alani_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 παιδια κ εγώ την ψάχνω για ένα netbook αυτη την εποχή και δεν ξερω ποιο απ ολα να διαλέξω....θα ειναι 10αρι με 6 cell μπαταρια νομιζω οτι αν δεν πας απο κοντα να τα δεις και να τα επεξεργαστεις δεν θα εχεις πληρη εικονα!! παντως για να πω κ την αποψη μου το MSI WIND U100 BLACK 160GB 2048MB που εχει plus4u το πιο hot απο ολα αφου εχει 289 +50 για μια μπαταρια 6αρα παμε στα 340.... αλλα οπως ειπα παραπανω πρεπει να τα δεις απο κοντα....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πας καρφι μαλλον για το Acer και εσυ
alani_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πας καρφι μαλλον για το Acer και εσυ εγω? να σου πω την αληθεια αυτο ελεγα στην αρχη αλλα καπως μου φαινεται που προεξεχει απο πισω η 6αρα η μπαταρια.δεν εχω αποφασισει ακομα ομως... θα τα δω και τα 2 απο κοντα.
Radiatedsoul Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Γιατι το άσπρο έχει 290,ενώ το μαύρο 370;;; Επειδη το ενα μαλλον εχει την μικρη μπαταρια ενω το αλλο την μεγαλη. Προσεξε το αυτο. Η μικρη μπαταρια κραταει το πολυ 1.5 ωρες σερφαρισμα, δεν εχει αυτονομια.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 εγω?να σου πω την αληθεια αυτο ελεγα στην αρχη αλλα καπως μου φαινεται που προεξεχει απο πισω η 6αρα η μπαταρια.δεν εχω αποφασισει ακομα ομως... θα τα δω και τα 2 απο κοντα. Μονο στο ASUS (πανακριβο) δε προεξεχει. Και σιγα, τους 2 ποντους... ή θα κοιτας τη μπαταρια οταν του δουλευεις?
alani_gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 το msi u100 εξαντληθηκε στο plus4u. κριμα και ηταν καλη ευκαιρια.... edit: προεξεχει κ στο Msi? δεν το ηξερα....απο ποιοτητα κατσκευης ποιο λετε να ειναι καλυτερο?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Νομιζω οτι προεξεχει και εκει. Αφου η 3cell ισα ισα χωραει στο δικο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.