IoNik Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που τον χρησιμοποιούν. Το θέμα είναι αξίζει να τον βαλει κάποιος ο οποίος χρησιμοποιεί Firefox ή δεν θα του προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο?
georgeadams Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Στην εποχή του Firefox 2, ο Camino ήταν ενδιαφέρουσα επιλογή. Όμως από τότε που βγήκε ο Firefox 3 που είναι πλέον αρκετά πιο Mac-friendly, δεν ξέρω αν έχει πια νόημα η χρήση του Camino. Αν δε σου χρειάζονται τα Add-Ons του Firefox, ο Safari είναι καλύτερη επιλογή...
triggerman Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πολη γρηγορος browser οπως με εξεπληξε θετικα ειναι και ο shiira.Δοκιμαστε τον,αξιζει.
Snolly Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Safari 4 για Mac OS X και ας είναι ακόμη σε beta έκδοση. Firefox 3 μόνο για add-ons. Το Camino δεν ξέρω πως δεν έχει βουλιάξει ακόμα. Δε βλέπω το λόγο ύπαρξής του.
waves Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Παιδιά δοκίμασα κι εγώ το Shiira, που ανέφερε κι ένας φίλος πιο πάνω και αξίζει! Ταχύτατος!
vitalogy Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 εσεις που δοκιμασατε τον shiira μηπως μπορειτε να μου πειτε πως εμφανιζετε η sidebar?
IoNik Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Τον έβαλα τελικά τον Camino για να δω τι παίζει και τον είχα αφήσει για 2ο browser, μέχρι που το παιδί παραπάνω ανέφερε τον γιαπωνέζικο τον Shiira, ο οποίος μου άφησε πολύ θετική εντύπωση και λέω να ασχοληθώ λίγο να δω αν θα βολέψει. Κάποια κρασαρίσματα τα τρώει είναι η αλήθεια, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιώ το expose-like tab feature αλλά κατά βάση φενεται αρκετά υποσχόμενος broswer.
waves Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Βέβαια, ένα μείον είναι ότι στην bookmark bar του shiira δεν μπορείς να βάλεις φακέλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.