Executor Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Επειδή έιμαι μέσα στα νεύρα ελπίζω να σας εξηγήσω αυτό που θέλω σωστά για να μου πείτε την άποψή σας. Μένω στη επαρχία και πρίν λίγες μέρες ήρθε ο λογαρισμός ης ΔΕΗ με το ποσό 320€ (Υπόψην ότι το συνιθές ποσό είναι γύρω στα 100€).Τρελάθηκα λίγο γιατί πρόσεξα ότι ήταν για μια περίοδο 8 μηνών.Εψαξα και βρήκα όλους τους προηγούμενους λογαρισμους και παρατήρησα ότι οι προηγούμενοι 3 ήταν ΕΝΑΝΤΙ.Λοιπόν το θέμα είναι ότι στα γραφεία της ΔΕΗ ττους έχουν εκπαιδεύσει τέλεια έτσι ώστε ακόμα και να σου πουνε ότι ο ουράνός είναι ρόζ θα το πιστέψεις. Αυτό που με κολλάει είναι ότι μου είπε ο υπάλληλος ότι δεν ήρθε ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ του Δεκεμβρίου γιατί η περιοχή μου είχε κάποιο πρόβλημα.(Εγώ τι φταίω) Ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ που ήρθε τώρα αναφέρεται σε 4200Kw/Ω το τελευταίο 8μηνο. Ο λογαρισμός λέει αναλυτικά και με έχει βάλει μέχρι την 4η κατηγορία γιατι τα έβαλαν όλα σούμα. Και ερωτώ...αν είχε έρθει ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΤΙΚΟΣ του δεκεμβρίου δεν θα "σταματουσε"εκεί η μέτρηση έτσι ώστε σε αυτον τον λαγαριασμό να είμαι μεχρι την 1η κλίμακα? 4200Kw/Ω / 8 μήνες μέσο όρο είναι 1050Kw/Ω το δίμηνο? χωρίς να μπαίνω στις άλλεσ κλίμακες και χωρίς να έχει φύγει το πάγιο σε άλλη κατηγορία ? Ευχαριστώ όποιον έιχε τον χρόνο να διαβάσει το POST. Που μπορώ να κάνω καταγγελία και κάποιος να ελέγξει τους λογαρισμούς ?
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Eίναι ένας έμμεσος τρόπος αύξησης,εφεύρεση του golden boy Αθανασόπουλου,γιατί την πνίξανε εν τη γεννέσει της την ποσοστιαία αύξηση.Λόγω χαλεπών καιρών... Αίτηση στη ΔΕΗ,θα στο μειώσουν.
wert Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Και ερωτώ...αν είχε έρθει ο ΕΚΚΑΘΑΡΙΤΙΚΟΣ του δεκεμβρίου δεν θα "σταματουσε"εκεί η μέτρηση έτσι ώστε σε αυτον τον λαγαριασμό να είμαι μεχρι την 1η κλίμακα?4200Kw/Ω / 8 μήνες μέσο όρο είναι 1050Kw/Ω το δίμηνο? χωρίς να μπαίνω στις άλλεσ κλίμακες και χωρίς να έχει φύγει το πάγιο σε άλλη κατηγορία ? Ευχαριστώ όποιον έιχε τον χρόνο να διαβάσει το POST. Που μπορώ να κάνω καταγγελία και κάποιος να ελέγξει τους λογαρισμούς ? Τώρα το πήρες χαμπάρι ότι η ΔΕΗ είναι κλέφτρα; Και δεν είναι τηλέφωνο να το κόψεις και να πας αλλού. Γιαυτό και κάνουν ότι θέλουν, όπως θέλουν και δεν μιλάει κανείς. Για την ώρα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, και όχι μια φορά αλλά έχει γίνει πλέον συστηματικό και παίρνουν μέτρηση μια φορά το χρόνο με αποτέλεσμα ο εκκαθαριστικός να είναι πράγματι εκκαθαριστικός. Eίναι ένας έμμεσος τρόπος αύξησης,εφεύρεση του golden boy Αθανασόπουλου,γιατί την πνίξανε εν τη γεννέσει της την ποσοστιαία αύξηση.Λόγω χαλεπών καιρών...Αίτηση στη ΔΕΗ,θα στο μειώσουν. Για τον golden boy Αθανασόπουλος του εύχομαι...... .... ... .. ... ... ...
