Προς το περιεχόμενο

java και cmd

vandermonde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν εννοουσα πως θα τρεξω μια εφαρμογη σε command window...

(εδω που τα λεμε ουτε εγω δεν καταλαβαινω τι εχω γραψει)

so lets try once more.....

πως γινεται καποια εφαρμογη μου σε java να με βγαλει απο τον κοπο να ξανα ανοιξω δευτερο command prompt και να γραψω java mplampla για να τρεξει και μια αλλη εφαρμογη(αν γινεται)....να το κανει η πρωτη εφαρμογη

Δημοσ.

Τότε χρειάζεσαι την class java.lang.Runtime και την μέθοδο exec() (παίρνει διάφορα ορίσματα). Η χρήση της είναι κάπως πολύπλοκη γιατί πρέπει να διαβάζεις το output της προκειμένου να προχωράει η εκτέλεσή της.

Πάντως: feel free to Google it

Αλλά πραγματικά προσπάθησε να εξαντλήσεις όλες τις εναλλακτικές πριν καταλήξεις σε αυτή τη λύση. Δεν είναι καλός Java προγραμματισμός ;).

Δημοσ.

Πάντως κάτι που σκέφτηκα εγώ που θα μπορούσες να κάνεις, αν το προγραμμα που θέλεις να εκτελέσεις είναι δικό σου, θα μπορούσες να το βάλεις το package αυτο στο ίδιο project. Και να την καλέσεις από το προγραμμά σου όταν θέλεις να εκτελεστεί. Ετσί θα δεις κανονικά τα αποτελεσματά σου στο command prompt χωρίς κάποια ιδιέτερη διαδικασία.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αυτο που θελω να τρεξει δεν περιμενω να μου βγαλει καποιο αποτελεσμα, ειναι απλα ενας tcp/ip server

αρα οσο τουλαχιστων καταλαβαινω εγω μεχρι στιγμης ξεχναμε το Runtime...

θα ψαξω και αυτο που προτεινες τωρα εσυ elis88 και βλεπουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...