shadowfax-1- Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εμένα το omnia,μου έχει πέσει 2 φορές πάντως απο 1 μέτρο και δεν έχει πάθει τίποτα. +1απλα απο μεγαλυτερο υψος. Εχει 1 μικρη κιλιδα στην οθονη απλα(γρατσουνιτσα/λακουβιτσα),αλλα ειναι τουμπανο Απλα εμενα δε μου αρεσουν τα win mobile.Αλλα αν σκεφτομαι και ακουω καλα:Glamour=iphone,δυνατοτητες=HTC HD(μεχρι να ερθει το omina HD),valueformoney=omnia Κατι τετοιο νομιζω
KAKADI Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 +1απλα απο μεγαλυτερο υψος. Εχει 1 μικρη κιλιδα στην οθονη απλα(γρατσουνιτσα/λακουβιτσα),αλλα ειναι τουμπανο Απλα εμενα δε μου αρεσουν τα win mobile.Αλλα αν σκεφτομαι και ακουω καλα:Glamour=iphone,δυνατοτητες=HTC HD(μεχρι να ερθει το omina HD),valueformoney=omnia Κατι τετοιο νομιζω Καλα το απιστευτο value for money ειναι στο 5800...
nick#18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 αστειο...........?μαλλον.... φιλε ΟMNIA η TOUCH HD....με τιποτα sony ericsson X1 (XPERIA)
KAKADI Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 μαλλον.... φιλε ΟMNIA η TOUCH HD....με τιποτα sony ericsson X1 (XPERIA) Ελα μην ειμαστε μηδενιστες και το xperia super ειναι...
nick#18 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ελα μην ειμαστε μηδενιστες και το xperia super ειναι... ναι δεν λεω γαματο ειναι αλλα τα αλλα ειναι ακομα καλητερα...βασικα το ψηλομησησα μετα την αγορα του απο ενα παιδι (λογο του παιδιου)
linkin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 δεν εχω δει το lg arena αλλα τα καλυτερα κινητα απο αποψη δυνατοτητων ειναι 1)HTC Touch HD 2)SE Xperia 3)Samsung Omnia 4)Iphone τα δοκιμασα ολα και πλεον εχω το.....Νοκια 5800!
kpartsi Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 εξαρταται το ποσα λεφτα θες να διαθεσεις...το ομνια ειναι παρα πολυ καλο!! ειναι best value και συνδυαζει τα παντα..μεγεθος, τιμη, δυνατοτητες, καμερα κλπ.... Το Omnia έχει λειτουργικό και οθόνη αφής για τα μπάζα. Από ποιότητα κατασκευής μοιάζει ψεύτικο εντελώς. Πιάστε ένα iPhone να δείτε Ανάσταση!!!!!! Λοιπόν θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα... Καλύτερο κινητό από πλευράς λειτουργικού, ευκολία χρήσης, αμεσότητα στις εντολές, χωρίς κολλήματα κτλ. είναι το iPhone. Καλύτερο κινητό από πλευράς τεχνολογικών δυνατοτήτων με σούπερ κάμερες, φορτωμένο με χίλια καλούδια κτλ. είναι το HTC Touch HD και το Sony Ericcson Xperia X1.
KAKADI Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 δεν εχω δει το lg arena αλλα τα καλυτερα κινητα απο αποψη δυνατοτητων ειναι 1)HTC Touch HD 2)SE Xperia 3)Samsung Omnia 4)Iphone τα δοκιμασα ολα και πλεον εχω το.....Νοκια 5800! Το 5800 και το lg arena δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απ το iphone...το iphone πιο κατω ακομα στις δυνατοτητες... Στην ευκολια ειναι το iphone που τα σπαει..
linkin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 οντως,κινηταρα αλλα ψιλο-δυσχρηστο για καθημερινη χρηση και θελει να του αφιερωσεις χρονο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.