Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση DirectX 10

vamirexa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας αντιμετοπιζω κατι προβληματα με το dirx 10 στα windows XP home, και θελω να το βγαλω απο τον Η/Υ μου για να βαλω το dirx 9. ξερει κανεις πως μπορω να το κανω απεγκατασταση?

Δημοσ.

Όταν λές πρόβλημα τι εννοείς??

Vista έχεις ε? Δέν πιστεύω να έβαλες το(λεγόμενο) dx10 στα xp.

Άμα δέν σου το έχει στην προσθαφαίρεση κοίτα άμα μπορείς να βάλεις καμία πιο νέα έκδοση του απο την micro$oft.

EDIT

Τί πήγες και έβαλες και εσύ στα xp?.....

Τί μυνήματα λάθους σου βγάζει? Αυτό το DX το είχα βάλει και εγώ αλλα όλα δούλευαν μιά χαρά. Μπάς και σου λείπουν DLL?

Δημοσ.

οταν ειχα το directx 9 ολα ηταν τελεια , μολης εβαλα το 10 , crash εν ωρα παιχνιδιου στο desktop. θελω να βαλω το directx 9 παλη οποσδηποτε.

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν λέμε ότι δεν γίνεται να βάλεις DX10 στα XP κάτι ξέρουμε...

δοκίμασε να περάσεις από πάνω το τελευταίο DirectX Redist March 2009 και αν δεν γίνεται κάτι ίσως σε βλέπω για format...

Δημοσ.
όταν λέμε ότι δεν γίνεται να βάλεις DX10 στα XP κάτι ξέρουμε...

δοκίμασε να περάσεις από πάνω το τελευταίο DirectX Redist March 2009 και αν δεν γίνεται κάτι ίσως σε βλέπω για format...

το δοκιασα τιποτα, πρεπει πρωτα να βγαλω το directx 10 πρεπειιιιιιιιι

αν πιασω 1-1 τα αρχεια του directx 10 απο το dxdiag και τα σβισω και μετα κανω εγκατασταση το directx 9 λετε να πιασει?

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα δε θα πιάσει.

Όπως είπε κι ο Thresh, όταν λέμε ότι δεν είναι για XP το DX10, το εννοούμε... :o

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν πρόκειται να πιάσει τίποτα! Ούτε αν πειράξεις τα αρχεία, ούτε αν προσπαθήσεις να ξαναεγκαταστήσεις το 9 με οποιοδήποτε τρόπο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα κάνεις χειρότερα και πιθανόν να σταματήσουν να λειτουργούν αρκετά πράγματα (πχ παιχνίδια, video players...).

Το DX10 για τα XP είναι μια μεγάλη ανοησία. Μόνη λύση στην περίπτωση αυτή είναι να το αφήσεις όπως το έβαλες ή να κάνεις format.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν έχεις ενεργοποιημένο το system restore λογικά θα έχει φτιάξει ένα restore point πριν μπει το DX10...δοκίμασε αυτό λοιπόν...

αλλιώς σε βλέπω για format...

Δημοσ.

To φάγαμε το παιδί (εγώ πρώτος...), τέλος πάντων, άμα ψάξεις στην google γράφει κάτι παρόμοιες περιπτώσεις (uninstal dx ψάξε).

Επειδή το dx10 στα xp δέν μπένει μάλων έχεις το 9 και σου λέει οτι είναι το 10, έτσι δοκίμασε άμα μπορέσεις να κάνεις διαγραφή το 9 ( με αυτό http://downloads.guru3d.com/download.php?det=522) και μετά να πάς στο site της :eek:micro$oft(δέν πίστευα οτι αυτό θα το έλεγα κάποτε...) και κατέβασε την τελευταία έκδοση (ή βάλε την απο κανένα cd με κανένα game, τα περισσότερα 9c έχουν)

Δημοσ.
DX10 αποκλείεται να'χεις. Και επίσης, το DX μην πας και το βγάλεις, θα αχρηστέψεις το λειτουργικό.

Όντως αλλα αφού θα πάει για format άμα δέν πετύχει η επαναφορά δέν χάνει τπτ να δοκιμάσει ότι βρεί στο νετ (μόνο όταν πάς για φορμάτ το κάνεις αυτό, σε καμία αλλη περίπτωση...)???:rolleyes::rolleyes:

Edit

Τι δέν κατάλαβένεις? Exe δέν είναι? Εγώ δέν το έτρεξα, απλά το είδα και σου το έστειλα. Στιν Google έψαξες?

Υ.Γ Άμα τα αγγλικά σου δέν την παλεύουν τόσο πές μου να βρω τπτ άλλο.

Edit 250

Τώρα το κατέβασα, απο ότι είδα μπένεις σε safe mode (F8 κατα την εκκίνηση) και βάζεις τα αρχεία στον φάκελο C:\DXTEMP και μετά τρέχεις το UnDx9.bat

Edit++

Χρειάζεσαι το cd των xp για να πάρει απο εκεί κάτι αρχεία (και απο .net κάνει λέει) και το πρόγραμμα τρέχει σε dos, εκεί του δίνεις κάποιες εντολές (απο ότι είδα στο dat), άμα κολίσεις εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Βρε συμφορουμίτες, ο vamirexa έχει εγκαταστήσει εκείνο το πακετάκι που κυκλοφορεί που υποτίθεται πως βάζει το DX10 στα XP.

Όπως λέμε και παραπάνω, εκτός από την περίπτωση που έχει κρατήσει restore point, δεν υπάρχει περίπτωση να επαναφέρει 100% τα αρχεία και τα κλειδιά του DX9, ξαναλέω το μόνο που θα καταφέρει είναι να τα "διαλύσει όλα" (λέγε με direct3d) και να πάει αναγκαστικά για format. Συνεπώς αν δεν έχει όρεξη για format καλύτερα να το αφήσει απείραχτο κι αν έχει τότε καλύτερα να το κάνει και να μη χάνει το χρόνο του. Την είχα κάνει κι εγώ την ανοησία (σχόλιο: πώς στην ευχή το αποφάσισα δε με καταλαβαίνω) και δεν υπάρχει κανένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει, δεν είναι official αυτό το πράγμα που βάζεις, είναι μόντα-πατάτα που έκανε κάποιος για να γράφει DX10 στο info.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...