Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο κινητο ανεξαρτητως χρηματων?

KAKADI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εμένα το omnia,μου έχει πέσει 2 φορές πάντως απο 1 μέτρο και δεν έχει πάθει τίποτα.

+1απλα απο μεγαλυτερο υψος.

Εχει 1 μικρη κιλιδα στην οθονη απλα(γρατσουνιτσα/λακουβιτσα),αλλα ειναι τουμπανο

Απλα εμενα δε μου αρεσουν τα win mobile.Αλλα αν σκεφτομαι και ακουω καλα:Glamour=iphone,δυνατοτητες=HTC HD(μεχρι να ερθει το omina HD),valueformoney=omnia

Κατι τετοιο νομιζω

Δημοσ.
+1απλα απο μεγαλυτερο υψος.

Εχει 1 μικρη κιλιδα στην οθονη απλα(γρατσουνιτσα/λακουβιτσα),αλλα ειναι τουμπανο

Απλα εμενα δε μου αρεσουν τα win mobile.Αλλα αν σκεφτομαι και ακουω καλα:Glamour=iphone,δυνατοτητες=HTC HD(μεχρι να ερθει το omina HD),valueformoney=omnia

Κατι τετοιο νομιζω

Καλα το απιστευτο value for money ειναι στο 5800...

Δημοσ.
μαλλον....

φιλε ΟMNIA η TOUCH HD....με τιποτα sony ericsson X1 (XPERIA)

Ελα μην ειμαστε μηδενιστες και το xperia super ειναι...

Δημοσ.
Ελα μην ειμαστε μηδενιστες και το xperia super ειναι...

ναι δεν λεω γαματο ειναι αλλα τα αλλα ειναι ακομα καλητερα...βασικα το ψηλομησησα μετα την αγορα του απο ενα παιδι (λογο του παιδιου)

Δημοσ.

δεν εχω δει το lg arena αλλα τα καλυτερα κινητα απο αποψη δυνατοτητων ειναι

1)HTC Touch HD

2)SE Xperia

3)Samsung Omnia

4)Iphone

τα δοκιμασα ολα και πλεον εχω το.....Νοκια 5800!

Δημοσ.
εξαρταται το ποσα λεφτα θες να διαθεσεις...το ομνια ειναι παρα πολυ καλο!! ειναι best value και συνδυαζει τα παντα..μεγεθος, τιμη, δυνατοτητες, καμερα κλπ....

Το Omnia έχει λειτουργικό και οθόνη αφής για τα μπάζα. Από ποιότητα κατασκευής μοιάζει ψεύτικο εντελώς. Πιάστε ένα iPhone να δείτε Ανάσταση!!!!!! :lol:

Λοιπόν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα...

Καλύτερο κινητό από πλευράς λειτουργικού, ευκολία χρήσης, αμεσότητα στις εντολές, χωρίς κολλήματα κτλ. είναι το iPhone.

Καλύτερο κινητό από πλευράς τεχνολογικών δυνατοτήτων με σούπερ κάμερες, φορτωμένο με χίλια καλούδια κτλ. είναι το HTC Touch HD και το Sony Ericcson Xperia X1.

Δημοσ.
δεν εχω δει το lg arena αλλα τα καλυτερα κινητα απο αποψη δυνατοτητων ειναι

1)HTC Touch HD

2)SE Xperia

3)Samsung Omnia

4)Iphone

τα δοκιμασα ολα και πλεον εχω το.....Νοκια 5800!

Το 5800 και το lg arena δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απ το iphone...το iphone πιο κατω ακομα στις δυνατοτητες...

Στην ευκολια ειναι το iphone που τα σπαει..

Δημοσ.

οντως,κινηταρα αλλα ψιλο-δυσχρηστο για καθημερινη χρηση και θελει να του αφιερωσεις χρονο....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Iphone......τιποτα καλύτερο

+1 για το iPhone!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...