Προς το περιεχόμενο

Ποιά ντοκυμαντέρ σας άρεσαν;

kazak-hool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Earthlings, Το ταξιδι του Αυτοκρατορα

Orozco El Embalsamador...απο τα πιο περιεργα κ seriously f*ked up σκηνικα που χω δει. Για τον ιδιο λογο που θα βλεπε καποιος την ταινια Salo, απλα για την περιεργεια και το κατι διαφορετικο που δεν προκειτε να δει πουθενα αλλου. Πιο cult ντοκιμαντερ ever.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω φαγωθεί να βρω ένα ντοκιμαντέρ του BBC αν δεν κάω λάθος που δείχνει την εξέλικτική πορεία του πίθηκου σε άνρθρωπο. Είναι απίστευτα καλογυρισμένο και παίζουν κανονικοί ηθοποιοί! Το είχα δει στα κρατικά πριν πολλά πολλά χρόνια (αρχές 2000 να ήταν;) και μου άρεσε πάρα πολύ.

Δείχνει τις σημαντικότερες στιγμές στην πορεία της εξέλιξης από πίθηκο σε homo sapiens.

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Δημοσ.
HOME! Για την μουσική και μόνο αξίζει.

Εγώ πάλι χάζευα τα τοπία και η αφήγηση μου φάνηκε λίγο περιττή, δεν ήταν αντάξια της μαγείας των εικόνων, δε μας έλεγε τίποτα το καινούριο.

Δημοσ.

Δεν έχω δει μέχρι αυτή τη στιγμή κάποιο ντοκυμαντέρ οπου να με συναρπάσει η αφήγηση για να είμαι ειλικρινής.

Ο συνδυασμός εικόνων μουσικής στο HOME είναι αυτός που το αναδεικνύει για μένα. Είμαι μεγάλος φαν του Armand Amar από τις ταινίες του Γαβρά (και της κόρης του) οπότε ίσως και να ειμαι και θετικά προκατηλειμμένος.

Το σιντί το αγόρασα ήδη πάντως ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα! Ψάχνω κι εγώ αρκετό καιρό τώρα ένα ντοκιμαντέρ με άγρια ζώα τα οποία συγκρίνονται με με αθλητές, π.χ. η αρκούδα με έναν παλαιστή κ.λπ.! :rolleyes: Αν δεν κάνω λάθος είναι Γαλλικής παραγωγής και παίχτηκε από την ΕΡΤ κάπου το 2004!

Μπορεί κάποιος να μου πει έστω το τίτλο του ντοκιμαντέρ;

Νομίζω αποτελούνταν από 10 επεισόδια!

Ευχαριστώ προκαταβολικά...!!!:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:19 ----------

Ρε παιδιά έχω φαγωθεί να βρω ένα ντοκιμαντέρ του BBC αν δεν κάω λάθος που δείχνει την εξέλικτική πορεία του πίθηκου σε άνρθρωπο. Είναι απίστευτα καλογυρισμένο και παίζουν κανονικοί ηθοποιοί! Το είχα δει στα κρατικά πριν πολλά πολλά χρόνια (αρχές 2000 να ήταν;) και μου άρεσε πάρα πολύ.

Δείχνει τις σημαντικότερες στιγμές στην πορεία της εξέλιξης από πίθηκο σε homo sapiens.

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;

Μάλλον είναι αυτό: Η Οδύσσεια του Ανθρώπινου Είδους του 2003...

Για μένα εξαιρετικο είναι επίσης και το Εγώ ο Καίσαρας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...