Προς το περιεχόμενο

Το rapidshare κοινοποιεί στοιχεία χρήστη του

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η όπως????μάλλον δεν διάβασες σωστά φίλε μου,πριν πεταχτείς να υπερασπίσεις το παιδικό σου είδωλο,δεν αμφισβητώ ολόκληρο το έργο τους άλλα την πορεία τους και την ικανότητα τους να προσαρμόζονται στις εξελίξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο εποχες napster κυνηγανε το p2p. Τους ειπε ο image maker (αυτος που τους ντυνει και τους λεει πως να φερονται) οτι το p2p καταστρεφει την μουσικη, παει, το πιστεψανε οι μαριονετες... εεε μελη του συγκροτηματος.

Δλδ ο master of puppets τα οργάνωσε όλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ο "καρκίνος" δεν ζηταει καθολου λεφτα (ακους εκει να πληρωσω για να κατεβασω πειρατικο) και ειναι γρηγορος αμα ξερεις να διαλεγεις. Nuff said

φαντάζομαι εισαι σε private tracker και εχεις υπερ ρατιο με το την 24 download 1 upload γραμμη σου.

δηλαδή αν κατεβασείς 800gb (800.000 mb / 2mb/sec= 120 ώρες download)

για να ανεβασεις αυτα τα 800gb θες--> 550 μέρες για να φτάσεις το ιδιο ratio

ε πεσε με κανα freeleech , με κανα χ2 , με κανα ακομα δωρακι του τορρεντ θα το ριξεις στις 200 μέρες.

το ρευμα μονο που καει το pc σου για να μεινει 1 μηνα ανοιχτο για να ανεβάζει κοστίζει 7 ευρώ οσο η συνδρομη του rapidshare...

οποιος μπλέκει με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες , και οποιος ειναι εξω απο τον χωρό πολλα τραγουδια ξέρει. και εγω αν μου το διναν το ονομα θα καταριομουν το rapidshare και ας ηξερα οτι ειμαι παράνομος.

Επεξ/σία από karaLRS

Στη πυρά το rapidshare.Ακόμα θυμάμαι τον ηλίθιο αντισκριπτικό γρίφο με τα γατόσκυλα για να κατεβάσεις δωρεάν ένα αρχείο.

Που τα θυμήθηκες; Τελείως fail ήταν όμως. Βέβαια αυτό το antispam που έχει το youtube μου βγάζει τα μάτια, 3-4 φορές προσπαθώ για να το βγάλω σωστά :mad:

αφου χοντρικά το 95% των αρχείων του rapidshare ειναι Πειρατικά, γιατι δε κλείνουν ολη την επιχείρηση με αυτή τη λογική?? :P

Και λίγα λες :P

Torrents ftw, nuff said...

Ο "καρκίνος" δεν ζηταει καθολου λεφτα (ακους εκει να πληρωσω για να κατεβασω πειρατικο) και ειναι γρηγορος αμα ξερεις να διαλεγεις. Nuff said

Οτι ρυθμίσεις και να κάνεις το rapidshare ειναι ποιο γρήγορο απο το Τorrent και τα αρχεία που ψάχνεις είναι ποιο κατηγοριοποιημένα οχι σαν το χάος του torrent.Ρίξε μια ματιά στα ελληνικά sites που έχουν αρχεία μουσική ταινίες και λογισμικό σε rapidshare και δν την διαφορά........................;);)

Οτι ρυθμίσεις και να κάνεις το rapidshare ειναι ποιο γρήγορο απο το Τorrent και τα αρχεία που ψάχνεις είναι ποιο κατηγοριοποιημένα οχι σαν το χάος του torrent.Ρίξε μια ματιά στα ελληνικά sites που έχουν αρχεία μουσική ταινίες και λογισμικό σε rapidshare και δν την διαφορά........................;);)

Yπάρχουν torrent sites με ταχύτητα μεγαλύτερη από το free rapidshare - κατά πολύ μάλιστα. Και τα οποία τερματίζουν τη γραμμή σου ακριβώς όπως το premium rapidshare - με μόνη διαφορά το ότι είναι δωρεάν. Οποιος ψάχνει βρίσκει.

Παντως αν και ειμαι κατα των πνευματικων δικαιωματων θα ελεγα οτι εκανε μεγαλη βλακεια αυτος που ανεβασε το αλμπουμ πριν ακομα κυκλοφορησει επισημα.

Ενταξει ρε φιλε εχεις το αλμπουμ και δε σεβεσαι οτι αυτος που το δημιουργησε πρεπει να βγαλει κι αυτος το ψωμι του και το ανεβαζεις πριν ακομα κυκλοφορησει.Δηλαδη αν περιμενε μερικες μερες να πουλησει και το εβγαζε αργοτερα τι θα γινοταν.Και καλα αν το ειχε κανει για να τα οικονομησει να πω χαλαλι ρε μαγκα τους τα εφαγες (ειρωνικα το λεω) αλλα τουλαχιστον αποτι ξερω δεν εχει κανενα κερδος που το ανεβασε.