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Εχω παθει ακριβως το ιδιο με καλοκαιρινη περιοδο οπου δεν μφανιστηκαν καθολου, με αποτελεσμα να μου ερθει ενα 1500ευρω και να μενω βλακας. Εγινε της που@#$νας μεσα στα γραφεια αλλα το μονο που καταφερα ηταν να κερδισω μερικες μερες παραταση, και μετα απο αυτες να πληρωσω εφαπαξ. Wert νομιζω οτι σε πιανουν μλκ (σορρυ κιολας). Ψαξτο λιγο εχεις δικαιωμα να τους καταγγειλεις, γιατι το προβλημα δεν ειναι απλα οτι θα σου ερθει μια και καλη ενας υπερογκος λογαριασμος, το προβλημα ειναι οτι η μετρηση δειχνοντας ανακαστικα πολλα κιλοβατ, σε ανεβαζει κλιμακα, και πληρωνεις το καθε κιλοβατ με διαφορετικη - αυξημενη τιμη.
wert Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Wert νομιζω οτι σε πιανουν μλκ (σορρυ κιολας). Ψαξτο λιγο εχεις δικαιωμα να τους καταγγειλεις, γιατι το προβλημα δεν ειναι απλα οτι θα σου ερθει μια και καλη ενας υπερογκος λογαριασμος, το προβλημα ειναι οτι η μετρηση δειχνοντας ανακαστικα πολλα κιλοβατ, σε ανεβαζει κλιμακα, και πληρωνεις το καθε κιλοβατ με διαφορετικη - αυξημενη τιμη. Το ξέρω ότι πληρώνω κάτι παραπάνω. Ευτηχός όχι πολλά γιατί καίω ελάχιστα. Δεν επαναστατώ για άλλους λόγους
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...το προβλημα ειναι οτι η μετρηση δειχνοντας ανακαστικα πολλα κιλοβατ, σε ανεβαζει κλιμακα, και πληρωνεις το καθε κιλοβατ με διαφορετικη - αυξημενη τιμη. Αυτό ακριβώς είπε και ο topic starter. Πάντως,πριν από μήνες μου συνέβει κάτι αντίστοιχο,οπότε με αίτηση στη ΔΕΗ με φέρανε στα ίσα μου,κόντεψα να πάω νευρολόγο. Α,στον λογαριασμό φαίνεται η επόμενη ημερομηνία καταμέτρησης.Πάτε με τα νούμερα της κατανάλωσης ακριβώς στην ημερομηνία που γράφει στο αρμόδιο γραφείο της ΔΕΗ,βρείτε τον υπεύθυνο και δώστε του την κατανάλωση.Είναι η μόνη άμυνα-δυστυχώς.
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ναι καλο ειναι για μια δυο φορες, αλλα μην τους δημιουργησουμε και δεδομενο, και μετα απαιτουν απο εμας καθε τετραμηνο να τους πηγαινουμε τα νουμερα. Οχι τιποτις αλλο θα χασουν και αρκετοι αλλοδαποι τη δουλεια τους
Anastasia33 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Όντως είναι απατεώνες στη ΔΕΗ. Αν ήμουν στη θέση σου θα απευθυνόμουν στο διευθυντή υποκαταστήματος ΔΕΗ της περιοχής μου. Με ωραίο τρόπο, θα του εξηγούσα την κατάσταση και πιστεύω πως θα βρίσκαμε λύση. Μόνο του σπανού τα γένια δε φυτρώνουν, που λέει και το ρητό. Εμάς στο εξοχικό, στο οποίο καταναλώνουμε λιγότερες από 800 Kw ανά τετράμηνο, δε μας βάζουν στη χαμηλή κλίμακα διότι λένε πως δεν ισχύει η έκπτωση στα εξοχικά... Πρέπει να το δηλώσουμε μόνιμη κατοικία για να έχουμε χαμηλή τιμή... Άκουσον-άκουσον... Άσε δε το νταβατζιλίκι της ΕΡΤ, πονεμένη ιστορία. Άχετο, αλλά είναι δυνατό μία οικογένεια να καταφέρνει να καταναλώνει μόνο 800 Kw σε ένα τετράμηνο? Σου δίνουν κίνητρο για οικονομία μα ο στόχος είναι άπιαστος... Έστω και με θερμοσίφωνο-μπόιλερ...
