Προς το περιεχόμενο

Το rapidshare κοινοποιεί στοιχεία χρήστη του

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τεσπα αυτο μαλλον που ενοχλει ειναι οτι οι λ7λικα φερονται λιγο τσιπικα ενω με τα χρηματα που εχουν βγαλει θα περιμενε κανεις να φανουν ποιο large

ομως μας διαφευγει οτι δικαιωματα πανω στους δισκους τους δεν εχουν μονο ιδιοι αλλα και η δισκογραφικη τους αν και δεν ξερουμε ποιος απο τα 2 μερη (λ7λικα,δισκογραφικη) εχει ξεκινησει και κυνηγαει τις διωξεις των downloaders

σε καθε περιπτωση εχουν δικιο και ηθικα και νομικα

η γυφτια τους ειναι που ενοχλει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χε δεν ειναι τυχαιο οτι παλι οι metallica ειναι πισω απο αυτο. Αυτη παντως η κινηση γινεται για εκφοβισμο και μονο ξερουν οτι δε μπορουν να το σταματησουν απλως προσπαθουν να διαφημισουν οτι τους κυνηγανε μπας κ μεγαλωσουν λιγα εκατομυρια τα κερδη τους. για να ξεκινησει ενα νεο ρευμα μποικοταζ των metallica απο συναυλιες κ δισκους και να δεις πως θα τρεχουν

Καλύτερες τεχνολογίες για την προστασία των δεδομένων στο internet, προσοχή και ενημέρωση από τους χρήστες και πιστεύω πως η net neutrality θα παραμείνει αλώβητη. Προσπαθούν χρόνια να βγάλουν ένα pirate bay από τη μέση κι ακόμα δεν το κατάφεραν, όταν υπάρχουν χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια sites που θα αναπληρώσουν το κενό σε χρόνο ρεκόρ. Για τις υπηρεσίες uploading μια από τα ίδια.

Δεν βλέπω να αλλάζουν τα πράγματα ούτε την επόμενη δεκαετία. Η νομοθεσία είναι ανεπαρκής, ασαφής και δαιδαλώδης, ενώ επιπλέον έχει και τεράστιες διαφορές από χώρα σε χώρα. Εκτός του ότι και τα καινούρια νομοθετήματα-abominations όπως το πρόσφατο στη Γαλλία δεν δείχνουν να "περνάνε"

τεσπα αυτο μαλλον που ενοχλει ειναι οτι οι λ7λικα φερονται λιγο τσιπικα ενω με τα χρηματα που εχουν βγαλει θα περιμενε κανεις να φανουν ποιο large

ομως μας διαφευγει οτι δικαιωματα πανω στους δισκους τους δεν εχουν μονο ιδιοι αλλα και η δισκογραφικη τους αν και δεν ξερουμε ποιος απο τα 2 μερη (λ7λικα,δισκογραφικη) εχει ξεκινησει και κυνηγαει τις διωξεις των downloaders

σε καθε περιπτωση εχουν δικιο και ηθικα και νομικα

η γυφτια τους ειναι που ενοχλει

Metallica = Microsoft ; :-D

Εμένα πάντως το συγκεκριμένο μου λέει ότι μόνο η Deutsche Telekom δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Αν η δισκογραφική όμως δεν ήξερε ip από το Rapidshare δεν θα μπορούσε να πάρει τα στοιχεία του χρήστη.

Εκτός κι αν λέει κάτι περισσότερο ο νόμος ή εννοείται ότι και η RS ήταν υποχρεωμένη να παραδώσει τα στοιχεία.

Όντως έτσι πρέπει να είναι. Στην τελική το Rapidshare μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν κρατάει logs, ακόμα και να τους υποχρέωνε ο νόμος να δώσουν στοιχεία. Αλλά θέλουν να τα έχουν καλά με τις δισκογραφικές, γιαυτό άλλωστε σβήνουν links συνέχεια.

Προς το παρών κυνηγάνε τους uploaders,απο την άλλη όσα περιστατικά τέτοια έχω δει σαν ειδήσεις όλα είναι για ταινίες/αλμπουμς που κυκλοφόρησαν στο net πριν την επίσημη κυκλοφορία τους,πράγμα λογικό,είναι παρα πολύ μεγαλύτερη η χασούρα και οι εταιρίες τα κυνηγάνε

Προς το παρών κυνηγάνε τους uploaders

Ατους μπορουν να πιασουν πιο ευκολα.

