ialysos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Παιδια εχω το NAS Raidsonic Icy Box 4220 που τρεχει καποια μικρη εκδοση Linux αποτι εχω καταλαβει και μου εχει φορμαρει το δισκο σε ext2. Τελευταια μου εκανε πολλες διακοπες οταν υπηρχε μεταφορα δεδομενων απο/στο NAS και μετα απο το τελευταιο restart που του εκανα, δε μου διαβαζει σωστα τα δεδομενα(μονο αρχεια αντι φακελοι, ονοματα πολυ περιεργα κτλ). Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρω τα δεδομενα απο το δισκο. Αν βαλω το δισκο σενα συστημα με καποια Live διανομη Linux λετε να μου αναγνωρισει τα δεδομενα και να μπορεσω να κανω μια ανακτηση η θα ειναι αδικος ο κοπος? Καθε βοηθεια υπερπολυτιμη παιδια και ευπροσδεκτη. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δες αν μπορεις να κανεις κατι με tesdisk ή photorec (ιδιο προγραμμα ειναι βασικα). Θα το βρεις προεγκατεστημενο στο live cd του parted magic. http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ialysos Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ξερει κανεις αν μπορω να κανω ανακτηση Linux filesystem μεσα απο τα windows? Γιατι το filesystem δεν αναγνωριζεται απο μια Live διανομη που δοκιμασα (Fedora) οποτε μια τελευταια προσπαθεια μπορει να γινει μεσα απο Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.