-nick- Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 στο main int i,j,T,x1,y1,x2,y2,K,I,J,test ; printf("Give number of : Lines Columns TimeMoments \n"); scanf("%d %d %d", &i,&j,&T); printf("%d\n",T); // Για να δω αν τυπωνει το T το οποιο διαβασε παραπανω printf("-------"); printf("%d",voltes (i,j,T,x1,y1,x2,y2,Obst,K) ); Λοιπόν. Όταν το T είναι μικρότερο του 4 λειτουργόυν όλα κανονικά. Όταν το T είναι μεγαλύτερο ισο του 4 τότε ΔΕΝ ΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΝ τα printf("%d\n",T); printf("-------"); , παρά μόνο το τελευταίο όπου καλείται η συνάρτηση voltes. Πως γίνετια αυτό και τι μπορεί να φταίει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μαλλον το λαθος ειναι οταν ο χρηστης εισαγει τις τιμες.Πρεπει να τις εισαγεις με κενα αναμεσα τους συμφωνα με την εντολη:scanf("%d %d %d", &i,&j,&T); Μονο ετσι θα τις διαβασει σωστα το προγραμμα.Εγω το δοκιμασα και με Τ>4 και μου δουλεψε μια χαρα.
ippo00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μπορείς να δώσεις όλο τον κώδικα -complete and unabridged- για να βρούμε το prob?
-nick- Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 [/color] Μαλλον το λαθος ειναι οταν ο χρηστης εισαγει τις τιμες.Πρεπει να τις εισαγεις με κενα αναμεσα τους συμφωνα με την εντολη:scanf("%d %d %d", &i,&j,&T); Μονο ετσι θα τις διαβασει σωστα το προγραμμα.Εγω το δοκιμασα και με Τ>4 και μου δουλεψε μια χαρα. Προφανως και σου δουλεψε, επειδη δεν εχεις τη συναρτηση voltes που καλώ εγώ.
parsifal Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Άσχετα από τον κώδικα της συνάρτησης voltes, η ροή εκτέλεσης δε δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά. Εκτός αν στη main (και πριν την κλήση της voltes) υπάρχει επιπλέον κώδικας που δεν τον έχεις κάνει paste στο αρχικό post. Γι' αυτό νομίζω πως ζήτησε και ο ippo00 τον πλήρη κώδικα...
-nick- Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Το ξέρω. Βασικά δεν άλλαξα τίποτα στον κώδικα της Main, απλά διόρθωθηκε ο κωδικας της συναρτησης και σταμάτησε να υπαρχει και το προβλημα που εμφανιζοτανε στη main. ( Επεφτε σε πολλες αναδρομες, εβγαζε και stack overflow, segmenation failure klp)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.