konstantinos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 και ομως ετσι ειναι ...ενταξει μιλαμε για 2-3 βαθμους διαφορες αλλα σου ξαναλεω οτι αν κανεις καταγραφη με το core temp θα διαπιστωσεις οτι το intel burn δεν στρεσαρει μονιμως 100% .Αρα λογικο ειναι η μεση διακυμανση των βαθμων να ειναι χαμηλοτερη .Αλλωστε αυτο ειναι που σε ενδιαφερει .Η μεση διακυμανση της καμπυλης θερμοκρασιων και οχι τα σημεια καμπης αυτων . Παρεπιπτοντως το αρθρο στο Link σου το βρισκω απολυτα λογικο .Δεν αναιρει ουτε εμενα ουτε εσενα.Παντως σου λεω οτι priority δεν χρειαζεται να εισαι πανω απο normal.Εκτος αν θες να στρεσαρεις σαν να κανεις ενα benchmark ας πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; πως testάρετε με furmark; Για να δω αν το κάνω σωστά, διότι εμένα περνάει furmark αλλά ati tool τα βρίσκει σκούρα! Stability test + uncheck full screen + 640x480 και πατάω GO αλλά ποτέ δεν κολλάει το pc... αν όμως πάω ati tool παίζει να δω artifacts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ανεβασε και συ λιγο resolution ...η ατραξιον του furmark ειναι οι θερμοκρασιες του ...οχι το stability test . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Και εσύ τώρα καλά λέει.. Ανέβασε λίγο.. τι 640x480 είναι αυτό; Δώστα όλα στην ανάλυση. Σου προτείνω να κάνεις stability check αφού έχεις καταλήξει σε χρονισμούς με το Atitool. Δες μετά αν περνά αυτούς του χρονισμούς με το Furmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ανεβασα λιγο τα clocks σε 670,1444,1200 .To ati tool ηταν οκ για 20 λεπτα ,ενω το furmark se 1920x1200 16AA για 3(ΤΡΙΑ!!!!) ολοκληρα λεπτα ανεβασε θερμοκρασιες μεχρι 97-98 οπου εκανα abort για να μην παθει η καρτα τιποτα. Λεω να τρεξω κανα benchmark far cry 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αν και δεν είναι και ότι καλύτερο να χτυπάει 95άρες, δεν πρόκειται να πάθει και τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 καλα ναι .για 1-2 δευτερολεπτα το αφησα ισα ισα να τις αγγιξει .Ενταξει δεν ειναι τωρα να το αφηνεις παραπανω .Τι θα καταλαβεις ?Ειμαι περιεργος να δω μεχρι ποια ρολογια ειναι stable η καρτα χωρις ρευμα ...Νομιζω κοντα στα 700 θελει ρευματακι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ---------- [/img] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:13 ---------- [/img] Το τελευταιο αφορα τα αποτελεσματα που προεκυψαν με overclock της καρτας γραφικων στα ρολογια που φαινονται στο evga precision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Με 1280χ1024 (δε πάει πιο πάνω η οθόνη μου) και 16ΑΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Στο 3dmark η καρτα στον ενα gpu χτυπησε 1-2 φορες 81-82 βαθμους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmjuju Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλό το furmark… αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν είναι το απόλυτο τέστ. Αρχικά να πω ότι συνήθως κρατάω τα τεστ για 300 δευτερόλεπτα. Στα περισσότερα συστήματα σε 300 δέπτερα προλαβαίνετε να παρατηρήσετε και την γενικότερη θέρμανση του pc/κουτιού. Σπάνια έχω δεί μεγάλες διακυμάνσεις μετά από 300 δεπτερα. Σε σχέση με το atitool Σίγουρα έχει καλύτερο eyecandy. Συν το ότι το atitool συνήθιζα να το τρέχω 10λεπτο. Θεωρώ καλή περίπτωση το πεντάλεπτο άρα. Μπορεί να καταφέρετε να βγάλετε 5-10 λεπτά furmark αλλά τελικά να μη περνάει vantage. Μου έτυχε και το ΣΚ με ατι4770 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Καλό το furmark… αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν είναι το απόλυτο τέστ.Αρχικά να πω ότι συνήθως κρατάω τα τεστ για 300 δευτερόλεπτα. Στα περισσότερα συστήματα σε 300 δέπτερα προλαβαίνετε να παρατηρήσετε και την γενικότερη θέρμανση του pc/κουτιού. Σπάνια έχω δεί μεγάλες διακυμάνσεις μετά από 300 δεπτερα. Σε σχέση με το atitool Σίγουρα έχει καλύτερο eyecandy. Συν το ότι το atitool συνήθιζα να το τρέχω 10λεπτο. Θεωρώ καλή περίπτωση το πεντάλεπτο άρα. Μπορεί να καταφέρετε να βγάλετε 5-10 λεπτά furmark αλλά τελικά να μη περνάει vantage. Μου έτυχε και το ΣΚ με ατι4770 Γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά από χθες, όταν τρέχω Furmark πολύ απλά δεν εμφανίζεται το donutπου κάνει σβούρες και επίσης δεν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες στην κάρτα... Το έκανα εγκατάσταση ξανά αλλά τίποτα... ξέρει κανείς τι παίζει; win7 αλλά έτρεχε κανονικά μέχρι χθες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά από χθες, όταν τρέχω Furmark πολύ απλά δεν εμφανίζεται το donutπου κάνει σβούρεςκαι επίσης δεν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες στην κάρτα... Το έκανα εγκατάσταση ξανά αλλά τίποτα... ξέρει κανείς τι παίζει; win7 αλλά έτρεχε κανονικά μέχρι χθες... δοκιμασες να το κατεβασεις απο καπου αλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 όχι αλλά αφού έπαιζε κανονικά και από χθες τρελάθηκε, παίζει ρόλο το κατέβασμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Λοιπόν, τελικά το πρόβλημα λύθηκε! μια ρύθμιση από nvidia control center... Έχω όμως μια άλλη απορία, ενώ crysis warhead παίζω απίστευτα τέλεια με όλα στο full στο furmark μου βγάζει τρελά artifacts... σκέφτηκα μήπως δεν έχω clockάρει σωστά και είπα να την γυρίσω default και να το πάρω από την αρχή... ότι και να κάνω, ακόμα και σε default συνεχίζει να βγάζει τρελά artifacts... υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι τελευταίοι drivers; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.