alexan2dros Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 γεια σας. καποιες φορες οτα μιλαω στο κντ και μ μιλαμε ακουω διακοπες.. αλλαξα την λειτουργια απο 3g σε κανονικο δικτυο και παλι τα ιδια βεβαια οχι παντα αλλα πολυ συχνα το εχω 4 μερες. ειναι λογος αυτος να παω να το αλλαξω? στις 7 μερες μπορω να παρω καινουργιο αλλα ειναι λογος αυτος? α και η μπαταρια κραταει 2 μερες και το κλεινω το βραδυ. εχθες εβαλα λιγο ραδιο και μουσικι και μερικες φωτο.. φυσιολογικο??
johnny21a Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ψαξε το λιγο γιατι τα 5800 ειχαν βγει με ελαττωματικο ηχειο που ξεκολουσε για καποιο λογο, εγω στη θεση σου θα το αλλαζα και θα επαιρνα αλλο
alexan2dros Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ok θα παω να τους πω να μ το αλλαξουν.. εχω συνηθηση παντως οτι καινουργιο παιρνω βγαινει ελλατωματικο.! χαχα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- παιδια σας εχει κολληση καθολου..? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ---------- κατι αλλο. σας εχει κολληση ποτε οσο το εχετε? αυριο αν βρω χρονο θα παω να το δω αν ειναι να μ δωσουν καινουργιο..
odigon Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 το μεγαφωνο εχει βγαλει προβλημα γενικοτερα..πας και στο αλλαζουν..για τα κολληματα που λες δοκιμασε να κανεις firmware update.. v20.0.012 ειναι η προτελευταια και βγαινει σε λιγο και η V21.0.025.. γενικα αν θες να ενημερωνεσαι για το κινητο σου υπαρχει αυτο το πολυ καλο site: tube5800.com
alexan2dros Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 ευχαριστω πολυ.. το πηγα και το πρωτο π με ρωτησαν ειναι ποσο καιρο εχω την καρτα sim και οταν ειπα 10 χρονια χωρις να την αλλαξω μ ειπαν να παω να το κανω αμεσα γιατι μπορει να εχει περισσοτερα προβληματα το τηλ... θα κοιταξω το site Αν και δεν γνωριζω και πολλα πως να κανω αναβαθμιση..και οταν κανεις αναβαθμιση σου διαργαφονται εικονες ηχοι και βιντεο?
odigon Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 ευχαριστω πολυ.. το πηγα και το πρωτο π με ρωτησαν ειναι ποσο καιρο εχω την καρτα sim και οταν ειπα 10 χρονια χωρις να την αλλαξω μ ειπαν να παω να το κανω αμεσα γιατι μπορει να εχει περισσοτερα προβληματα το τηλ... θα κοιταξω το site Αν και δεν γνωριζω και πολλα πως να κανω αναβαθμιση..και οταν κανεις αναβαθμιση σου διαργαφονται εικονες ηχοι και βιντεο? Αν οι ήχοι είναι αποθηκευμένοι στην κάρτα μνήμης δεν σβήνονται.. Αυτό που σου είπαν για την κάρτα sim μου φαίνεται άσχετο..Και εγώ έχω πολύ παλιά sim αλλα δεν μου κάνει διακοπές..Δες και σε αλλα forum που γραφουν ότι το ηχεί ο έχει πρόβλημα...Και στο κάτω κάτω βάλε μια άλλη sim και δοκίμασε το..
alexan2dros Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Αν οι ήχοι είναι αποθηκευμένοι στην κάρτα μνήμης δεν σβήνονται.. Αυτό που σου είπαν για την κάρτα sim μου φαίνεται άσχετο..Και εγώ έχω πολύ παλιά sim αλλα δεν μου κάνει διακοπές..Δες και σε αλλα forum που γραφουν ότι το ηχεί ο έχει πρόβλημα...Και στο κάτω κάτω βάλε μια άλλη sim και δοκίμασε το.. για τα κολληματα π μ εκανε μου ειπαν οτι ευθηνεται η καρτα sim. οχι για το μικροφωνο,, συγγνωμη αν δεν το ειπα σωστα...
odigon Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 για τα κολληματα π μ εκανε μου ειπαν οτι ευθηνεται η καρτα sim. οχι για το μικροφωνο,, συγγνωμη αν δεν το ειπα σωστα... άλλο αυτό τότε..απλά μπορείς να βάλεις μια καινούργια sim και να δεις αν θα έχει τα κολλήματα..
alexan2dros Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 πηγα και την αλλαξα μ εδωσαν καινουργια.. δεν κολλαει μεχρι στιγμης..!! σας ευχαριστω πολυ.. δευτερα θα το παω να μ φτιαξουν το μικροφωνο και να δουν και το αλλο μικροπροβλημα.!!
odigon Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 πηγα και την αλλαξα μ εδωσαν καινουργια.. δεν κολλαει μεχρι στιγμης..!! σας ευχαριστω πολυ.. δευτερα θα το παω να μ φτιαξουν το μικροφωνο και να δουν και το αλλο μικροπροβλημα.!! let us know..
alexan2dros Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 το πηρα σε 2 μερες μ το ειχαν ετοιμο. του εκανακ και αναβαθμιση. μεχρι στιγμης ολα καλα. επεισης παρατηρησα το κντ τωρα ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οτι ηταν πριν, μπανεις πιο γρηγορα σε μενου και ετσι,,, κυριλα.!
alexan2dros Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 παιδια εχω και αλλο προβλημα.. αν εχετε κανει την πιο προσφατη αναβαθμιση ισως ξερετε. οταν τραβαω βιντεο χωρις φως και με φλας μου βγαζεςι αρχικα πρασινη την οθονη και μετα επανερχεται στο κανονικο. ακομα αν κανω σε ενα σημειο και μετα ζουμ πρασινιζει παλι σαν να εχω νυχτερινη οραση... συμβαινει σε εσας αυτο η να το παω να το χτυπησω στο κεφαλι τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.