nikosBruin Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Έχετε καμιά καλή πρόταση για πρόγραμμα backup σε windows? Θα ήθελα να κάνει τα εξής: 1. Παίζει σε Vista. 2. Κάνει backup φακέλων ή/και αρχείων. 3. Κάνει incremental backup. 4. Έχει αυτόματο scheduler. Αν γίνεται να είναι GPL ή δωρεάν, ακόμη καλύτερα.
dkoum Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 εγω χρισημοποιω το acronis true image http://www.acronis.com
dark Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Καλά είναι τα Cobian Backup και GoodSync Προτιμώ το δεύτερο αλλά δεν είναι free
nikosBruin Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 εγω χρισημοποιω το acronis true image http://www.acronis.com Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί το acronis true image να παίρνει backup ορισμένων μόνο φακέλων; Μπορεί να κάνει incremental backup; (δηλαδή να μην παίρνει κάθε φορά αντίγραφο όλων, αλλά μόνο ότι έχει αλλάξει);
geokini Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Το incremental backup είναι εξαιρετικα χρήσιμο σαν λειτουργια και δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε δωρεαν
nikosBruin Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Το incremental backup είναι εξαιρετικα χρήσιμο σαν λειτουργια και δεν ξερω αν υπαρχει κατι σε δωρεαν Τελικά το Cobian Backup 9 που πρότεινε ο dark παραπάνω φαίνεται να τα έχει όλα και είναι δωρεάν. Έχει και incremental και differential και shadow copy. Αν είναι και αξιόπιστο, τότε εμένα τουλάχιστον μάλλον με καλύπτει. Αλήθεια dark το χρησιμοποιείς καιρό; Είναι σταθερό και αξιόπιστο;
dkoum Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 με το acronis μπορεις να κανεις full backup ,incremental backup να βαζεις password στο backup και μπορεισ να επιλεγεις και ποιους φακελους θεσ να κανεις backup επισης μπορεισ να γραφεισ και περιγραφη για καθε backup που περνεισ εγω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα
dark Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Τελικά το Cobian Backup 9 που πρότεινε ο dark παραπάνω φαίνεται να τα έχει όλα και είναι δωρεάν. Έχει και incremental και differential και shadow copy. Αν είναι και αξιόπιστο, τότε εμένα τουλάχιστον μάλλον με καλύπτει. Αλήθεια dark το χρησιμοποιείς καιρό; Είναι σταθερό και αξιόπιστο; Μια χαρά είναι δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα εδώ και 2 χρόνια
terravoice Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Γειά χαρά, είμαι καινούργειος στην παρέα και έχω ενα προβλημα που με αγχώνει πολύ!!! Σήμερα πήγα να "κάψω" ενα Σιντι μπάκ-άπ με το Νέρο και εκεί που κανονικά έπρεπε να μου λέει "τα έγραφα μου" έγραφε κινέζικα ((ακαταλαβίστικα)1!! Λέτε να είναι ΙΟΣ και τι μπορώ να κάνω στην περιπτωση αυτή??? Μπορεί να χρειαστεί φορματ????:cry: Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Λεωνίδας απο Θεσσαλονίκη.:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.