nickarmy Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το ρεύμα το πληρωνουμε ποιο φτηνα σχεδον απολυ την ευρώπη βάλτε οτι πληρωνουμε και κατι ert ,eurovi... αυτο επειδη ιδα καποιο ποστ ποιο πάνω ..
o_magazatoras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το ρεύμα το πληρωνουμε ποιο φτηνα σχεδον απολυ την ευρώπηβάλτε οτι πληρωνουμε και κατι ert ,eurovi... αυτο επειδη ιδα καποιο ποστ ποιο πάνω .. Εντάξει,σωστά με την ΕΡΤ,ΔΗΜΟ κλπ ανεβάζουν το κοστολόγιο σε δυσθεώρατα,μη ανταποδοτικά ύψη,αλλά ας μην αρχίσουμε στην Ευρώπη κλπ πληρώνουμε λιγώτερο.Πληρώνουμε τόσο ώστε να μας φαίνεται. Το ρημάδι.
pournaras Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το ρεύμα το πληρωνουμε ποιο φτηνα σχεδον απολυ την ευρώπη Παραλληλα με το μισθο μας που ειναι ο πιο "φτηνος" σε ολη την ευρωπη. Αρα μια η αλλη μας ερχεται.
nickarmy Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 σωστο και αυτό οι τιμες πηγαν στα ευρώ οι μιστοι εμειναν στις δραγμές
Alxnks Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Παραλληλα με το μισθο μας που ειναι ο πιο "φτηνος" σε ολη την ευρωπη. Αρα μια η αλλη μας ερχεται. μια η αλλη και κατι χειροτερα καθως αυξησεις σε προιοντα και υπηρεσιες γινονται αφιδως..σε μισθους ομως αραια και που και αυτες με το σταγονομετρο. και ρε παιδια...ας πουμε καλα να μας παραμυθιαζουν πολιτικοι και λοιποι οτι το ταδε και το δεινα το πληρωνουμε φθηνοτερα απο την υπολοιπη ευρωπη (που ελαχιστα ειναι αυτα πια..αλλα τεσπα)..ε οχι ομως και να το πιστευουμε κιολας (ειδικα ξεχνωντας και σε τι επιπεδα ειναι οι μισθοι μας) και να το αναπαραγουμε απο πανω!!!! στο τελος θα το πιστεψουμε κιολας δηλαδη!
Executor Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Πάντος με πόσο ζήλο και ευαισθησία το κράτος μάχεται ενάντια στα φωτοβολταικά είναι γεγονός. Ενώ υπάρχει βοήθεια μέσο EU για την αγορα το κράτος δεν σε αφήνει να ξεφύγεις απο τα πλοκάμια την γραφειοκρατίας...έτσι μονοπώλιο η ΔΕΗ.Κανείς στον δρόμο τους...
Anastasia33 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ωστόσο, όπως κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές, υπάρχει και η άλλη περίπτωση: Στη Σκύρο, οι κάτοικοι μάχονται το κράτος που προσπαθεί να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες σε μια άγονη, ακατοίκητη ορεινή πλευρά του νησιού που πνέουν διαρκώς άνεμοι... Για την ακρίβεια, αυτοί που έχουν ταχθεί εναντίον της τοποθέτησης, ονομάζουν τις ανεμογεννήτριες "στρίγλες μίξερ αέρος-αέρος"....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.