Προς το περιεχόμενο

Υψηλή θερμοκρασία σε USB-stick

Myron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς δεν περίμενα να είναι άριστης ποιότητας αυτό που μοίραζαν δωρεάν, αλλά δεν περίμενα να χαλάσει και τόσο γρήγορα :D

Όπως και να έχει, το καινούριο αγοράστηκε, οπότε το παλιό μπήκε στην άκρη. Μία φορά που θα έχω χρόνο, θα προσπαθήσω να πάρω τα αρχεία που είναι μέσα, πριν ψηθούν :)

Δημοσ.
Προφανώς δεν περίμενα να είναι άριστης ποιότητας αυτό που μοίραζαν δωρεάν, αλλά δεν περίμενα να χαλάσει και τόσο γρήγορα :D

Όπως και να έχει, το καινούριο αγοράστηκε, οπότε το παλιό μπήκε στην άκρη. Μία φορά που θα έχω χρόνο, θα προσπαθήσω να πάρω τα αρχεία που είναι μέσα, πριν ψηθούν :)

πιστευω αν κ καθυστερημενα οτι βραχυκυκλωνε κατι στο φλασακι και ζεματαγε.. και οντως οπως πολυ σωστα ηταν τα παιδια η λυση ηταν να σταματησεις να το χρησιμοποιεις για να μην κλαις καμια mobo:X

Δημοσ.

ενταξει δεν σημαινει οτι ολα που εδωσαν ηταν μαπα.σιγουρα καποιο θα χαλασει..λογικο ειναι.

Δημοσ.
πιστευω αν κ καθυστερημενα οτι βραχυκυκλωνε κατι στο φλασακι και ζεματαγε.. και οντως οπως πολυ σωστα ηταν τα παιδια η λυση ηταν να σταματησεις να το χρησιμοποιεις για να μην κλαις καμια mobo:X

Για να το αποφύγω αυτό, δεν το συνδέωπλέον (όταν θέλω να πάρω κάτι από αυτό) κατευθείαν στις θύρες της mobo, αλλά σε εξωτερικό Hub (με δικιά του τροφοδοσία).

Το πολύ-πολύ να μου χαλάσει το hub, σωστά; ????

ενταξει δεν σημαινει οτι ολα που εδωσαν ηταν μαπα.σιγουρα καποιο θα χαλασει..λογικο ειναι.

Καμία διαφωνία :)

Δημοσ.

Και στην ακραία περίπτωση βάλτο σε μία σακούλα, κλείσε το καλά να μην παίρνει αέρα, βάλτο στην κατάψυξη να παγώσει εκεί καλά και μετά βάλτο στην USB προέκταση και κερδίζεις χρόνο μέχρι να αρχίσει το ψήσιμο (πλάκα κάνω, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να σώσεις δεδομένα από σκληρό που τα έχει τεζάρει!!!)

Δημοσ.
[...] (πλάκα κάνω, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να σώσεις δεδομένα από σκληρό που τα έχει τεζάρει!!!)

Έχεις ακούσει το άλλο που σιδερώνεις την άδεια τηλεκάρτα και γεμίζει μονάδες;

Δημοσ.
Και στην ακραία περίπτωση βάλτο σε μία σακούλα, κλείσε το καλά να μην παίρνει αέρα, βάλτο στην κατάψυξη να παγώσει εκεί καλά και μετά βάλτο στην USB προέκταση και κερδίζεις χρόνο μέχρι να αρχίσει το ψήσιμο (πλάκα κάνω, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να σώσεις δεδομένα από σκληρό που τα έχει τεζάρει!!!)

:lol::lol:

Δημοσ.
Για να το αποφύγω αυτό, δεν το συνδέωπλέον (όταν θέλω να πάρω κάτι από αυτό) κατευθείαν στις θύρες της mobo, αλλά σε εξωτερικό Hub (με δικιά του τροφοδοσία).

Το πολύ-πολύ να μου χαλάσει το hub, σωστά; ????

Καμία διαφωνία :)

σωστα

Έχεις ακούσει το άλλο που σιδερώνεις την άδεια τηλεκάρτα και γεμίζει μονάδες;

χααχ.αυτο πρωτη φορα το ακουω.ειναι σαν αυτο που λενε .αμα βαρας το τετοιο σου στον τοιχο μπορει να γινει σαν ενος εγχρωμου.αλλα οχι σε μηκος αλλα σε χρωμα απο τις μελανιες.ειναι και ανεκδοτο.

Δημοσ.
(πλάκα κάνω, όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να σώσεις δεδομένα από σκληρό που τα έχει τεζάρει!!!)

Από σκληρό που έχει κινητά μέρη(τα οποία συστέλλονται με την ψύξη) μπορείς να σώσεις δεδομένα,το χω κάνει και εγώ.

Το συγκεκριμένο κόλπο δεν λειτουργεί σε όλους τους χαλασμένους δίσκους βέβαια.

Mια προβληματική flash memory όσο και να την παγώσεις.... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...