jkmagik Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Γεια σας επειδη ειμαι απειρος σε θεματα ιστσελιδων και ενας προγραμματιστης απο εξωτερικο μου φτιαχνει μια σε oscommerce, θα ηθελα την γνωμη σας για το που θα τη φιλοξενησω.Θελω Ελλαδα στην αρχη για να ξερω τι μου γινεται μεχρι να συνηθισω.Ο χωρος που μου ειπε οτι απαιτειται να ειναι μεγαλυτερος απο 25 μβ. ΥΓ.Αν θεωρειται οτι θα γινει διαφημιση παρακαλω στειλτε pm. Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.
Seldimi Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μπορείς να απευθυνθείς σε οποιαδήποτε ελληνική εταιρία που να σου παρέχει php,mysql Υπάρχει πληθώρα επιλογών
chrispen Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν παρέχουν όλες οι Ελληνικές εταιρείες φιλοξενία σε Ελληνικούς σέρβερς, εκτός αν θές Ελληνική εταιρεία για να καταλαβαίνεις τι σου λένε. Πλεονέκτημα για την σελίδα σου αν μπεί σε Ελληνικό σέρβερ είναι η ταχύτητα που θα ανοίγει στους χρήστες, μειονέκτημα είναι οτι το κόστος συνήθως είναι απαγορευτικό.
jkmagik Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 καλημερα δεν με ενδιαφερει που εχουν τους server τους .Μονογια να μπορω να συνενοουμαι μαζι τους
Seldimi Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Υπάρχουν παρόμοια ποστ στο forum με διάφορες δωρεάν και επι πληρωμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.