memtsas Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 γραψτε τη λεξη perfusion στο Spotlight να την ψαξει στο dictionary. καντε hover το mouse πανω απο το αποτελεσμα της εγκυκλοπαιδειας και δειτε τη γραφει στο κιτρινο πλαισιακι που ανοιγει( μην κανετε πανω κλικ). εμενα μου βγαζει κατι περιεργα. ειμαι ο μονος???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εμένα , τουλάχιστον, δεν εμφανίζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ουτε σε μένα...ασε που δεν εμφανίζεται καν στον Spotlight... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 ουτε σε μενα δεν εμφανιζει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 για παρεθεσε κανα screenshot μπας κ καταλαβουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Ανέβασε το αρχειάκι στο rapidshare όπως συνηθίζεις να κάνεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memtsas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 να screenshots http://img10.imageshack.us/gal.php?g=picture1mrflmy.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 @memtsas ρε συ, πόσοι λες να έχουν ενεργοποιημένα τα Ισπανικά;;; γιαυτό και δεν φαίνεται σε μας...πέστο έτσι...και το κίτρινο πλαίσιο είναι απλά ενα preview... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.