Γιατι ο uploader ειναι ενας και αυτοι που κατεβαζουν ειναι πολυ περισοτεροι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αφου χοντρικά το 95% των αρχείων του rapidshare είναι Πειρατικά, γιατι δε κλείνουν ολη την επιχείρηση με αυτή τη λογική?? :P

γιατί φίλε μου είναι υπηρεσία φιλοξενίας αρχείων και δεν στέκει λογικά αυτό που λες. με το ίδιο σκεπτικό δεν θα έπρεπε να έχουμε e-mails (λέμε τώρα...)

τώρα προς το γενικό κοινό ... ότι να'ναι!!! ο άλλος μπαίνει και διορθώνει τα ορθογραφικά του αλλουνού, λες και η σύνταξη και η ορθογραφία θα μας σώσουν στο συγκεκριμένο θέμα... ο άλλος κρίνει την υπογραφή του άλλου χωρίς κανένα επιχείρημα... ο άλλος λέει για καρκίνο των torrents... ο άλλος λέει... λέει...

εγώ ξέρω ότι ο καθένας βολεύεται ανάλογα με το τι τον συμφέρει οικονομικά και πρακτικά.... και σίγουρα όλοι μας έχουμε σωθεί πολλές φορές από το rs και από torrents... και απλά θυμόμαστε κάτι που μας την έσπασε για να το γράψουμε... ο άλλος λέει 7€/μήνα για να κατεβάσεις του θείου τα πράγματα... φίλε μου συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι το RS σου επέβαλλε να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις μόνο αρχεία του θείου... έτσι;;;

δεν λέω τραβηγμένο αυτό το γεγονός με τους Metallica - Skroutzalika (που τυχαίνει να είναι και το αγαπημένο μου συγκρότημα οι αναθεματισμένοι) αλλά κάποιος ανέφερε ένα πολύ γλυκό σαμποτάζ... μην πάτε σε συναυλία τους και θα δείτε πως θα κάνουν... και ξέρετε ε... στην Ελλάδα έχουν ΜΕΓΑΛΟ κοινό και θα τους πονέσει!

Επεξ/σία από gregdais
Ορθογραφικά... :)

δεν λέω τραβηγμένο αυτό το γεγονός με τους Metallica - Skroutzalika (που τυχαίνει να είναι και το αγαπημένο μου συγκρότημα οι αναθεματισμένοι) αλλά κάποιος ανέφερε ένα πολύ γλυκό σαμποτάζ... μην πάτε σε συναυλία τους και θα δείτε πως θα κάνουν... και ξέρετε ε... στην Ελλάδα έχουν ΜΕΓΑΛΟ κοινό και θα τους πονέσει!

Mα το ολο πραγμα αυτη τη φορα ξεκινησε απο τη Warner, επειδη βρεθηκε το Death Magnetic στο rapidshare, πριν την κυκλοφορια. Νομιζω οτι δε το ξεκινησαν αυτοι.

Τέτοιες σαβούρες που ανέβαζε καλά να πάθει και αυτός,και μην λέτε για εταιρίες και πράσινα άλογα,άμα είχαν ξυπνήσει ας το έβγαζαν τσάμπα η όπως οι radiohead,πάλι θα έβγαζαν λεφτά,Τώρα κάνουν βαβούρα μπας και ακουστεί ότι έβγαλαν άλμπουμ

Τέτοιες σαβούρες που ανέβαζε καλά να πάθει και αυτός,και μην λέτε για εταιρίες και πράσινα άλογα,άμα είχαν ξυπνήσει ας το έβγαζαν τσάμπα η όπως οι radiohead,πάλι θα έβγαζαν λεφτά,Τώρα κάνουν βαβούρα μπας και ακουστεί ότι έβγαλαν άλμπουμ

Οι radiohead δεν το έβγαλαν τσάμπα αλλά με την οπτική "ότι θέλεις,δίνεις"

Λες να χρειάζονται τη βαβούρα αυτή οι Metallica για να δει ο κόσμος οτι έβγαλαν άλμπουμ;B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...