Προς το περιεχόμενο

Αγορά Netbook-Είναι καλή η εποχή;

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Επειδή ακούω για καινούργια πράγματα για του χρόνου(μεγαλύτερες μπαταρίες, νέοι επεξεργαστές κ.λπ.), δεν είμαι σίγουρος.

Προτείνετε να κάνω τώρα την αγορά μου; Σκέφτομαι το advent του κωτσόβολου. Προτείνετε κανένα άλλο... Μέχρι εκεί... 300 ευρώ;

Μ'αρέσει πάρα πολύ και αυτό, αλλά λέει:

1.αναμένεται σύντομα

2.Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου 4200 rpm

3.Κάμερα 0.3 Megapixels

4.Επέκταση Μνήμης up to 1024MB...Όχι 2048 όπως στα περισσότερα :-(

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το μαγαζί μπορείς να πας και από εκεί να το πάρεις,έτσι και αλλιώς η εγγύηση είναι αντιπροσωπίας.290 μια χαρα τιμή μιας είναι και το καλο με 160hd και 2GB ram,θα εχει και wifi N. και οσο για την μπαταριά το πρόβλημα λύνεται εύκολα με 50-60 ευρω απο e bay,Εγω εχω το ιδιο και για μενα ειναι το καλύτερο αφου είναι και εμπορικό μοντέλο και υπάρχουν τα πάντα για αυτό και η MSI είναι κορυφή. το 4200 rpm στο HP είναι χρονιά πίσω ... έλεος απατεώνες

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο δισκος, απλα ειναι στις 1.8" ιντζες οποτε δε μπορει νε περιστρεφετε και πιο πολυ.

Και επειδη ειναι πιο μικρος απο αυτον που εχουν οι υπολοιποι εχει συνολικα μικροτερο βαρος το netbook.

Στο συγκεκριμενο παντως θα πηγαινα μονο αν ηθελα ενα πιο ανετο πληκτρολογιο (κατοχος Hp 2133) καθως η διαταξη του και η αισχθηση ειναι απλα η καλυτερη απο καθε αλλο netbook.

Στα ιδια λεφτα παιρνεις καλυτερα αλλα οχι τοσο ελαφρυα+καλο πληκτρολογιο

Δημοσ.

παιδια να πω την αληθεια και εγω το σκεφτομουν για netbook και προσανατολιζομουν για το Dell Inspiron Mini 10 αλλα καπου στο νετ διαβασα οτι ερχονται νεα με καλυτερους επεξεργαστες καρτες γραφικων και αυτονομια όπως και ελαφρυτερα και λεπτοτερα. επομενως επειδη δεν καιγομαι και αμεσα λεω να περιμενω κανα εξαμηνο. ποια ειναι η αποψη σας

Δημοσ.

Οταν βέβαια θα έρθουν και αυτά θα περιμένουμε τα άλλα...

τα πιο καλά με ακόμα πιο πολύ αυτονομία.

Ο κόσμος της πληροφορικής έτσι είναι και έτσι θα μείνει.

Εγώ πιστεύω οτι πλέον είναι η καλύτερη εποχή για αγορά μιας και οι τιμές έφτασαν στα κανονικά ευρωπαικά επίπεδα και σε εμάς.

msi wind απο μένα.

Όχι οτι το asus 1000h ή το 1000ha είναι άσχημη επιλογή.

Απλά είχα το asus 1000h και τώρα το msi wind και το θεωρώ καλύτερο στα σημεία με μεγαλύτερο του + την υπέροχη ψύξη του ακόμα και με το official o/c 24%.

Είναι πάντα παγωμένο.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι ρατσιστές :P

δυστυχώς η αγορά των netbooks είναι "χειρότερη" από αυτή των notebooks...

η πρώτη αναπτύσεται με τρελούς ρυθμούς επειδή ουσιαστικά είμαστε ακόμα στην "αρχή"

Δημοσ.
γιατί είναι ρατσιστές :P

δυστυχώς η αγορά των netbooks είναι "χειρότερη" από αυτή των notebooks...

η πρώτη αναπτύσεται με τρελούς ρυθμούς επειδή ουσιαστικά είμαστε ακόμα στην "αρχή"

Καλά... Θα πάρω το άσπρο... Να είμαι και τρεντικος :P:p:p

Edit: Θα πάρω αύριο κανα τηλεφωνάκι να τους ρωτήσω.....

Edit2:Και αυτό εδώ με πιο λίγη μνήμη,μικρότερο σκληρό.... Πως είναι στα 390;;;; :shock:

Δημοσ.

