Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook-Είναι καλή η εποχή;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Μία ερώτηση..

θέλω να έχω 2 σελίδες στο ίντερνετ, ένα word και ένα notepad ταυτόχρονα,

θα την παλεύει το netbook ή θα σέρνεται;

Ναι την παλευει. Μπορεις ακομα να εχεις msn/skype ανοιχτο, και να ακους και μουσικη και να εξακολουθει να τη παλευει :-)

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο στη plus4u για να ρωτησω κατι για το msi... Και μου είπαν οτι εχει εξαντληθει :-(

Κανένα άλλο; Τι λέτε για αυτο; Λετε να ειναι κουραστικη η 9ρα οθόνη;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι μεγαλες διαφορες... Εχω δουλεψει και σε 9ρι και σε 10ρι.

Παντως εγω γενικα απο οθονη δεν εχω κουραστει ποτε (εκτος απο κατι CRT οταν τις δουλευα στα 60Hz). Αλλος πιο ευαισθητος δε ξερω τι θα εκανε...

• Moderators
Δημοσ.

Το Acer ναι. Απλα εξω δε θα μπορεις να "δουλεψεις" γιατι η γυαλιστερη οθονη αντανακλα τα παντα.

Το "Hercules" οχι... 1,8 δισκο Pata εχει, και 9ρα οθονη... Σα το Aspire One 110...

Δημοσ.

Μόλις είδα οτι η μπαταρία του acer( η 6cell) πάει...Πολυ προς τα έξω... Το απέρριψα...

Μάλλον για msi u90 με βλέπω...

Edit: Επειδή απο εδώ το πάω... Απο εκεί το πάω και όλο στο msi καταλείγω... Θα πάρω το u100 να τελειώνει. :-(

Λέω για άσπρο... Ναι... Ναι... Άσπρο :P

• Moderators
Δημοσ.

Σε ολα παει εξω η 6cell εκτος απο το 1000ΗΕ νομιζω.

Εγω παντως το βρισκω βολικο γιατι αλλαζει το κεντρο βαρους και αρα αν ανοιξεις τερμα την οθονη δε "πεφτει" πισω..

Επισης σε μερικα ανυψωνεται και το netbook στο πισω μερος, πραγμα που βολευει για το γραψιμο...

(PS: ''μπρος τα εξω"? :P και σιγα το πολυ 2 ποντοι...)

Δημοσ.

(PS: ''μπρος τα εξω"? :P και σιγα το πολυ 2 ποντοι...)

ΩΧ! Καταλάθος πατήθηκε το μ :P:p:p

Δε πραζ... Το σκέφτηκα... U100 B)

Δημοσ.
Το Acer ναι. Απλα εξω δε θα μπορεις να "δουλεψεις" γιατι η γυαλιστερη οθονη αντανακλα τα παντα.

Το "Hercules" οχι... 1,8 δισκο Pata εχει, και 9ρα οθονη... Σα το Aspire One 110...

Για τι διαφορά μιλάμε να έχει ο 1.8' με εναν κλασικο 2.5'? Θα είναι τουλάχιστον ποιο γρήγορος απο τους αρχικους SSD που είχαν τα eeepc?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι ιδιαιτερα αργος, αλλα αν χαλασει (και.. φορητη συσκευη ειναι, εχει κι ο δισκος συνεχως κινουμενα μερη... χαλαει!) αντε βρες αλλον...

Ενω 2,5ρηδες οσοι θες..

Δημοσ.
Δεν ειναι ιδιαιτερα αργος, αλλα αν χαλασει (και.. φορητη συσκευη ειναι, εχει κι ο δισκος συνεχως κινουμενα μερη... χαλαει!) αντε βρες αλλον...

Ενω 2,5ρηδες οσοι θες..

2 χρόνια εγγύηση οσο ναναι θα με καλυψει.Κυριως η ταχύτητα του με προβληματίζει αλλα μαλλον μονο μια δοκιμη θα δειξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...