλω αυτοκόλλητο cover.

Ελπίζω να βοήθησα για να καταλάβεις

Δημοσ.

Δυστυχως δεν υπαρχουν τετοια αγραφα..

Αυτα γραφονται μονο απο μητρες..

Στο dvdrw αντιγραφικο σου μπορεις να γραψεις μονο μωβ δισκακια.

• Moderators
Δημοσ.
Εννοω οτι συνήθως τα DVD-R στην πλευρά στην οποία γράφονται (την πίσω πλευρα) έχουν ενα μώβ- μπλέ χρώμα ενώ τα γνήσια γραμμένα είναι ασημί, σαν καθρέφτης.

Θα ήθελα λοιπόν να βρω DVD τα οποία να είναι άγραφα και να έχουν τέτοια πλευρά εγγραφής(ασημί- καθρέφτης). Δηλαδή να μπορώ να γράψω κατι σε αυτα και να μοιάζουν σαν γνήσια απο την πίσω πλευρά. Στην μπροστά πλευρά δεν με νοιάζει θα βάλω αυτοκόλλητο cover.

Ελπίζω να βοήθησα για να καταλάβεις

Δυστυχως δεν υπαρχουν τετοια αγραφα..

Αυτα γραφονται μονο απο μητρες..

Στο dvdrw αντιγραφικο σου μπορεις να γραψεις μονο μωβ δισκακια.

Δυστυχως ισχυει απο που σου ειπε ο haHa. :-(

Αν ηθελες παντως απο την "πισω" πλευρα να ειναι ασημί σκετο χωρις τιποτε, τοτε μπορεις να βρεις τετοια...

Την πλευρα που γραφεται ομως, μονο σε μωβ (άντε θαλασσι) θα τη βρεις.

Δημοσ.

Δεν θέλω να αμφισβητησω αυτα που μου λέτε και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλα πριν κανένα μήνα έπεσε στα χέρια μου ενα dvd-r το οποίο είχε silver underside!!! και πραγματικά ψάρωσα... άρα υπάρχουν το είδα με τα μάτια μου αλλα που τα βρίσκουν??? το αν θα μπορεί να τα γράψει το drive μου αυτο είναι αλλο θέμα... κάτσε να βρω τα dvd...

Δημοσ.
Δεν θέλω να αμφισβητησω αυτα που μου λέτε και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλα πριν κανένα μήνα έπεσε στα χέρια μου ενα dvd-r το οποίο είχε silver underside!!!

Μήπως ήταν DVD-RW? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...