ThrowDOWN Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 off topic παντως το τελευταιο αλμπουμ τον metallica ηταν καλο on topic ωραιο το rapid , αλλα τι να το κανεις αν εισαι σε κανα 2 "σωστους" private trackers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ξέρουμε τι ποινή δώθηκε στον "παράνομο κατεβαστή"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις εδώ πέρα και που το βρίσκετε τόσο τραγικό! Από τη στιγμή που γίνεται κάτι παράνομο (πνευματικά δικαιώματα) γιατί να μη γίνει αυτό που έγινε;;; Δε μ'αρέσει να με παρακολουθούν κτλ κτλ (για να μην ακούσω καμιά βλακεία) αλλά το ότι κλέβεις τον άλλο γιατί το περνάμε έτσι; Όταν δεν είναι άυλα αγαθά ή υπηρεσίες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα αλλά υλικά αγαθά φαίνεται καλύτερα τι κάνουμε. ΥΓ. Είμαι κι εγώ (free) χρήστης του rapidshare (μόνο download), άλλο αυτό :Ρ (δεν είναι σύμφωνο με όσα λέω στο post μου, αλλά τουλάχιστον μην κάνουμε και τους κινέζους όταν μας πιάνουν να κάνουμε μαλακία...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εντελως offtopic Οντως το album ηταν καλο. Απο την αλλη ομως, ο εν λογω χρηστης εκανε κατι παρανομο, ασχετως αν το επικροτουμε εμεις η οχι. Το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι σωστο να δινεται η IP ενος χρηστη, σε ενα ενδιαφερομενο ΧΩΡΙΣ την δικαστικη συνδρομη, οπως αναφερθηκε πιο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstas_salonikios Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις εδώ πέρα και που το βρίσκετε τόσο τραγικό!Από τη στιγμή που γίνεται κάτι παράνομο (πνευματικά δικαιώματα) γιατί να μη γίνει αυτό που έγινε;;; Δε μ'αρέσει να με παρακολουθούν κτλ κτλ (για να μην ακούσω καμιά βλακεία) αλλά το ότι κλέβεις τον άλλο γιατί το περνάμε έτσι; Όταν δεν είναι άυλα αγαθά ή υπηρεσίες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα αλλά υλικά αγαθά φαίνεται καλύτερα τι κάνουμε. ΥΓ. Είμαι κι εγώ (free) χρήστης του rapidshare (μόνο download), άλλο αυτό :Ρ (δεν είναι σύμφωνο με όσα λέω στο post μου, αλλά τουλάχιστον μην κάνουμε και τους κινέζους όταν μας πιάνουν να κάνουμε μαλακία...) Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, όλοι το ξέρουμε οτι είμαστε παράνομοι, πάντε και κλέψτε και μια τράπεζα και αν σας πιάσουν πείτε να μην σας καταδώσουν και επικαλεστείτε καταπάτηση προσωπικών δεδομένων.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μα δεν μπορω να καταλαβω....Ποιος παρανομει?Αυτος που κατεβαζει κατι που βρισκει διαθεσιμο Η αυτος που ανεβαζει το υλικο οπου παρανομα αντεγραψε και το διαμοιρασε? Στην τελικη κοινοποιoυν την ip του uploader μονο To πολυ πολυ να σβησει το RS.Και τι εγινε..??Ενα σωρο αλλα file host sites υπαρχουν LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ως πότε νομίζεται πως στο internet θα υπάρχει ανωνυμία και θα κάνουμε ότι θέλουμε. Ξεχάστε τα αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ως πότε νομίζεται πως στο internet θα υπάρχει ανωνυμία και θα κάνουμε ότι θέλουμε. Ξεχάστε τα αυτά... proxy ftw! