Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook-Είναι καλή η εποχή;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω με την λογικη σου!!!με τον ρυθμο που τρεχει η πληροφορικη οτι και να παρεις σε 1-2 μηνες εχει βγει ανακοινωση για το επομενο οποτε δεν θα παιρνεις ποτε τιποτα αν το βλεπεις ετσι

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
συμφωνω με την λογικη σου!!!με τον ρυθμο που τρεχει η πληροφορικη οτι και να παρεις σε 1-2 μηνες εχει βγει ανακοινωση για το επομενο οποτε δεν θα παιρνεις ποτε τιποτα αν το βλεπεις ετσι

τωρα που το λες θα του προτεινα να περιμενει γιατι τον ιουνιο στην computex (taipei) αναμενονται να ανακοινωθουν νεα μοντελα netbooks με ion platform (nvidia 9400M)

B)

Δημοσ.

Εγώ πάντως περιμένω τα ARM-based netbooks, που θα είναι λεπτότερα, φθηνότερα και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Επίσης θα ήθελα τουλάχιστον 11" οθόνη, αλλά δε δίνω τα 400+ ευρώ που ζητάνε (ακόμα). Φυσικά δε θα τρέχουν windows αλλά linux ή google android, το οποίο μπορεί να είναι αρνητικό για κάποιους (λόγω games πχ), αλλά για internet και μουσική κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, μη σου πω και καλύτερα καθώς δε χρειάζεσαι antivirus, antispyware κλπ.

Πάντως και τώρα είναι καλή περίοδος αν κοιτάς για 10" και θέλεις για κάποιο λόγο windows.

Δημοσ.
τωρα που το λες θα του προτεινα να περιμενει γιατι τον ιουνιο στην computex (taipei) αναμενονται να ανακοινωθουν νεα μοντελα netbooks με ion platform (nvidia 9400M)

B)

Η κ.γραφικών δεν με ενδιαφέρει.

Άλλωστε θα είναι μόνο για internet.

• Super Moderators
Δημοσ.

λόγω του Cuda όμως βοηθάει αρκετά στον να μην αγκομαχάει ο επεξεργαστής στα videos

• Moderators
Δημοσ.

Yeah, δοκιμασε να δεις ενα οποιοδηποτε HD και μετα θα σου πω εγω αν θα σε ενδιαφερει.

Γιατι ΜΙΑ φορα να θες να δεις ταινια, και να σκεφτεις "αν περιμενα 1 μηνα τωρα δε θα χα αυτο το προβλημα", παει...

(edit: rofl με προλαβανε!)

Δημοσ.
Yeah, δοκιμασε να δεις ενα οποιοδηποτε HD και μετα θα σου πω εγω αν θα σε ενδιαφερει.

Γιατι ΜΙΑ φορα να θες να δεις ταινια, και να σκεφτεις "αν περιμενα 1 μηνα τωρα δε θα χα αυτο το προβλημα", παει...

(edit: rofl με προλαβανε!)

λόγω του Cuda όμως βοηθάει αρκετά στον να μην αγκομαχάει ο επεξεργαστής στα videos

Ααααααχ.... Μη με βάζετε σε σκέψεις :-(:-(:-(

Δηλαδή... Για πότε περιμένουμε την 9400;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:07 ----------

Από κόστος όμως οι νέοι φορητοί;

Αν κάνουν πάνω απο 300... Δε θέλω.

Δημοσ.
Από κόστος όμως οι νέοι φορητοί;

Αν κάνουν πάνω απο 300... Δε θέλω.

Θα κάνουν σίγουρα πάνω από €300... Αρκετά πάνω...

Μια χαρά εποχή είναι τώρα να χτυπήσεις ένα netbook με €διακοσιαφεύγα...

Εκτός και αν ΔΕΝ το έχεις ανάγκη άμεσα...

Δημοσ.
Με arm, nvidia ion και ubuntu ή android πάντως δε νομίζω να κάνουν πολύ πάνω από 300. Μιλάμε πάντως τουλάχιστον για καλοκαίρι.

δε ξέρω ποσο χρεωθεί η arm. το licence τον windows είναι αμελητέο

Δημοσ.

Παντός το cuda της nvida είναι πολύ μπροστά.αν και με τα σωστά codecs το msi wind μια χαρά HD 720 παιζει σε μια 32LG τηλεόραση που το έβαλα και χωρίς το o/c.

Δημοσ.
δε ξέρω ποσο χρεωθεί η arm. το licence τον windows είναι αμελητέο

$15 είναι (της τάξης του 5% στα 300). Η μεγάλη διαφορά είναι στον επεξεργαστή, και τα xp δεν τρέχουν σε arm εξ ου και το "ubuntu ή android".

Δημοσ.

Ααα.... Αν δε τρέχουν windows... Αφήστε το τότε... :-(

Μη ρωτάτε τον λόγο που θέλω windows. Απλά θέλω windows :o

Δε λέει να δουλέψω για πρώτη φορά linux σε netbook :-(

Δημοσ.

Χμου, ίσα ίσα, είναι ιδανική περίπτωση ένα netbook γιατί δε θα χρειαστεί να κάνεις πολλά (όπως λες κι εσύ, για net και μουσική θα το χρησιμοποιείς), οπότε είναι σχεδόν απίθανο να δυσκολευτείς σε κάτι. Μην το απορρίπτεις πριν δοκιμάσεις, είναι πιο εύκολο από ό,τι ίσως νομίζεις, από εκεί και πέρα ό,τι θέλεις κάνεις. Απλά, firefox θα έχεις (υποθέτω) στο ένα, firefox και στο άλλο, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής τώρα πόσο να σε δυσκολέψει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...