Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία αρχείου avi

clown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά... Έχω ένα avi αρχείο και θέλω να το κόψω, να το ράψω και γενικά να το επεξεργαστω.... Υπάρχει καμιά ιδέα; Ευχαριστώ...

edit: Ευχαριστώ όποιον το μετακίνησε και συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία... hehe:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ για ότι επεξεργασία video πρέπει να κάνω χρησιμοποιώ το quicktime (pro). αλλα είναι για κάτι γρήγορο και λίγο πρόχειρο, για κανονική επεξεργασία ίσος χρειαστείς το imovie (δεν το ξέρω) ή ακόμα και finalcut :P

Δυστυχώς το imovie δεν δέχεται avi αρχεία... Αυτό που θέλω να κάνω είναι πολύ απλό: Έχω ενα video που διαρκεί 1,5 λεπτό και χρειάζομαι να κόψω δύο κομμάτια των 5 δευτερολέπτων...

αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με το quicktime προ. Απλά μετακινείς τα σημαδάκια στο playback bar και μετά cut από το edit menu.

Ευχαριστώ πολύ...

Αυτό το ήξερα, αλλά 30 euros που ζητάει η apple για να κάνω μια δουλειά 10 δευτερολέπτων και να μην το ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ... δεν τα δίνω...:mad:

• Super Moderators
Ευχαριστώ πολύ...

Αυτό το ήξερα, αλλά 30 euros που ζητάει η apple για να κάνω μια δουλειά 10 δευτερολέπτων και να μην το ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ... δεν τα δίνω...:mad:

Απ' ότι ακούγεται, επίκειται να αποκτήσει ο "απλός" QuickTime Player την λειτουργικότητα του Pro χωρίς να καταβάλεται πλέον αντίτιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...