Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο κινητο ανεξαρτητως χρηματων?

KAKADI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παλιότερα κινητά γίνεται να πούμε; Για παράδειγμα, τα τελευταία 5 χρόνια (ναι, έχω 5 χρόνια να αλλάξω κινητό!) έχω το NOKIA 6310i (πρώτη εικόνα πάνω αριστερά και εδώ). 500 καταχωρήσεις στη μνήμη του τηλεφώνου (με 5 στοιχεία (τηλ, emails κτλ) στην κάθε καταχώρηση), infrared (ναι!), bluetooth (ω, ναι!!), μπαταρία που ξεχνάς να τη φορτίσεις, σήμα "καμπάνα" και πολλά άλλα. Για την εποχή του, νομίζω δεν υπήρχε κάτι καλύτερο.

Σημείωση: δεν με πειράζει που δεν βγάζει φωτογραφίες/δεν τραβάει video, ούτε το γεγονός ότι δεν έχει έγχρωμη οθόνη, ούτε το ότι δεν παίζει μουσική. Έχω φωτογραφική και mp3 player!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παλιότερα κινητά γίνεται να πούμε; Για παράδειγμα, τα τελευταία 5 χρόνια (ναι, έχω 5 χρόνια να αλλάξω κινητό!) έχω το NOKIA 6310i (πρώτη εικόνα πάνω αριστερά και εδώ). 500 καταχωρήσεις στη μνήμη του τηλεφώνου (με 5 στοιχεία (τηλ, emails κτλ) στην κάθε καταχώρηση), infrared (ναι!), bluetooth (ω, ναι!!), μπαταρία που ξεχνάς να τη φορτίσεις, σήμα "καμπάνα" και πολλά άλλα. Για την εποχή του, νομίζω δεν υπήρχε κάτι καλύτερο.

Σημείωση: δεν με πειράζει που δεν βγάζει φωτογραφίες/δεν τραβάει video, ούτε το γεγονός ότι δεν έχει έγχρωμη οθόνη, ούτε το ότι δεν παίζει μουσική. Έχω φωτογραφική και mp3 player!

Έχει 3 από αυτά ο μπαμπάς μου... τα χρησιμοποιεί όλα ακόμα παράλληλα. Θηρίο τηλ

Δημοσ.
Το Omnia έχει λειτουργικό και οθόνη αφής για τα μπάζα. Από ποιότητα κατασκευής μοιάζει ψεύτικο εντελώς. Πιάστε ένα iPhone να δείτε Ανάσταση!!!!!! :lol:

Λοιπόν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...

Καλύτερο κινητό από πλευράς λειτουργικού, ευκολία χρήσης, αμεσότητα στις εντολές, χωρίς κολλήματα κτλ. είναι το iPhone.

Καλύτερο κινητό από πλευράς τεχνολογικών δυνατοτήτων με σούπερ κάμερες, φορτωμένο με χίλια καλούδια κτλ. είναι το HTC Touch HD και το Sony Ericcson Xperia X1.

Συμφωνώ. Ειδικά αν αφαιρέσεις απο το συλλογικό σου το xperia που για μένα είναι πολύ κατώτερο απο τα άλλα. Η μάχη είναι ανάμεσα σε htc hd, και iphone. Τι να κάνει και η samsung. Τα δύ παραπάνω δεν συγκρίνονται σε ποιότητα. Είναι σαν να συγκρίνεις lexus και opel φεριπείν.. (για ποιότητα μιλάμε μόνο)

Απο κει και πέρα οι διαφορές είναι αρκετές. Απλά το iphone έχει μακράν καλύτερο λειτουργικό και τεχνολογία οθόνης (capacitor οθόνη, άρα και multitouch με εξειρετική ακρίβεια κτλ). Το htc είναι καλό για τα πολλά καλούδια του.

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.

Δημοσ.
Συμφωνώ. Ειδικά αν αφαιρέσεις απο το συλλογικό σου το xperia που για μένα είναι πολύ κατώτερο απο τα άλλα. Η μάχη είναι ανάμεσα σε htc hd, και iphone. Τι να κάνει και η samsung. Τα δύ παραπάνω δεν συγκρίνονται σε ποιότητα. Είναι σαν να συγκρίνεις lexus και opel φεριπείν.. (για ποιότητα μιλάμε μόνο)

Απο κει και πέρα οι διαφορές είναι αρκετές. Απλά το iphone έχει μακράν καλύτερο λειτουργικό και τεχνολογία οθόνης (capacitor οθόνη, άρα και multitouch με εξειρετική ακρίβεια κτλ). Το htc είναι καλό για τα πολλά καλούδια του.

Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.

Εξαρταται τι το θελει ο καθενας το καθε κινητο..Θες βιντεο,φωτογραφικη και διαφορα αλλα καλουδια?Παρτο πετα το το iphone...Θες ευκολια στο ιντερνετ και στο μενου με μιακαλη ποιοτητα κατα σκευης? Το iphone θα σε καλυψει...

Για να μην ξεχνιομαστε ομως ουτε το xperia, ουτε το omnia υστερουν...

Ισα ισα το iphone υστερει σε λειτουργιες...

Υ.Σ. Το iphone για μενα σε κατηγορια value for money ειναι αστα να πανε...Του λειπουν λειτουργιες που εχουν κινητα με 100 ευρω...

Δημοσ.

