stamatis_uoa Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Παιδια καλησπέρα, το σαββατο αγόρασα την 32αρα philips 9603D και σήμερα το απόγευμα την παρέλαβα. Μετα απο λίγη ώρα και αφού συντόνισα όσα κανάλια ήθελα προσπάθησα να αναζητήσω τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ χωρίς όμως καμία επιτυχία αφου δεν είχε καν καποια επιλογή για αναζήτηση ψηφιακών καναλιών. Να πω σε αυτό το σημείο πώς η τηλεόραση είναι εφοδιασμένη με ενσωματομένο ψηφιακό δέκτη για λήψη DVB-T. Μήπως κάνω κάτι λάθος, εγώ το μόνο που έκανα ήταν να συνδέσω το καλώδιο της κεραίας, Μήπως χρειαζομαι καποιον έξτρα εξοπλισμό. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κατι και μπορεί ας βοηθήσει γιατι είμαι ακόμα ψιλοάσχετος πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
adi32 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Συνηθως εχει καποιο αλλο μενου για να συντονισεις τα ψηφιακα κοιτα λιγο το manual και θα το βρεις Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο
stamatis_uoa Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Συνηθως εχει καποιο αλλο μενου για να συντονισεις τα ψηφιακα κοιτα λιγο το manual και θα το βρεις Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο Αυτό το διαβασα και στο δικό μου manual αλλά οταν παω να το κάνω στο βήμα 3 στην καρτέλα συντονισμός καναλιών δεν εμφανίζει το " ψηφιακό δοκιμή λήψης ". Στο source εγώ έχω επιλέξει το " τηλεόραση ", μήπως πρέπει να επιλέξω άλλη πηγή? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:38 ---------- Μήπως πρεπει να κάνω κανα firmware update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.