Προς το περιεχόμενο

Το rapidshare κοινοποιεί στοιχεία χρήστη του

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτοι οι Metallica παντως μια με την μεγαλη αλλαγη στην ποιοτητα (κατα τη γνωμη μου) στα τραγουδια τους μετα το black album, μια με τα χοντρα λεφτα που βγαζουν, μια με το napster, φταιω εγω που οταν ακουω το ονομα τους θελω να βρισω; :X:X:X

εχουν ομως κικ ας μπασιστα ετσι?:lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αγαπητοί επαναστάτες μεταλλαδες, φαν των metallica, να χαιρεστε την επαναστατικη και ανοιχτομυαλοι φύση των συγκροτηματων που υπστηριζετε.

Απο εποχες napster κυνηγανε το p2p. Τους ειπε ο image maker (αυτος που τους ντυνει και τους λεει πως να φερονται) οτι το p2p καταστρεφει την μουσικη, παει, το πιστεψανε οι μαριονετες... εεε μελη του συγκροτηματος.

Α, η λυση στο προβλημα ειναι απλή. Μην ανεβαζετε τραγουδια αυτων στο net. Και σταματηστε να seedάρετε οσα υπαρχουν. Μαυριστε τους.

Παιδια ΜΗΝ τρελλαινεστε!

Αυτο αφορα την υπηρεσια rapidshare.de με εδρα την Γερμανια και ΟΧΙ τη υπηρεσια rapidshare.com με εδρα την Ελβετια.

Relax men!

δεν νομιζω οτι ειναι ετσι, γιατι να ανεβασει το τελευταιο αλμπουμ των metallica στο απαρχαιωμενο rapidshare.de που εχει πεθανει; Βεβαια αν το λενε ξεκαθαρα καπου δεν εχω λογο να μην το πιστεψω.

η εταιρία έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό. Ηδη σε γνωστες σελίδες θείων βλέπω τερράστια μείωση στην χρήση της RS. Οτι ανεβαίνει κατεβαίνει και αυτοί ότι φάγανε φάγανε.

Στη πυρά το rapidshare.Ακόμα θυμάμαι τον ηλίθιο αντισκριπτικό γρίφο με τα γατόσκυλα για να κατεβάσεις δωρεάν ένα αρχείο.

Όπως και να'χει το rapidshare έχει ψοφήσει εδώ και καιρό.

επιδη δεν καταλαβα θα εχουν προβλημα και αυτη που κατεβαζουν?

Αυτοί ίσως, αυτή πάντως όχι. :P

Και είναι επειδή, παρεπιμπτοντως.

Αγαπητοί επαναστάτες μεταλλαδες, φαν των metallica, να χαιρεστε την επαναστατικη και ανοιχτομυαλοι φύση των συγκροτηματων που υπστηριζετε.

Ώπα ρε φίλος..

Άλλο μεταλλάς, άλλο φαν των metallica. Από το 1996 τουλάχιστον..

Πάντως ο ντράμερ τους δηλώνει torrentάκιας:-D

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=115407

Παλικαρια της Rapidshare και ακομα πιο παλικαρια αυτοι της Deutche Telekom...αν ειναι δυνατον....Παντως ελλαδαρα με τις Dynamic ip τα σπας!Δε χρεισιμοποιω το Rapidshare γατι αμα δεν εχεις premium account σε πριζει ελλεινα...torrents και ειμαι κομπλε αλλα οκ αυτα δε γινονται..να δινουν τοσο ανετα τα members τους και οι αλλοι να δινουν τοσο χυμα διευθηνσεις.......

Παλικαρια της Rapidshare και ακομα πιο παλικαρια αυτοι της Deutche Telekom...αν ειναι δυνατον....Παντως ελλαδαρα με τις Dynamic ip τα σπας!Δε χρεισιμοποιω το Rapidshare γατι αμα δεν εχεις premium account σε πριζει ελλεινα...torrents και ειμαι κομπλε αλλα οκ αυτα δε γινονται..να δινουν τοσο ανετα τα members τους και οι αλλοι να δινουν τοσο χυμα διευθηνσεις.......

sorry που θα σε απογοητευσω, αλλα το οτι εχεις dynamic ip δεν σημαινει τιποτα, ο παροχος ξερει ποιος ειχε ποια ip την ταδε χρονικη στιγμη :rolleyes:

εχω βρει την υγεία μου με το rapidshare.

βρισκεις τα παντα. και κατεβαινουν με την μέγιστη ταχύτητα.

εχω παντα μα πάντα το μέγιστο της γραμμής. 1.2 mb/sec

δινω 7 ευρώ το μήνα και τι έγινε.απο τον καρκίνο των τορρεντ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...