akou Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ενδιαφέρομαι να πάρω μια οθόνη 25,5- 27 ίντσες δεν παίζω παιχνίδια ούτε κάνω γραφιστική δουλεία (δεν χρειάζομαι ακρίβεια χρώματος). Διαπιστώνω ότι η HP W2558hc είναι σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή >300€. Η Οθόνη είναι glossy (HP BrightView) και έχω δει από κοντά το μικρότερο μοντέλο 24¨ (w2448hs) και έμμηνα εντυπωσιασμένος από την καθαρότητα της εικόνας. Με ενδιαφέρει η εικόνα να είναι σχετικά ξεκούραστη, θέλω να μπορώ να διαβάζω κείμενο με άνεση. Έχει κάνεις τη Οθόνη ή μπορεί να με παραπέμψει σε κάποιο REVIEW ? Διαπιστώνω και το παράδοξο ότι η οθόνη στην Γερμάνια έχει ± 450€ !
Thrylos7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 κοιταζω και εγω αυτη τη σειρα οθονων της HP αλλα κυριως την 23αρα που ειναι 16:9. Αποτι εχω διαβασει προκειται για TN panels και η αποδοση τους ειναι αρκετα καλη χρωματικα. Βασικο μειονεκτημα οι γωνιες θεασης. Προσωπικα δε θα αγοραζα ποτε ΤΝ panel, αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν glossy οθονες με αλλο τυπο panel αυτη τη στιγμη. Αν επιτρεπεται σε πιο μαγαζι ειδες live την 24αρα? Και ξερεις τιποτα απο εγγυηση/καμμενα pixels? Γιατι ακουσα καπου για 1 χρονο και εμεινα καγκελο...ειναι δυνατον?
akou Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Την οθόνη την είδα στο Mediamarkt και αυτό που είδα μου άρεσε πολύ. Τώρα ένα review και η γνώμη κάποιου που την έχει θα βοηθούσε αρκετά.
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 την ειδα και γω,πολυ ομορφη! δε την εχει κανεις?
skiabox Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 http://www.hardwaregeeks.com/index.php/gadgetblog/comments/review_hp_w2558hc_255_inch_monitor/ http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1372209
akou Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ SkiaBox για τα links. Πως τα βρήκες, ρωτάω για να βελτιώσω τα search skills μου. Τελικά νομίζω ότι αξίζει και σε συνάρτηση με αυτό που είδα. Τώρα όσον αφορά την εγγύηση, όντως είναι για ένα χρόνο αλλά 285 Ευρο για 26αρα είναι πολύ καλή τιμή.
skiabox Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ενταξει βασικα πιο πολυ google θα χρησιμοποιεις. Αν την παρεις την οθονη πες μας εντυπωσεις.
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 τελικα την εχει παρει κανεις?εγω σκοπευω να τη παρω σε κανα μηνα,ελπιζω να διαβασω κανένα ρεβιου απο κάποιον ινσομνιακ μέχρι τοτε ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.