Παντα η καταχρηση βλαπτει ετσι και εδω.Εχουμε φτασει στο σημειο να βρισκουμε πολλα πειρατικα πριν ακομα κυκλοφορησουν επισημα (δε μιλαω μονο για τραγουδια) και αυτο σιγουρα ενοχλει πολυ καποιους που υπολογιζουν σε καποια εσοδα απο την πωληση των cds.

Για μενα δεν ειναι θεμα αν ειχε δικαιωμα να ανεβασει το αλμπουμ γιατι τα εχω γραμμενα εκει που δε πιανει μελανι τα πνευματικα δικαιωματα αλλα ειναι θεμα σεβασμου σε αυτον που δημιουργησε το αλμπουμ που στο κατω κατω η αιτια που υπαρχει αυτο το αλμπουμ ειναι αυτος και δε θα πρεπει να τους πολεμαμε με αυτον τον τροπο.Αλλωστε χωρις αυτους δε θα εχουμε και εμεις να κατεβαζουμε στη τελικη και τοτε αντιο πειρατεια.

Yπάρχουν torrent sites με ταχύτητα μεγαλύτερη από το free rapidshare - κατά πολύ μάλιστα. Και τα οποία τερματίζουν τη γραμμή σου ακριβώς όπως το premium rapidshare - με μόνη διαφορά το ότι είναι δωρεάν. Οποιος ψάχνει βρίσκει.

Μη το πεις, μη το πεις ! Μπορεί να σου φάμε το bandwidth...

******...

Παντως αν και ειμαι κατα των πνευματικων δικαιωματων θα ελεγα οτι εκανε μεγαλη βλακεια αυτος που ανεβασε το αλμπουμ πριν ακομα κυκλοφορησει επισημα.

Ενταξει ρε φιλε εχεις το αλμπουμ και δε σεβεσαι οτι αυτος που το δημιουργησε πρεπει να βγαλει κι αυτος το ψωμι του και το ανεβαζεις πριν ακομα κυκλοφορησει.Δηλαδη αν περιμενε μερικες μερες να πουλησει και το εβγαζε αργοτερα τι θα γινοταν.Και καλα αν το ειχε κανει για να τα οικονομησει να πω χαλαλι ρε μαγκα τους τα εφαγες (ειρωνικα το λεω) αλλα τουλαχιστον αποτι ξερω δεν εχει κανενα κερδος που το ανεβασε.

Παντα η καταχρηση βλαπτει ετσι και εδω.Εχουμε φτασει στο σημειο να βρισκουμε πολλα πειρατικα πριν ακομα κυκλοφορησουν επισημα (δε μιλαω μονο για τραγουδια) και αυτο σιγουρα ενοχλει πολυ καποιους που υπολογιζουν σε καποια εσοδα απο την πωληση των cds.

Για μενα δεν ειναι θεμα αν ειχε δικαιωμα να ανεβασει το αλμπουμ γιατι τα εχω γραμμενα εκει που δε πιανει μελανι τα πνευματικα δικαιωματα αλλα ειναι θεμα σεβασμου σε αυτον που δημιουργησε το αλμπουμ που στο κατω κατω η αιτια που υπαρχει αυτο το αλμπουμ ειναι αυτος και δε θα πρεπει να τους πολεμαμε με αυτον τον τροπο.Αλλωστε χωρις αυτους δε θα εχουμε και εμεις να κατεβαζουμε στη τελικη και τοτε αντιο πειρατεια.

Μα ενα και το αυτό ειναι.δηλαδή αν καποιος ανεβασει το πειρατικό 10 μέρες μετα την κυκλοφορία δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στις πωλήσεις?

Μα ενα και το αυτό ειναι.δηλαδή αν καποιος ανεβασει το πειρατικό 10 μέρες μετα την κυκλοφορία δεν θα προκαλέσει πρόβλημα στις πωλήσεις?

Ε προφανως οχι το ιδιο προβλημα με το να το ανεβασει πριν.

Ο κοσμος ειναι μικρος...

πχ Το κατεβαζεις πριν κυκλοφορησει.

"Σου λεει καποιος..."

-Ρε φιλε τα μαθες? Βγαζουν νεο αλμπουμ οι μεταλλικα.

"Και απαντας ο πονηρος"

-Τωωωωρα...Το χω κατεβασει, μαλακια ειναι...

Εσυ υστερα το αγοραζεις? η λες του φιλου σου

-Γραψε μου το ρε συ,για συλλογη ξερεις

εχω κατεβασει ολη τη δισκογραφια τους.

Ναι μαζι με αλλα 2 ΤΒ κατεβασμενη μουσικη...

:lol::lol::lol:

Ναι φίλε μου υπάρχουν αλλά βρίσκεις πολυ λίγα αρχεία και οχι αυτα που θες παντα........μeχρι να περιμένεις να βρει τους seeds εχει κατέβει το αρχείο στο rapidshare;);)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...