marioboni Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 αν έχει κανείς κάτι καλό ανάλογο της 1950 υοπόψιν καλο θα ήταν...
dimpa16 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Φιλε, το τροφοδοτικο σου για την καρτα αυτη, ειναι πολυ μικρο. Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο στα 500watt τουλαχιστον...
Delirium Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 και τροφοδοτικό 350W.... τι μπορεί να πάει στραβά?Μήπως κανα τροφοδοτικό? Αν δεν τη δοκιμασεις, σε μεγαλυτερο τροφοδοτικο, μη τη ξαποστειλεις Τα 350W ειναι (οριακα) λιγα για την 1950 Pro, οποτε test it, με αλλο
marioboni Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 κανείς για πρόταση μεταχείρω ανάλογη της 1950pro?
tsotid Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Συμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρεια η καρτα θελει τουλαχιστο 450 watt τροφοδωτικο.Δοκιμασε εστω απο γνωστο ενα τροφοδοτικο της προκοπης.Κανονικα δεν επρεπε να παιζει καθολου με το 350 .δοκιμασε να αλλα ξεις και drivers παντως οι ομεγα δεν υποστηριζονται απο την ατι και κακως εκανες overclocking στην καρτα με αυτο το psu και αυτους τουσ drivers χωρις να βλεπεις θερμοκρασιες αφου η καρτα αυτη συνηθως ηταν χωρις temp sensor οποτε δεν ξερεις που πηγαν οι μνημες και ο πυρηνας απο θερμοκρασιες
marioboni Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 έχω βρει τρεις κάρτες και θέλω να μου πείτε ποια να διαλέξψ γιατί δεν το κατέχω τόσο το άθλημα 7600GT 256MB Αti 1900XT 256MB Ati 1950PRO 512MB
BJOB Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κατα σειρα πιο ισχυρες είναι 1900ΧΤ>1950Pro7600GT Η καλύτερη κάρτα για ΑGB είναι η 3850 που υπάρχει στο εμπόριο (περίπου 100Ε) αλλά με τον μονοπύρηνο επεξεργαστή και το τροφοδοτικό σου δύσκολα να την σηκώσει.
marioboni Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 η 1900xt δεν υπάρχει τελικά άρα ανάμεσα σε 1950pro και 7600GT εκτός αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι αξίολογο
dimpa16 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 1950pro,αλλα ακομα δεν εχεις απαντησει,αν δοκιμασες μεγαλυτερο τροφοδοτικο. Πριν πεταξεις την παλια καρτα, δοκιμασε με μεγαλυτερο τροφοδοτικο. Εγω θα σου προτεινα να αγορασεις μαλιστα ενα,μιας και σιγουρα το χρειαζεται το συστημα σου. Κοιτα λιγο αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1115707&catalog=20&category=69977705&page=3 Το ειχα πανω σε 1950pro και βεβαια συνεχιζω να το εχω μεχρι και σημερα. Ακομα και για μελοντικη αναβαθμιση, θα ειναι super...
kazantzidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Και σε εμενα τα ιδια. ΕΙΧΑ την nvidia 6600GT (θερμοκρασια full load 90o χτυπουσε) και στα παιχνιδια (οχι ολα) εμφανιζονται artifacts. Πηρα μια 7600GS full load 65 κελσιου, και παλι (αν και λιγοτερες φορες) τα ιδια... @Προς topic starter: Μηπως εχεις motherboard με chipset SIS655FX;
aliakas Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 φίλε έχω την ίδια κάρτα με σένα και άλλαξα το τροφοδοτικό μου 400 watt είχα γιατί δεν την σήκωνε πήρα 700 watt και όλα ρολόι να θυμίσω ότι η κάρτα έχει 2 εισόδους ρεύματος με την μια μόνο υπολειτουργεί ίσα που άνοιγε το pc όλα αυτά πριν 2 χρόνια που την είχα πάρει καινούρια και χάρισε στο σύστημά μου άλλα 2 χρόνια ζωής
marioboni Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 δεν δοκίμασα μεγαλύτερο γιατί απλά δεν μπορώ να βρω κάποιον να έχει όχι η μητρική δεν χρησιμοποιεί αυτο τo chipset θα ψάξω αν είναι για φίλο να την δοκιμάσω αλλά δεν νομίζω τόσο καιρό να δούλευε ρολόι με το ίδιο και τώρα να θύμωσε ξαφνικά και να μη παίζει
BJOB Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ο φίλος έχει δίκιο δεν φταίει το τροφοδοτικό.Και εγώ είχα 1950Pro σε PCI χωρις oc, μου εβγαλε artifacts και την πηγα για RMA. Στην αρχή σου βγάζει αυτά τα τετραγωνάκια μεχρι καποια στιγμη να σου βγαζει μονο κατι παλαβα χρωματα λες και εχεις πιει ξερεις τι!! ή, οπως στην δικια μου περίπτοση να μην μπαινει σε καμιά 3D εφαρμογη. Γενικως θα σου συμβουλευα να μην δωσεις πολλα για καρτα ακόμα και για τροφοδοτικό. Να τα παρεις ολα μαζι οταν αποφασίσεις να καινεις ενα νεο συστημα. Δεν είναι καλώ να κάνεις ηλεκτροσόκ σε πεθαμένο!!!
dimpa16 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ενα τροφοδοτικο, με τον καιρο παλιωνει.Ετσι κατι το οποιο δουλευε σωστα,τωρα δεν δουλευει. Κατα πόσο μαλιστα στο τροφοδοτικο του φιλου μας, το οποιο και μικρο σε watt ειναι και αγνωστου μανα και πατρος. Η αγορα σωστου τροφοδοτικου,δεν ειναι σπαταλη,ειναι ενα απο τα βασικα part ενος συστηματος. Και το να εχεις ενα καλο τροφοδοτικο σημερα,ισα ισα που θα σου μεινει για μελοντικη αναβαθμηση αυριο. Δεν λεω οτι ειναι αυτο που του προκαλει το προβλημα,αλλα φαντασου να αγορασει καινουρια καρτα και να εχει τα ιδια.
Sadamiraq Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Φιλε καλυτερα να βρεις καποιο αλλο τροφοδοτικο να το δεις,γιατι ισως ειναι οτι τοσο καιρο που ειχες την καρτα δουλευει σιγουρα στους κοφτες(απορω πως δουλευει μεχρι τωρα κιολας)αν τελικα εφταιγε το τροφοδοτικο τοτε πας για τροφοδιτικο,αν οχι και φταιει η καρτα και δεν μπορεις να την επιστρεψεις,παλι θα θες τροφοδοτικο και καποια αλη καρτουλα,κοιταξε στις αγγελιες για κατι μεταχειρισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.