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 @ tritonas Κυριως αυτος που το ανεβαζει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για αλμπουμ πριν την επισημη κυκλοφορια, που σημαινει οτι α) εγινε απο καποιον μεσα στο στουντιο ή την ιδια την εταιρια, και β) απο καποιον που ειχε παρει καποιο promo του αλμπουμ αυτου. Η δευτερη περιπτωση ειναι μαλλον και η πιο πιθανη. Και εκεινος ομως που κατεβαζει copyrighted υλικο παρανομει, συμφωνα με αυτους. Γιατι αντε να αποδειξεις οτι εκτος απο χρηστης απλος, δεν το διακινεις και αλλου, ή οτι δε βγαζεις και κερδος απο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 @ tritonas Κυριως αυτος που το ανεβαζει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για αλμπουμ πριν την επισημη κυκλοφορια, που σημαινει οτι α) εγινε απο καποιον μεσα στο στουντιο ή την ιδια την εταιρια, και β) απο καποιον που ειχε παρει καποιο promo του αλμπουμ αυτου. Η δευτερη περιπτωση ειναι μαλλον και η πιο πιθανη. Και εκεινος ομως που κατεβαζει copyrighted υλικο παρανομει, συμφωνα με αυτους. Γιατι αντε να αποδειξεις οτι εκτος απο χρηστης απλος, δεν το διακινεις και αλλου, ή οτι δε βγαζεις και κερδος απο αυτο. Δε νομίζω να είναι μόνο αυτό (χωρίς να γνωρίζω). Φαντάζομαι ως αποδέκτης "κλοπιμαίων"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Καλα, αμα θελουν οι δικηγοροι, ακομα και για την τρυπα του οζοντος σε κατηγορουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdais Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ΟΙ νόμοι αυτοί είναι τελείως ασαφής και ανόητοι...! παιδιά ξεκινήστε να ανεβάζεται κενά ή άσχετα αρχεία και ονομάστε τα Metallica_Death_Magnetic.rar ! αν θέλει να στεριώσει το rapidshare ας πει ποιος είμαι...! στο τέλος όλο το Bandwidth του rapidshare θα το τρώει η Ντοητσε... έχω το δικαίωμα να ανεβάσω ότι θέλω στο rapidshare και αν το συμπιεσμένο αρχείο είναι κλειδωμένο δεν μπορεί να μου πει κανείς ΤΙΠΟΤΑ. άκου κει μάθαμε όλοι τώρα... αστεία πράγματα... γελοία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 proxy ftw! ακομα και μεσω proxy εισαι tracebale αν αξιζει τον κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέριες για το θέμα όπως αν το όνομα του αρχείου αλλά κυρίως το είδος (.rar, password?) αφού εκεί βασίζετε το μεγαλύτερο επιχείρημα όλων των παρόμοιων sites και των torrents (δεν ξέρουμε τι μπορεί να περιέχει ένα συμπιεσμένο αρχείο). Πάντως φαίνετε ότι οι εταιρίες κηνυγάνε περισσότερο uploaders αρχείων (games, music, movies...) πριν από επίσημες κυκλοφορίες αφού μετά την κυκλοφορία ότι και να κάνουν αποκλείετε να καταφέρουν να σταματήσουν την διάδωση πειρατικών αρχείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Επειδη πριν την επισημη κυκλοφορια (των μουσικων δισκων που εχω μια σχετικη εμπειρια) μοιραζονται κοπιες σε διαφορα περιοδικα και ΜΜΕ, ειναι ευκολοτερο μιας και ειναι λιγοτερες, να βρεθει ο ενοχος. Και εχει και καποια λογικη, γιατι την κοπια στη δινει η εταιρια για καποια χρηση, οχι για να βγαινει δημοσια, οποτε αν σε βρουν, λογικα σταματανε και μελλοντικες διαρροες. Οταν το CD βγει στο εμποριο, τοτε πλεον ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο, μιας και τα αντιτυπα που κυκλοφορουν ειναι απειρως περισσοτερα. Φανταζομαι οτι κατι αντιστοιχο θα γινεται και με τις ταινιες, και με τα παιχνιδια, και με το software γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα