yansta Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το προβλημα ειναι απλο! ΕΙμαι ασχετος στο θεμα wireless! :o Και θελω να εχω internet kai sto laptop mou! Τι πρεπει να αγορασω? Μου κανει κατι τετοιο ? http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=50898 τα φωτα σας παρακαλω !
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 πρεπει να εχεις ασυρματο ρουτερ και μετα μια καρτα .αν παρεις αυτο που λες με σκοπο να κανεις το υπαρχον σου δικτυο ασυρματο θα μπερδευτεις.παρε κατι που να ειναι και ADSL ρουτερ και ασυρματο ταυτοχρονα px speedtouch 585.
yansta Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 πρεπει να εχεις ασυρματο ρουτερ και μετα μια καρτα .αν παρεις αυτο που λες με σκοπο να κανεις το υπαρχον σου δικτυο ασυρματο θα μπερδευτεις.παρε κατι που να ειναι και ADSL ρουτερ και ασυρματο ταυτοχρονα px speedtouch 585. επειδη οπως ειπα εχω μαυρα μεσανυχτα στο θεμα, τι κανει αυτη η καρτα? δεν ξερω ποσο σημασια εχει και αν υπαρχει διαφορα αλλα δεν εχω adsl, εχω cable internet
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θες τοτε αυτο που εγραψες και θες και στο Pc σου ενα δεκτη να το πω ετσι που θα μεταδιδει το σημα και θα πιανει το σημα ασυρματα.εκτος αν εχεις λαπτοπ που εχει ηδη ενσωματωμενο
yansta Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Θες τοτε αυτο που εγραψες και θες και στο Pc σου ενα δεκτη να το πω ετσι που θα μεταδιδει το σημα και θα πιανει το σημα ασυρματα.εκτος αν εχεις λαπτοπ που εχει ηδη ενσωματωμενο Εχω γραψει ηδη οτι εχω λαπτοπ που εχει wifi! Οποτε αυτος ο "δεκτης" ειναι περιττος. Σωστα?
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 nαι ειναι περιττος.το ξεχασα οτι εγραψες οτι εχεις λαπτοπ.αρα μονο αυτο.
yansta Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 και μια τελευταια ερωτηση, αυτο το δ-λινκ καλο ειναι η να συνεχισω το ψαξιμο? συγνωμη που επιμενω, αλλα ειπαμε, τελειως νιουμπι
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 υπαρχουν και τα Linksys μοντελα wrt Που θεωρουνται πολυ καλα και εγω θα το προτιμουσα απο τα d link
free-s Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 υπαρχουν και τα Linksys μοντελα wrt Που θεωρουνται πολυ καλα και εγω θα το προτιμουσα απο τα d link Εμένα μου αρέσει το d-link !! (δεν έχω δουλέψει το Linksys) σταθερό και πολύ εύκολη αναβάθμιση του firmwere θα το επέλεγα
agrb Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 και μια τελευταια ερωτηση, αυτο το δ-λινκ καλο ειναι η να συνεχισω το ψαξιμο?συγνωμη που επιμενω, αλλα ειπαμε, τελειως νιουμπι Καλό είναι, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Για φτηνά αυτό που βρήκες κάνει τη δουλειά (μέχρι πρωτόκολλο g). Για μεσαία κατηγορία τιμής αυτό (μέχρι πρωτόκολλο g με VOIP): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615221 Για να κάνεις τα πάντα ασύρματα με ταχύτητα και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις (δυνατότητες Windows Vista και Windows 7) κοίτα αυτό (μέχρι πρωτόκολλο n και διπλό): http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=77640 Εγώ προσωπικά σήμερα θα αγόραζα το τελευταίο, για να μου κάνει τη δουλειά για πολύ καιρό ακόμα. Φιλικά Agrb
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 δεν του ειπες κατι το βασικο.για να παιξεις n θα πρεπει να παρεις και καρτα n για το λαπτοπ αλλιως δεν εχει νοημα.λιγο δυσκολο να εχει N το λαπτοπ του και ειναι kai draft ακομα.
agrb Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 δεν του ειπες κατι το βασικο.για να παιξεις n θα πρεπει να παρεις και καρτα n για το λαπτοπ αλλιως δεν εχει νοημα.λιγο δυσκολο να εχει N το λαπτοπ του και ειναι kai draft ακομα. Γιατί αν έχει κάρτα g σήμερα δεν παίζει; Αύριο (αλλά μπορεί και τώρα, τα δικά μου laptos π.χ. είναι όλα n) που θα έχει n θα αλλάξει router και θα πληρώσει για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα; Agrb
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Γιατί αν έχει κάρτα g σήμερα δεν παίζει;Αύριο (αλλά μπορεί και τώρα, τα δικά μου laptos π.χ. είναι όλα n) που θα έχει n θα αλλάξει router και θα πληρώσει για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα; Agrb πρεπει να εχεις καινοθρια λαπτοπ για να εχουν n.β.γιατι να παρει n για μεγαλυτερη ταχυτητα η για αποσταση?και γιατι να πληρωσει για κατι draft.θα παιξει και με g αλλα δεν θα εκμεταλευτει τα n.καλη φαση το n αλλα μεχρι να γινει λιγο standard Το θεωρω λιγο νωρις.κατι σαν τους ssd.καλη φαση αλλα ακριβοι.
yansta Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια και ιδιατερα εσενα poulinos! Πολυ κατατατοπιστικες οι συμβουλες σου! Μαλλον θα καταληξω στο d-link! Μια απλη συνδεσουλα θελω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.