Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το καλυτερο κινητο ανεξαρτητως χρηματων?

KAKADI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω οτι με ενα θεμα σαν και αυτο μπορει να γινει λιγο χαμος στις αποψεις

αλλα ελπιζω καποια στιγμη να καταληξουμε "ομορφα και ειρηνικα" σε μια δυο συσκευες...

Δυστυχως δεν εχω πιασει ολες τις συσκευες στα χερια μου οπως και ο καθενας

μας και αυτο ειναι ενα μειον...

Συμφωνα με αυτα που εχω πιασει λοιπον πιστευω οτι το xperia εχει ενα μικρο μεριδιο απ την πιτα...

Οκ τα windows mobile μπορει να μην ειναι οτι πιο ευχαριστο υπαρχει οσον αφορα το χειρισμο αλλα εχει πολυ καλη οθονη, γρηγορο ιντερνετ και γενικα ειναι ενα πολυ καλο media player και μπορεις να του κολλησεις πολλες εφαρμογουλες...

Επισης και το Nokia Ε90 Communicator μου αρεσει πολυ αλλα με χαλαει και λιγο το μεγεθος...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
5800.! επειδη αυτο εχω τωρα.!

Φιλαρακι σε παρακαλω δε θα ανεχομαι απο δω και περα τετοια post...

(και γω αυτο θεωρω ως καλυτερο ρε αλλα μην μας την πεσουν τα μηλαρακια κ ολας..τους ξερεις:lol:)

Δημοσ.

εξαρταται το ποσα λεφτα θες να διαθεσεις...το ομνια ειναι παρα πολυ καλο!! ειναι best value και συνδυαζει τα παντα..μεγεθος, τιμη, δυνατοτητες, καμερα κλπ....

Δημοσ.

htc hd χωρις δευτερη σκεψη....ολα τα υπολοιπα μπροστα του δεν κανουν τπτ...και το ομνια καλο ειναι αλλα δεν συγκρινεμετα με το hd

Δημοσ.
htc hd χωρις δευτερη σκεψη....ολα τα υπολοιπα μπροστα του δεν κανουν τπτ...και το ομνια καλο ειναι αλλα δεν συγκρινεμετα με το hd

Το εχει η κοπελα μου το omnia και εχει παρατηρησει μερικα κολληματακια...Ποιος ξερει...Παντως οντως για το Touch HD εχω ακουσει τα καλυτερα...;)

Δημοσ.
omnia HD ειπαμε :P

hahahahaha..Σωστό και αυτό αλλα κάτσε να βγει πρώτα..μονο το ότι έχει symbian με ξενερώνει...

Δημοσ.

nokia 3210, ας τολμήσει το omnia ή το htc να σου πέσει απο τα χέρια και σου λέω εγω μετα... το 3210 το είχα 3 χρόνια, μου είχε πέσει 60 φορές και δεν είχε πάθει τιποτα. Τώρα έχω το omnia και φοβάμαι να το βγάλω απο το σακάκι. Αχ εκείνες ήταν εποχές...

Δημοσ.
nokia 3210, ας τολμήσει το omnia ή το htc να σου πέσει απο τα χέρια και σου λέω εγω μετα... το 3210 το είχα 3 χρόνια, μου είχε πέσει 60 φορές και δεν είχε πάθει τιποτα. Τώρα έχω το omnia και φοβάμαι να το βγάλω απο το σακάκι. Αχ εκείνες ήταν εποχές...

Σιγά τα ώα!Έπαιζα μπάλα με το 5210 (είχε επένδυση καουτσούκ απ'έξω)

Κάτοχος omnia και εγώ,άλλα έχω προνοήσει

Bluetooth headset :P

Δημοσ.

Εμένα το omnia,μου έχει πέσει 2 φορές πάντως απο 1 μέτρο και δεν έχει πάθει τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...