Προς το περιεχόμενο

ebuddy se sony ericsson w910i

lampardcfc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

o ebuddy δεν χρεώνει. Η πλοήγηση στο ebuddy όμως χρεώνεται από την εταιρία που έχεις.

Όταν λες έχεις βάλει internet στο κινητό τι εννοείς? Αν έβαλες κάποιο προοπληρωμένο πακετάκι (πχ Χmb για Y euro) τότε καλύπτεσαι κ για το ebuddy.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
o ebuddy δεν χρεώνει. Η πλοήγηση στο ebuddy όμως χρεώνεται από την εταιρία που έχεις.

Όταν λες έχεις βάλει internet στο κινητό τι εννοείς? Αν έβαλες κάποιο προοπληρωμένο πακετάκι (πχ Χmb για Y euro) τότε καλύπτεσαι κ για το ebuddy.

απο το δύκτιο του σπιτιου ή της δουλείας μπορώ να συνδεθώ στο ebuddy? με wifi δηλαδή???

κατι άλλο ...ξέρει κανείς ποσο ειναι οι χρεώσεις για ιντερνετ με το WHATS UP??πρόσφατα έκανα τις κατάλληλες ρυθμίσεις να μπαίνω στο ιντερνέτ από το κινητό μου. παρατήρησα ότι όσες φόρες συνδέθηκα μετά δεν είχα κάποια χρέωση ( το υπόλοιπο λογαριασμού ήταν ίδιο πριν συνδεθώ) τι γίνετε? Δεν κατέβασα ανόητε video κ.α αλλά έπρεπε να υπήρχε χρέωση νομίζω .σωστά? Υπόψη ότι όταν συνδέομαι χρησιμοποιώ σημείο πρόσβασης COSMOTE WAP GPRS.

Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου πει. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων:-)

Δημοσ.
απο το δύκτιο του σπιτιου ή της δουλείας μπορώ να συνδεθώ στο ebuddy? με wifi δηλαδή???

Θα γινόταν αν το κινητό σου είχε WiFi. Το what's up χρεώνει 0,49€ ανά είσοδο και 0,0119€/KB σε σελίδες εκτός του wap portal (COSMOTE my view). Αν όμως ενεργοποιήσεις το Μηνιαίο Πάσο (που απ'ότι βλέπω το έκανες), με χρέωση 4€/μήνα, έχεις δωρεάν 40ΜΒ για πλοήγηση και ό,τι άλλο θες (ebuddy κτλ). Η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να γίνει από το wap portal (my account->ενεργό πάσο πλοήγησης). Για σερφάρισμα, βάλε opera mini 4.2. Το κατεβάζεις μέσω κινητού από το mini.opera.com.

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=L4X9slcfrnjWjhtcLJJ2Q5TCQ6l2rdlpr28TGfYphnjmTv1n8BnR!1161441585?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=myview_pricelist_volume

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...