1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Όσοι έχετε κάνει overclock στις κάρτες σας χρησιμοποιώντας AtiTool δοκιμάστε να κάνετε stability test με FurMark στους συκγεκριμένους χρονισμούς που έχετε καταλήξει. Η δική μου GTX280 με 1.250v δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει 738/1355/1478 σύμφωνα με το AtiTool. Επίσης περνά άνετα 3DMark. Με FurMark όμως και τους ίδιους χρονισμούς - ρεύμα, τζίφος. BSOD και artifacts. Σταμπλάρισε όταν οι χρονισμοί κατέβηκαν σε 712/1322/1424 (πάντα με 1,250v) Αξιοσημείωτη είναι και η διάφορα στη θερμοκρασία της κάρτας ανάμεσα στα 2 tests. 'Όσοι έχετε όρεξη κάντε test στις κάρτες σας και δώστε αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarxos0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Όσοι έχετε κάνει overclock στις κάρτες σας χρησιμοποιώντας AtiTool δοκιμάστε να κάνετε stability test με FurMark στους συκγεκριμένους χρονισμούς που έχετε καταλήξει. Η δική μου GTX280 με 1.250v δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλεύει 738/1355/1478 σύμφωνα με το AtiTool. Επίσης περνά άνετα 3DMark. Με FurMark όμως και τους ίδιους χρονισμούς - ρεύμα, τζίφος. BSOD και artifacts. Σταμπλάρισε όταν οι χρονισμοί κατέβηκαν σε 712/1322/1424 (πάντα με 1,250v) Αξιοσημείωτη είναι και η διάφορα στη θερμοκρασία της κάρτας ανάμεσα στα 2 tests. 'Όσοι έχετε όρεξη κάντε test στις κάρτες σας και δώστε αποτελέσματα. Πολυ ωραιο, δωσε και διευθυνση για κατεβασμα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 το furmark τις ισοπεδωνει τις καρτες ...δεν τις κανει stability test...μαλλον fatality κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Αν θέλουμε όμως να λέμε πως είναι βράχος οφείλουμε να μπορούμε να το περάσουμε με επιτυχία. AtiTool: http://download.softpedia.ro/dl/f37a57bc01d562e35d98c38dade1a329/49f585cf/100008466/software/TWEACK/ATITool_0.27b4.exe FurMark: http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Aπο μια αποψη ειναι σωστο αυτο που λες αλλα απο την αλλη ειναι λαθος να πρπει να περασει η καρτα ενα τεστ με συντελεστη ασφαλειας 5 και πανω για να λεω οτι ειμαι stable.Περιοριζει πολυ το overclocking. Εγω δεν το εχω ελεγξει ακομα αλλα με το Ati tool χθες που το δοκιμασα επαιξα και 1 wra far cry 2 και η καρτα πηγαινε μαμιοντας .Δεν ειμαι stable δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Τι εννοείς όταν λες "με συντελεστη ασφαλειας 5 και πανω"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 πχ αν εσενα η καρτα σου κρασαρει σε μια θερμοκρασια 100 βαθμους ,αν δει το προγραμμα οτι φτανεις στουσ 95 στο βγαζει unstable.Δεν περιμενει να πας στο οριο αλλα σου δινει μια ανοχη απο αυτο.Ποια νομιζεις ειναι η διαφορα των διαφορων τεστ πχ occt prime ktl?Απλα υπαρχει και μια παραμετροποιηση στον ελεγχο καθως και ενας αλγοριθμος επικοινωνιας των παραμετρων αυτων για το ποτε θα δειξει unstable to pc σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μα εδώ είναι το ζήτημα. Αν μπορεί το χ,ψ, stress test που θα επιλέξουμε, να φτάσει το hardware στα όρια για να μάθουμε τι παίζει. Να καταλάβουμε δηλ. αν θα ανταποκριθεί σωστά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Χάριν του παραδείγματος που ανέφερες περί OCCT κλπ. Μου έτυχε πρόσφατα να έχω περάσει με επιτυχία το test του occt3.1 σε high priority με small,medium και large data set, θεωρώντας πως είμαι κομπλέ. Αμ δε.. Στο πρώτο full scan που έκανα με το F-Secure άρχισα να τρώω blue screens. Που να έκανα και κάνα rendering.. Μετά από αυτό ξανά σετάρισα το pc με orthos. Αφού το πέρασα, προχώρησα άλλο ένα