Προς το περιεχόμενο

Diamond 2 η HD???

black12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την γνώμη σας παιδιά Για τα HTC Touch Diamond 2

η HTC Touch HD????

Τα ξέρετε?, τα δουλεύετε?, σας ικανοποιούν???

Δημοσ.

diamond 2 δαγκωτο..εχουν πανω κατω τα ιδια specs με την διαφορα οτι το HD εχει αρκετα μεγαλη οθονη..Πιστευω το μονο προβλημα που θα πρεπει να σκεφτεις ειναι το μεγεθος...α και η τιμη...το d2 ειναι φθηνοτερο....

Δημοσ.

Φίλε μου ακούω για 150-200 διάφορα αλλά και η οθόνη 2.8 με 3.6 παίζει ρόλο, το θέμα είναι να είναι λειτουργικό και ανθεκτικό για το HD η ερώτηση το Diamond 2 πιστεύω πώς θα είναι και πάλι κορυφαίο αλλά μήπως δεύτερο???

Δημοσ.

Καλημέρα.Αυτή τη στιγμή στο expansys η διαφορα είναι 114 euro. Η οθόνη φυσικά και παίζει ρολο, αλλα είναι και αυτή ένα από τα πράγματα που λες θα μου χρειαστεί η δεν θα μου χρειαστεί... Απλά απευθύνονται σε διαφορετικούς χρηστες..Εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα το d2 αν είχα να διαλέξω μεταξύ αυτών των 2 γιατί είναι πιο βολικό..

Δημοσ.

Βολικό στο μέγεθος εννοείς? Πάντως το d2 είναι κάπως τετραγωνισμένο και μάλλον αυτό με κανι να μην το αποφασίζω, πόσο ακριβός το βρήκες?

Δημοσ.
Βολικό στο μέγεθος εννοείς? Πάντως το d2 είναι κάπως τετραγωνισμένο και μάλλον αυτό με κανι να μην το αποφασίζω, πόσο ακριβός το βρήκες?

Το expansys το έχει 460. Ναι από άποψη μεγέθους εννοούσα..

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, ναι το βρήκα και εγώ, βέβαια όταν θα το φέρουν και τα αλλά καταστήματα (κοράκια)με ελληνική ρομ το βλέπω στα 550 εύρο ίσως και περισσότερα. Ναι θέλω ελληνικά στο κινητό μου και ας έχω μειωμένο λειτουργικό.

Δημοσ.
Καλησπέρα φίλε, ναι το βρήκα και εγώ, βέβαια όταν θα το φέρουν και τα αλλά καταστήματα (κοράκια)με ελληνική ρομ το βλέπω στα 550 εύρο ίσως και περισσότερα. Ναι θέλω ελληνικά στο κινητό μου και ας έχω μειωμένο λειτουργικό.

Σου απάντησα εδώ:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2693766#post2693766

Δημοσ.
Νομίζεις πώς σε ρώτησα!!!!!!

Απάντησα στο post σου..δεν είπα ότι με ρώτησες...χαλάρωσε...!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...