vandermonde Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ξερει κανεις αν γινεται να τρεξω μια εφαρμογη java απο το command prompt η οποια και αυτη απο μονη της θα τρεξει καποια αλλη?
ss13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ξερει κανεις αν γινεται να τρεξω μια εφαρμογη java απο το command prompt η οποια και αυτη απο μονη της θα τρεξει καποια αλλη? http://www.skylit.com/javamethods/faqs/javaindos.html http://www.skylit.com/javamethods-old/faqs/javaindos.html
vandermonde Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 δεν εννοουσα πως θα τρεξω μια εφαρμογη σε command window... (εδω που τα λεμε ουτε εγω δεν καταλαβαινω τι εχω γραψει) so lets try once more..... πως γινεται καποια εφαρμογη μου σε java να με βγαλει απο τον κοπο να ξανα ανοιξω δευτερο command prompt και να γραψω java mplampla για να τρεξει και μια αλλη εφαρμογη(αν γινεται)....να το κανει η πρωτη εφαρμογη
vag_pRiMi Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Τότε χρειάζεσαι την class java.lang.Runtime και την μέθοδο exec() (παίρνει διάφορα ορίσματα). Η χρήση της είναι κάπως πολύπλοκη γιατί πρέπει να διαβάζεις το output της προκειμένου να προχωράει η εκτέλεσή της. Πάντως: feel free to Google it Αλλά πραγματικά προσπάθησε να εξαντλήσεις όλες τις εναλλακτικές πριν καταλήξεις σε αυτή τη λύση. Δεν είναι καλός Java προγραμματισμός .
vandermonde Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 thanx vag!!!....οντως πρεπει να κοιταξω αν υπαρχουν εναλλακτικες παντως, γιατι πολυ μπακαλιστικο αποτελεσμα βλεπω.....
elis88 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πάντως κάτι που σκέφτηκα εγώ που θα μπορούσες να κάνεις, αν το προγραμμα που θέλεις να εκτελέσεις είναι δικό σου, θα μπορούσες να το βάλεις το package αυτο στο ίδιο project. Και να την καλέσεις από το προγραμμά σου όταν θέλεις να εκτελεστεί. Ετσί θα δεις κανονικά τα αποτελεσματά σου στο command prompt χωρίς κάποια ιδιέτερη διαδικασία.
vandermonde Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 το θεμα ειναι οτι αυτο που θελω να τρεξει δεν περιμενω να μου βγαλει καποιο αποτελεσμα, ειναι απλα ενας tcp/ip server αρα οσο τουλαχιστων καταλαβαινω εγω μεχρι στιγμης ξεχναμε το Runtime... θα ψαξω και αυτο που προτεινες τωρα εσυ elis88 και βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.