βήμα. Linpack. Καυτήρι; Σίγουρα! Αποτέλεσμα; Δε ξαναείδα ούτε σαν αστείο BSOD. Όπως και αν έχει πάντως, η ιστορία είναι (για εμένα τουλάχιστον) ο χαβαλές, ο πειραματισμός και η κατά το δυνατόν καλύτερη και αξιοπρεπέστερη λειτουργία του συστήματος μου. Και να φανταστεί κανείς πως δε παίζω παιχνίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πιστευω αυτο το Funmark ειναι ανακριβης στις θερμοκρασιες αλλα οχι οτι το ΑΤιΤοολ ειναι καλυτερο! Το Fun εχει περισσοτερες επιλογες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πιστευω αυτο το Funmark ειναι ανακριβης στις θερμοκρασιες αλλα οχι οτι το ΑΤιΤοολ ειναι καλυτερο! Το Fun εχει περισσοτερες επιλογες! Fun; Για δώσε λίγες πληροφορίες. edit: Aααα... Fun(Mark)..!! :o:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenAngelGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? ΤΟΤΕ ΓΤ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ? γτ τα πεταξες ετσι τα λεφτα σου? ποιο ειναι μαλον το χομπι σου? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:29 ---------- Fun; Για δώσε λίγες πληροφορίες. fur εννοουσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 αν overclockάρει/benchάρει δεν είναι απαραίτητο να παίζει παιχνίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ...πάντως το FurMark από τις πρώτες του εκδόσεις ήταν the hottest out there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μα εδώ είναι το ζήτημα. Αν μπορεί το χ,ψ, stress test που θα επιλέξουμε, να φτάσει το hardware στα όρια για να μάθουμε τι παίζει. Να καταλάβουμε δηλ. αν θα ανταποκριθεί σωστά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Χάριν του παραδείγματος που ανέφερες περί OCCT κλπ. Μου έτυχε πρόσφατα να έχω περάσει με επιτυχία το test του occt3.1 σε high priority με small,medium και large data set, θεωρώντας πως είμαι κομπλέ. Αμ δε.. Στο πρώτο full scan που έκανα με το F-Secure άρχισα να τρώω blue screens. Που να έκανα και κάνα rendering.. Μετά από αυτό ξανά σετάρισα το pc με orthos. Αφού το πέρασα, προχώρησα άλλο ένα βήμα. Linpack. Καυτήρι; Σίγουρα! Αποτέλεσμα; Δε ξαναείδα ούτε σαν αστείο BSOD. Όπως και αν έχει πάντως, η ιστορία είναι (για εμένα τουλάχιστον) ο χαβαλές, ο πειραματισμός και η κατά το δυνατόν καλύτερη και αξιοπρεπέστερη λειτουργία του συστήματος μου. Και να φανταστεί κανείς πως δε παίζω παιχνίδια.. Στο ιδιο που λες...ειχα παει τον υπολογιστη στα 3.3 ...δοκιμαζω οcct και ημουν οκ .Λεω κατσε να τρεξω και intel burn test ...και εφαγα ενα bsod ακομα στον υπνο μου το βλεπω .:lol:Μετα αναγκαστηκα να ανεβασω λιγο ρευματακι στο qpi για να περασω και το burn test το οποιο οποιος εχει προσεξει δεν σου εχει ολη την ωρα και τους 4 cores στο 100%. Ουτε οι θερμοκρασιες του φτανουν τις θερμοκρασιες του occt.Και ομως το occt το ειχα περασει ενω το intel burn εφαγα χυλοπιτα. Αυτο ομως κανει το δευτερο τεστ πιο αξιοπιστο απο το πρωτο ?Δυσκολη ερωτηση .Το occt το τρεχω σε medium data set με priority normal.Αν καποιος περασει και τα δυο αυτα τεστ δεν βλεπω με ποια εφαρμογη στον υπολογιστη του θα ειναι unstable.Iσως και να υπαρχει ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ώπ.. περίμενε, λες πως το occt σε normal priority σου ανέβασε μεγαλύτερη(!??) θερμοκρασία από το linpack; Πως γίνεται αυτό; Όσον αφορά τώρα το ποιες εφαρμογές. Εγώ σου είπα ήδη μία που μου έκατσε. Επίσης κοίτα τι γράφει το prime95 σχετικά με το priority. Εγώ βασικά επί μονίμου βάσεως τρέχω πάντα στο υψηλότερο επίπεδο για τους λόγους που εξήγησα πρωτύτερα. http://www.ocforums.com/showthread.php?threadid=248225 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.