Προς το περιεχόμενο

OC E6600 απο 2.4 σε 3.4 ... έπραξα σωστά?

ultraxmode

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα δεν είπε κανένας οτι δεν θα παίξει και αυτός καλά :P το 1.6 είναι αναφορά σίγουρα θα κατεβάσει ρεύμα αν δεν παίζει με 1.6 είναι μπανάνα απλά

και εγώ με λιγότερο παίζω το θέμα είναι τι θα σου κάτσει 6600 που είχα έπαιζε 3.6 με 1.4 ακριβός ;)

και Btw έδωσες που έδωσες τόσα για κάρτα πάρε κανένα καλό cpούρι να ανασάνει λίγο

Δημοσ.

Τα περισσότερα παιχνίδια στρεσάρουν την GPU (ειδικά όταν πέφτουν στο τραπέζι PhysX και φίλτρα. Εξαίρεση είναι εννοείται το GTA4 που έκανε μ@λακία Port η Rockstar). Ειδικά με τον επεξεργαστή στα 3.51 δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάω σε I7 μιας και δεν είμαι CPU limited στην παρούσα φάση ;)

Παντώς ναι, σε αντίθεση με την παλιά μου 8800GTX που ήταν μάπα κομμάτι σε θέματα OC, ο E6600 μου βγήκε καλός.

Δημοσ.
Νταξ, άμα σου έκατσε τέτοιο κομμάτι, τι να πω..

Τι τι να πείς ρε αθεόφοβε που έχεις τα 4.3 με 1.25, μιλάς κιόλας! Εγώ με C0 είμαι στα 4.0 με 1.36...

• Super Moderators
Δημοσ.
oxi i7 βρες κανέναν used 8400 ή κανέναν Q

quad όμως αναγκαστηκά Q6xxx λόγω του 680i...

Δημοσ.

Παιδιά, έχω τον Ε6600 πάνω σε ένα ASUS P5K-deluxe με μία ψύκτρα Zalman 9500Led.. και μνήμες OZC στα 667... (ούτε που θυμάμαι τα clockings.. θα ανοίξω το PC Και θα σας τα πώ λίγο πιό μετά.. )

thanks και σόρρυ που δεν σας τα είπα απο την αρχή..

PS : χθές άφησα το Prime να τρέξει.. το PC δεν έκανε restart αλλά ο ένας "worker" είχε σταματήσει με FATAL HARDWARE ERROR.. το PC όμως δούλευε κανονικά... τί να πώ.. έριξα λίγο το FSB στο 360 και τώρα παίζει στα 3.23GHz.. δεν έχω χρόνο να το δώ πιό καλά το θέμα.. λίγο πιό μετά ίσως ασχοληθώ..

Thanks!

Δημοσ.
Μπας και είδες για πόσο χρόνο έτρεξε το prime95 χωρίς να βγάλει error;

Πυροβόλα με... τό πιασες... :X

:lol: δυστυχώς όχι.. :whistle:

Δημοσ.

τυχαινει στο συστημα μου να εχω ακριβως εναν Ε6600 και να τον εχω ακριβως στα 3.4 :P συμπτωση...

Για να δουλεψει εμενα εκει θελει 1.41v περιπου (δινω 1.47 στο bios γιατι κανει πολυ undervolting η Abit IP35 pro). Τον εχω 1.5 χρονο 24/7 (γιατι το μηχανημα κατεβαζει κιολας) χωρις προβλημα εκει...και αν πεθανει ποιος νοιαζεται...3 ετων CPU ειναι...με 100 ευρω τον αλλαζω με τετραπυρινο πλεον...

Παντως του εχω και καλυτερη ψυκτρα (scythe mugen) οχι τοσο για τις θερμοκρασιες οσο για το θορυβο που θα εκανε το stock σε τετοιες συνθηκες.

Υπηρχαν και κομματια παντως που φτανανε 3.6 με stock ρευμα...προφανως τα δικα μας δεν ειναι τοσο καλα, αλλα μην αγχωνεσαι και με λιγο ρευματακι....εμενα σου λεω παιζει 1.5 χρονο 24/7 , και στην τελικη ετσι οπως παει η εξελιξη και οι τιμες, και να πεθανει, εγγυηση εχεις, παρε κατι φρεσκο μετα...

Δημοσ.
Τι τι να πείς ρε αθεόφοβε που έχεις τα 4.3 με 1.25, μιλάς κιόλας! Εγώ με C0 είμαι στα 4.0 με 1.36...

+100000000000

Πες τα ρε φίλε!

με πρόλαβες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...