PETROS13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πολλά προβλήματα.. ιός ή κάτι άλλο? είμαι συνέχεια εκτός αθηνών λόγω υπόχρεώσεων και το pc χρησιμοποιείται από τα αδέρφια μ.. όχι μεγάλη χρήση... και βλέπω τώρα που γύρισα τα αξής προβλήματα... 1) δεν μου αναγνωρίσει το usb stickaki mou ούτε το mp3 player μου... για την ακρίβεια το εμφανίζει κανονικά οτι μπήκε, έχει και την ασφαλή κατάργηση του υλικού με ονομασία όλα αλλά δεν το βρήσκω πουθενά.. ούτε το autorun λειτουργεί ούτε στο ο υπολογιστής μου το βλέπω... πάω διαχείριση υπολογιστή, διαχείριση δίσκων και βλέπω ότι ενώ το βρήσκει μου λέει ότι είναι τελείως άδειο και εκτός αυτού δεν έχει γραμμα διαδρομής στη μονάδα του δίσκου. όταν επιλέγω ένα μου βγάζει το μήνυμα... Η λειτουργία δεν ολοκληρώθηκε γιατί το διαμέρισμα ή ο τόμος δεν έχουν ενεργοποιηθεί..Επανεκκινήστε τον υπολογιστή ώστε να ενεργοποιηθεί το διαμέρισμα ή ο τόμος.. κάνω επανεκίνηση αλλά τίποτα. το παράξενο είναι ότι με το που βάζω τον εξωτερικό σκληρό τον αναγνωρίζει κανονικότατα.. άλλο ένα πρόβλημα είναι η εξέταση του C για έλεγχο σφαλμάτων. με το που το βάζω μου γράφει αμέσως δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση του ελέγχου.. Στην επαναφορά σε προηγούμενο χρονικό σημείο γράφει Αλλαγές που έγιναν στις μονάδες δίσκου G: δεν είναι δυνατό να αντιστραφεί έπειτα από αυτό το σημείο,επειδή η μονάδα δίσκου είτε εξαιρέθηκε από την εποπτεία Επαναφοράς συστήματος είτε απενεργοποιήθηκε ή καταργήθηκε. Καμιά ιδέα ή λύση? thanks
ghostgr_a_n Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Για αρχη κανε εναν ελεγχο για ιους. Δοκιμασε με το avast που κανει ελεγχο στο boot.
PETROS13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 έχω το Avira. είχα προχτές με 1 trojan που βγήκε. έχω κάνει scan με spybot , Avira , έχω χρησιμοποιήσei ένα της microsoft removal tool . ΑΑΑΑ κάτι άλλο.. όταν έχω ένα πρόβλημα που δεν λύνεται πάω στην επαναφορά συστήματος. όταν πάω σε ημερομηνία πριν τη δημιουργία του προβλήματος μου γράφει.. Αλλαγές που έγιναν στις μονάδες δίσκου G: δεν είναι δυνατό να αντιστραφεί έπειτα από αυτό το σημείο,επειδή η μονάδα δίσκου είτε εξαιρέθηκε από την εποπτεία Επαναφοράς συστήματος είτε απενεργοποιήθηκε ή καταργήθηκε.
PETROS13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 τελίκα trojan πρέπει να ναι.... WinNT/Alureon.C
Iron_man21 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 http://www.sophos.com/security/analyses/viruses-and-spyware/malalureona.html θα σε βοηθήσει
geokini Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Σβηστα Βιστα...χεχε ο πιο πετυχημενος τίτλος σε περιοδικο υπολογιστών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.