Προς το περιεχόμενο

Το rapidshare κοινοποιεί στοιχεία χρήστη του

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις εδώ πέρα και που το βρίσκετε τόσο τραγικό!

Από τη στιγμή που γίνεται κάτι παράνομο (πνευματικά δικαιώματα) γιατί να μη γίνει αυτό που έγινε;;; Δε μ'αρέσει να με παρακολουθούν κτλ κτλ (για να μην ακούσω καμιά βλακεία) αλλά το ότι κλέβεις τον άλλο γιατί το περνάμε έτσι; Όταν δεν είναι άυλα αγαθά ή υπηρεσίες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα αλλά υλικά αγαθά φαίνεται καλύτερα τι κάνουμε.

ΥΓ. Είμαι κι εγώ (free) χρήστης του rapidshare (μόνο download), άλλο αυτό :Ρ

(δεν είναι σύμφωνο με όσα λέω στο post μου, αλλά τουλάχιστον μην κάνουμε και τους κινέζους όταν μας πιάνουν να κάνουμε μαλακία...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντελως offtopic

Οντως το album ηταν καλο.

Απο την αλλη ομως, ο εν λογω χρηστης εκανε κατι παρανομο, ασχετως αν το επικροτουμε εμεις η οχι. Το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι σωστο να δινεται η IP ενος χρηστη, σε ενα ενδιαφερομενο ΧΩΡΙΣ την δικαστικη συνδρομη, οπως αναφερθηκε πιο πανω.

Δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις εδώ πέρα και που το βρίσκετε τόσο τραγικό!

Από τη στιγμή που γίνεται κάτι παράνομο (πνευματικά δικαιώματα) γιατί να μη γίνει αυτό που έγινε;;; Δε μ'αρέσει να με παρακολουθούν κτλ κτλ (για να μην ακούσω καμιά βλακεία) αλλά το ότι κλέβεις τον άλλο γιατί το περνάμε έτσι; Όταν δεν είναι άυλα αγαθά ή υπηρεσίες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα αλλά υλικά αγαθά φαίνεται καλύτερα τι κάνουμε.

ΥΓ. Είμαι κι εγώ (free) χρήστης του rapidshare (μόνο download), άλλο αυτό :Ρ

(δεν είναι σύμφωνο με όσα λέω στο post μου, αλλά τουλάχιστον μην κάνουμε και τους κινέζους όταν μας πιάνουν να κάνουμε μαλακία...)

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, όλοι το ξέρουμε οτι είμαστε παράνομοι, πάντε και κλέψτε και μια τράπεζα και αν σας πιάσουν πείτε να μην σας καταδώσουν και επικαλεστείτε καταπάτηση προσωπικών δεδομένων....

Μα δεν μπορω να καταλαβω....Ποιος παρανομει?Αυτος που κατεβαζει κατι που βρισκει διαθεσιμο Η αυτος που ανεβαζει το υλικο οπου παρανομα αντεγραψε και το διαμοιρασε?

Στην τελικη κοινοποιoυν την ip του uploader μονο

To πολυ πολυ να σβησει το RS.Και τι εγινε..??Ενα σωρο αλλα file host sites υπαρχουν LOL

@ tritonas

Κυριως αυτος που το ανεβαζει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για αλμπουμ πριν την επισημη κυκλοφορια, που σημαινει οτι α) εγινε απο καποιον μεσα στο στουντιο ή την ιδια την εταιρια, και β) απο καποιον που ειχε παρει καποιο promo του αλμπουμ αυτου. Η δευτερη περιπτωση ειναι μαλλον και η πιο πιθανη.

Και εκεινος ομως που κατεβαζει copyrighted υλικο παρανομει, συμφωνα με αυτους. Γιατι αντε να αποδειξεις οτι εκτος απο χρηστης απλος, δεν το διακινεις και αλλου, ή οτι δε βγαζεις και κερδος απο αυτο.

@ tritonas

Κυριως αυτος που το ανεβαζει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για αλμπουμ πριν την επισημη κυκλοφορια, που σημαινει οτι α) εγινε απο καποιον μεσα στο στουντιο ή την ιδια την εταιρια, και β) απο καποιον που ειχε παρει καποιο promo του αλμπουμ αυτου. Η δευτερη περιπτωση ειναι μαλλον και η πιο πιθανη.

Και εκεινος ομως που κατεβαζει copyrighted υλικο παρανομει, συμφωνα με αυτους. Γιατι αντε να αποδειξεις οτι εκτος απο χρηστης απλος, δεν το διακινεις και αλλου, ή οτι δε βγαζεις και κερδος απο αυτο.

Δε νομίζω να είναι μόνο αυτό (χωρίς να γνωρίζω). Φαντάζομαι ως αποδέκτης "κλοπιμαίων"...

ΟΙ νόμοι αυτοί είναι τελείως ασαφής και ανόητοι...! παιδιά ξεκινήστε να ανεβάζεται κενά ή άσχετα αρχεία και ονομάστε τα Metallica_Death_Magnetic.rar ! αν θέλει να στεριώσει το rapidshare ας πει ποιος είμαι...!

στο τέλος όλο το Bandwidth του rapidshare θα το τρώει η Ντοητσε...

έχω το δικαίωμα να ανεβάσω ότι θέλω στο rapidshare και αν το συμπιεσμένο αρχείο είναι κλειδωμένο δεν μπορεί να μου πει κανείς ΤΙΠΟΤΑ. άκου κει μάθαμε όλοι τώρα...

αστεία πράγματα... γελοία...

πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέριες για το θέμα όπως αν το όνομα του αρχείου αλλά κυρίως το είδος (.rar, password?) αφού εκεί βασίζετε το μεγαλύτερο επιχείρημα όλων των παρόμοιων sites και των torrents (δεν ξέρουμε τι μπορεί να περιέχει ένα συμπιεσμένο αρχείο).

Πάντως φαίνετε ότι οι εταιρίες κηνυγάνε περισσότερο uploaders αρχείων (games, music, movies...) πριν από επίσημες κυκλοφορίες αφού μετά την κυκλοφορία ότι και να κάνουν αποκλείετε να καταφέρουν να σταματήσουν την διάδωση πειρατικών αρχείων.

Επειδη πριν την επισημη κυκλοφορια (των μουσικων δισκων που εχω μια σχετικη εμπειρια) μοιραζονται κοπιες σε διαφορα περιοδικα και ΜΜΕ, ειναι ευκολοτερο μιας και ειναι λιγοτερες, να βρεθει ο ενοχος. Και εχει και καποια λογικη, γιατι την κοπια στη δινει η εταιρια για καποια χρηση, οχι για να βγαινει δημοσια, οποτε αν σε βρουν, λογικα σταματανε και μελλοντικες διαρροες.

Οταν το CD βγει στο εμποριο, τοτε πλεον ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο, μιας και τα αντιτυπα που κυκλοφορουν ειναι απειρως περισσοτερα.

Φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο θα γινεται και με τις ταινιες, και με τα παιχνιδια, και με το software γενικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...