Προς το περιεχόμενο

εξωτερικός σκληρός και σύνδεση με DVD player

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

σκέφτομαι να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1201476

Αν τον συνδέσω στην θύρα USB που έχω στο DVD player μου θα μπορώ να βλέπω κανονικά τις ταινίες που θα έχω μέσα στον δίσκο;

πχ γράφω τώρα μια ταινία στο usb stick που έχω και το βάζω στο dvd player και την βλέπω κανονικά. Αν την ίδια ταινία την γράψω στον σκληρό και συνδέσω τον σκληρό στο dvd player μέσω usb πάλι θα την δω χωρίς προβλήματα;

Δημοσ.
...λογικά ναι, λίγη προσοχή στο file system και θα είσαι OK!

εξήγησε το λίγο παραπάνω αν έχεις την καλοσύνη :-)

Δημοσ.
εξήγησε το λίγο παραπάνω αν έχεις την καλοσύνη :-)

Εννοεί μάλλον να γίνει διαμόρφωση του σκληρού σε fat 32 και όχι σε ntfs.

Αν και ένα Lg που έχω δεν μου βλέπει έναν παλιό εξωτερικό 250gb που έχω και ας είναι και fat32:cry:

Δημοσ.

...αυτό εννοούσα, να formάρεις τον δίσκο στο ίδιο filesystem με το φλασάκι που δούλευε πριν ;)

Και μια σημείωση, επειδή συνήθως αυτά τα dvd δεν δίνουν πολύ ρεύμα @ usb οι 2,5'' δίσκοι δεν δουλεύουν πάντα, οπότε καλύτερα 3,5'' με εξωτερική τροφοδοσία.

Δημοσ.

δυστυχώς και εμένα το lg dvd player μου δεν τον βλέπει τον συγκεκριμένο εξωτερικό σκληρό.

Κανείς που να τον έχει και να είχε παρόμοιο πρόβλημα;

Δημοσ.

παιδιά ο συγκεκριμένος εξωτερικός αν και σε εξαιρετική τιμή δεν παίζει με τίποτα όταν τον συνδέω μέσω usb στο dvd player.

Μήπως γνωρίζετε μερικούς σκληρούς που μπορούν να το κάνουν αυτό χωρίς προβλήματα?

Κάντε καμια πρόταση...

Δημοσ.

Μηπως μπορεις να μας πεις πιο DVD player εχεις γιατι εχω και εγω ενα HUYNDAI 330UC και σκεφτομουν και εγω το ιδιο πραγμα αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψει.Εχω δοκιμασει εναν WD Pasport 160 GB αλλα δεν δουλεψε και ελεγα πως μαλλον φταιει που δεν ειχε εξωτερικη τροφοδοσια.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας ,τι κανετε??

Λοιπον με ενδιαφερει και εμενα η συνδεση εξωτερικου σκληρου δισκου(laCie 500GB)με τη usb DVD player philips(http://www.skroutz.gr/s/81288/Philips-DVP3350.html)..Ξερετε τι παιζει?αν θα δουλεψει κανονικα οπως θα εβαζα το στικακι?(ξερω οτι καλυτερα να ειναι ενσωματομενοι οι υποτιτλοι τις ταινιας,το εχω φροντισει αυτο,το θεμα μου ειναι αυτο το fat32 που αναφερετε και αν υπαρχει περιπτωση να παθει βλαβη ο σκληρος και μετα... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...