Τωρα ειδα οτι το ασπρο εχει 289ευρω.

Ειχα δει την "προσφορα" του μαυρου http://www.plus4u.gr/mailer/email/011.html και θα το επαιρνα.

Τωρα ακυρωνω το μαυρο γιατι μου αρεσει πιο πολυ το ασπρο.

Οποιος θελει παντως το μαυρο ας βαλει την τιμη απο την προσφορα(κωδ.0113)

Δημοσ.

πολυς κοσμος ηθελε νετμπουκ επειδη τα κοινα λαπτοπ ηταν ακριβα σε σχεση με τα φθηνα μικρα ξαδερφακια τους

τωρα πλεον που τα λαπτοπ ξεκινανε απο 350 ευρω, το ερωτημα ειναι, για τι χρηση το θες;

να ξερεις πως οτι και να παρεις,ολα ιδια ειναι,εφοσον φορανε τον ατομ...ο οποιος ειναι αργος.υπο αυτο το πρισμα κατα τη γνωμη μου το μσι υπερτερει

απο την αλλη,επειδη δεν ενδεικνυνται για σοβαρες και απαιτητιτες εφαρμογες (βγαζεις τα ματια σου) παρα μονο για νετ,κανενα κειμενακι ,καμια ταινια κλπ

πρεπει να κοιταξεις και την αυτονομια.για κανενα λογο μην παρεις καινουργιο λαπτοπ που δεν εχει 6 κελιων μπαταρια.

τελος,η μνημη και να μην πηγαινει στα 2γιγα δεν τρεχει,καθως διαφορες δεν παιζει να δεις.επομενως,κατα τη γνωμη μου δες κατι σε

msi -6 cell

asus 1000h

acer d series 6 cell

Δημοσ.
πολυς κοσμος ηθελε νετμπουκ επειδη τα κοινα λαπτοπ ηταν ακριβα σε σχεση με τα φθηνα μικρα ξαδερφακια τους

τωρα πλεον που τα λαπτοπ ξεκινανε απο 350 ευρω, το ερωτημα ειναι, για τι χρηση το θες;

να ξερεις πως οτι και να παρεις,ολα ιδια ειναι,εφοσον φορανε τον ατομ...ο οποιος ειναι αργος.υπο αυτο το πρισμα κατα τη γνωμη μου το μσι υπερτερει

απο την αλλη,επειδη δεν ενδεικνυνται για σοβαρες και απαιτητιτες εφαρμογες (βγαζεις τα ματια σου) παρα μονο για νετ,κανενα κειμενακι ,καμια ταινια κλπ

πρεπει να κοιταξεις και την αυτονομια.για κανενα λογο μην παρεις καινουργιο λαπτοπ που δεν εχει 6 κελιων μπαταρια.

τελος,η μνημη και να μην πηγαινει στα 2γιγα δεν τρεχει,καθως διαφορες δεν παιζει να δεις.επομενως,κατα τη γνωμη μου δες κατι σε

msi -6 cell

asus 1000h

acer d series 6 cell

Το θέλω για internet μόνο και μουσική... Όταν σερφάρω...

Τίποτα παραπάνω. Ούτε office, ούτε τίποτα.

Απλά, το msi με 6 cell μπαταρία... Που μπορώ να το βρω; Δε μπορώ να πάρω με τα 3cell και μετά απο κανένα ebay με 6 κελιά;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:49 ----------

Αυτό τι λεει;

Το προτείνουν εδώ.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Επειδή ακούω για καινούργια πράγματα για του χρόνου(μεγαλύτερες μπαταρίες, νέοι επεξεργαστές κ.λπ.), δεν είμαι σίγουρος.

Οποιαδήποτε στιγμή, αν παρακολουθείς τα τεκτενόμενα στον χώρο της τεχνολογίας, υπάρχουν νέες ιδέες, καινοτομίες και ανακοινώνονται νέα προϊόντα.

Αν περιμένεις λοιπόν τα νέα προϊόντα δεν θα αγοράσεις ποτέ, γιατί την ίδια στιγμή που θα αγοράσεις αυτό που θεωρείς State of the Art κάτι νέο θα έχει ανακοινωθεί.

Η καταληλότερη στιγμή για να αγοράσεις κάτι είναι αυτή που το χρειάζεσαι και διαθέτεις και τα χρήματα.

Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Εκτός αν μιλάμε για κρασιά, οπότε εκεί πράγματι υπάρχουν καλές και κακιές εποχές.

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...