Προσωπικά δεν μου έχει λέιψει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο είμαι καλυμμένος. Μόνο το bluetooth μου έλειπε...Επίσης για το Iphone λόγω του υπέροχου λειτουργικού βγαίνουν άπειρες εφαρμογές που είναι ανώτερες απο αυτές του wm...Ναι, πιο πολλά παιχνίδια και πλακατζίδικα, αλλά μπορείς να κάνεις και σοβαρά πράγματα

Δημοσ.

LG KM900 arena... Χρησιμοποιεί κάρτα γραφικών AMD/ATI, απίστευτο value for money, κορυφάιο interface, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο νομίζω... :P

LG KM900 arena 388E http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001246

Samsung OMNIA 562E http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001184

XPERIA X1 611E http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000553

HTC Touch HD 649E http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000977

HTC Touch Diamond 479E http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000975

Το τόπικ λέει "ανεξαρτήτως χρημάτων", αλλά όπως και να έχει η AMD GPU τα σπάει!!! Παιδιά το πήρα στα χέρια μου, και πρώτη φορά είδα κινητό , στο οποίο ΔΕΝ κολάει το menu ΠΟΤΕ & με ΤΙΠΟΤΑ!!! Πραγματικα έμεινα τόσο εντυπωσιασμένως που σκοπεύω να το αγοράσω αυτές τις μέρες...

Δημοσ.

το ομνια ειναι πιο ολοκληρωμενο απο ολα τα κινητα που κλυκλοφορουν οποτε αυτο ψηφιζω! :)

ασε που windows στο κινητο σου δινουν την ελευθερια των προγραμματων!

Δημοσ.

νομιζω πως ολοι σας ξεχασατε ή αγνοητε την υπαρξη του samsung innov8!!!! απ οσα αναφερατε σαν δυνατοτητες ειναι ανωτερο ολων. αν αμφιβαλει καποιος ας κανει μια συγκριση με οποιοδηποτε θεωρει καλυτερο στο τζιεσεμ αρενα. το μοναδικο μειων ειναι η μικρη αυτονομια....2-3 μερες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβάζω και διαβάζω posts και βλέπω Omnia και Omnia... κατ'αρχήν είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ , και ... για πείτε μου όλοι εσείς τι έρευνες έχετε κάνει και τι ξέρετε για αυτό το κινητό, γιατί το προτείνετε ανεπιφύλαχτα, τι δηλαδή παραπάνω έχει?? πολοί βλέπω πως πέφτετε στην ίδια παγίδα των mhz που είχε επιτυχώς σκαρφιστεί κάποτε η Intel... το καλύτερο κινητό δεν είναι αυτό που τρέχει στα περισσότερα mhz, αλλά αυτό που σαν σύνολο, εξυπηρετεί τις απαιτήσεις του καθενός, αλλά με την χαμηλότερη δυνατή τιμή!

Και το λέω αυτό γιατί πλέον τα κινητά έχουν γίνει σαν τα pc! (μόνο που ακόμη δέν κυκλοφορούν free Πλατφόρμες για να το στήσεις μόνος σου!) έτσι ψάχνουμε και παραμυθιαζόμαστε με τα γυαλιστερά χρώματα και τα πολλά mhz, που στην πράξη είναι ... πολλές φορές άχρηστα! Ζωντανό παράδειγμα και επιβεβαίωση 2 μηνών προσωπικής έρευνας σχετικά με τις πλατφόρμες των cpu που χρησιμοποιούν οι διάφορες εταιρίες, η σημερινή σύγκριση του... "Omnia" των 400+ euro με ένα κινέζικο TELSDA ... (τρέχα γύρευε) αλλά... cpu: omap 850 (200 mhz) gps+wifi+64mb rom +2gb tflash των 200€...

με φορτωμένα windows mobile 6,1 ( http://www.1ena.com/telsda.htm )και τα 2, για έναν κοινό παρατηρητή δεν δικαιολογείται με τίποτε η καθυστέρηση ανοίγματος του windows folder στο omnia (5,4'') σχετικά με το Telsda (2,1'')

Αυτό οφείλεται, στο ότι ο OMAP 850 αν και λέει ότι τρέχει στα 200 mhz, ουσιαστικά το όφελος είναι αρκετά μεγαλύτερο, χάρις την πλατφόρμα του cpu! ο OMAP 850 της Texas Instruments έχει ένα υποσύστημα συνεπεξεργαστή το οποίο απαρτίζεται από 2 άλλα υποσυστήματα (ARM 7 mcu + tms320c54x) άλλα 200mhz περίπου,(160 overclocked) που αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη δουλειά του "κινητού"! άρα τα υπόλοιπα 200 mhz του ΑΡΜ926 αναλαμβάνουν να τρέξουν τις εφαρμογές μας και μόνο! παρακάτω μερικά από τα χαρακτηριστικά του ... "φθηνού" OMAP 850...

http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=12000&contentId=4679

Ναι στην οικονομική τεχνολογία όχι στην προκατάληψη τύπου... "Φίλε πήρα τη SONY WEGA... άσε SONY τι να λέμε τώρα..." Πού να ήξερε ο φουκαράς ότι η WEGA εξαγοράστηκε από τη SONY γιατί η πρώτη χρεοκόπησε και βγάζει τα ακριβώς ίδια προϊόντα αλλά γράφουν και SONY επάνω, οπότε τα πληρώνουμε και σαν SONY...

Δημοσ.
Διαβάζω και διαβάζω posts και βλέπω Omnia και Omnia... κατ'αρχήν είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ

Αν δεις το topic λέει ανεξαρτήτως χρημάτων:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...