Hal9000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Η Microsoft εγκαινίασε σήμερα την ελληνική έκδοση του MSN το οποίο συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πύλες παγκοσμίως. Στην ειδική εκδήλωση που προηγήθηκε, αναφέρθηκαν σημαντικά στοιχεία για την εξάπλωση των υπηρεσιών Windows Live στην Ελλάδα, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να δημιουργηθεί το ελληνικό MSN. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του Hotmail κυμαίνονται στο 1.5 εκατομμύριο ενώ ραγδαία είναι η ανάπτυξη του Windows Live Messenger το οποίο αριθμεί 1.6 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες, παρουσιάζοντας αύξηση 100% το τελευταίο χρόνο. Το msn.gr διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο τοπικών και διεθνών συνεργατών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η εταιρία ΑΝΤΕΝΝΑ Internet του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το E-GO.GR του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ, οι Εκδόσεις Λυμπέρη, το Sport24.gr της 24 MEDIA, τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και Associated Press, καθώς και η διαδικτυακή κοινότητα Zoo.gr. Η ελληνική έκδοση του msn είναι η μοναδική για φέτος που θα παρουσιάσει η Microsoft, φτάνοντας το σύνολο των 45 παγκοσμίως. Site: msn.gr
alerasta Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θεματολογία από την πρώτη σελίδα: * Με ποια σταρ μοιάζετε; Απαντήστε σε λίγες ερωτήσεις και μάθετε αμέσως! * Οι πιο όμορφες! Ξανθιές εναντίον μελαχρινών! * Internet Explorer 8 Πιο γρήγορος, πιο ασφαλής και πιο αποτελεσματικός από ποτέ! * Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ Ο νεαρός μάγος σε νέες περιπέτειες! * Οι πιο σέξι του κόσμου! Ποιες είναι οι 10 πιο hot γυναίκες του κόσμου; Ουδέν σχόλιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θεματολογία από την πρώτη σελίδα: Ουδέν σχόλιο... Κάτι σαν το δελτίο ειδήσεων του star...
wizzy Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 απορία: υπάρχει τρόπος όταν κάνω sign out από το hotmail να πηγαίνει στο http://www.msn.gr αντί στο http://www.msn.com; (ή τελοσπάντων, όταν κάνω sign out από hotmail να με πηγαίνει σε ένα site δικής μου επιλογής)
nurse Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Κάτι σαν το δελτίο ειδήσεων του star... Πιο ορθά του Ant1.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θεματολογία από την πρώτη σελίδα: Ουδέν σχόλιο... Γιατι το λες αυτο? Πριν λιγο εμαθα ποιοι διασημοι ειναι χορτοφαγοι. Οτι μαθαινεις καλο ειναι.
elven Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν έχει γ@μάτη εμφάνιση;Μήπως απαγορεύεται η είσοδος άνω των 8 ετών; Τα τραγούδια που παίζει το Alter που τα χει; Έχω ένα παπαγάλο, είναι το στόμα του μεγάλο του αρέσει να μιλάει ποτέ δεν σταματάει να μιλάει Tι λέει;τι λέει; Ότι λέω λέει Τι λέει;τι λέει; Ότι λέω λέει αχα ο δικός μου ο παπαγάλος(παπαγάλος), είναι μεγάλος κατεργάρος(κατεργάρος)
alerasta Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δεν έχει γ@μάτη εμφάνιση;Μήπως απαγορεύεται η είσοδος άνω των 8 ετών; Τα τραγούδια που παίζει το Alter που τα χει; Έχω ένα παπαγάλο, είναι το στόμα του μεγάλο του αρέσει να μιλάει ποτέ δεν σταματάει να μιλάει Tι λέει;τι λέει; Ότι λέω λέει Τι λέει;τι λέει; Ότι λέω λέει αχα ο δικός μου ο παπαγάλος(παπαγάλος), είναι μεγάλος κατεργάρος(κατεργάρος) ...κατεργάρο κατεργάρο με το στόμα το μεγάλο θα σε πάω στο σχολείο και στο πρώτο το θρανίο να μάθεις να διαβάζεις, να μην τεμπελχανιάζεις... Τα ίδια τραγούδια ακούμε μου φαίνεται φίλε elven
elteo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Η Microsoft εγκαινίασε σήμερα την ελληνική έκδοση του MSN το οποίο συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πύλες παγκοσμίως. Στην ειδική εκδήλωση που προηγήθηκε, αναφέρθηκαν σημαντικά στοιχεία για την εξάπλωση των υπηρεσιών Windows Live στην Ελλάδα, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση να δημιουργηθεί το ελληνικό MSN. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του Hotmail κυμαίνονται στο 1.5 εκατομμύριο ενώ ραγδαία είναι η ανάπτυξη του Windows Live Messenger το οποίο αριθμεί 1.6 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες, παρουσιάζοντας αύξηση 100% το τελευταίο χρόνο. Το msn.gr διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο τοπικών και διεθνών συνεργατών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η εταιρία ΑΝΤΕΝΝΑ Internet του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το E-GO.GR του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ, οι Εκδόσεις Λυμπέρη, το Sport24.gr της 24 MEDIA, τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και Associated Press, καθώς και η διαδικτυακή κοινότητα Zoo.gr. Η ελληνική έκδοση του msn είναι η μοναδική για φέτος που θα παρουσιάσει η Microsoft, φτάνοντας το σύνολο των 45 παγκοσμίως. Site: msn.gr για αυτό μου πετάγεται σπαμ παραθυρο οποτε ανοίγω το μσν ...
michael92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 για αυτό μου πετάγεται σπαμ παραθυρο οποτε ανοίγω το μσν ... Το οποίο το απενεργοποειείς από τα όψιονς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 λες και μπαίναμε στο αγγλικό...
kurkosdr Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δεν εχει το autos. Ουτε tech εχει. Παω στα παιχνιδια, και τι βλεπω: flashακια σαν αυτα που ειχε το miniclip πριν απο κατι χρονια. Και αμα θελουμε να γινουμε ακομα πιο κακοι, θα πουμε οτι ακομα και η σχεδιαση της σελιδας ειναι πολύ χειροτερη της αγγλικης. Αμα ενα κοινο το εχεις γραμμενον κυριολεκτικα, καλυτερα να το παραδεχτεις και να μην κανεις τιποτα, όπως η yahoo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα