Προς το περιεχόμενο

Netbook αλλα ποιο?

InsertCoinToJoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη σας μερα,

Ενδιαφερομαι για την αμεση αγορα netbook και εχω φαει απειρες ωρες να κοιταζω σελιδες καταστηματων για να αποφασισω ποιο να αγορασω. Διαβασα φορουμ, μελετησα χαρακτηριστικα και το μονο που καταφερα ειναι να μπερδεφτω ακομα πιο πολυ.

Εχωντας σαν δεδομενο οτι απο οικονομικη πλευρας δεν εχω περιορισμο καθοτι το badget των 400 ευρω καλυπτει το 99% των περιπτωσεων που μελεταω θα ηθελα την βοηθεια σας να αποφασισω για την αγορα μου. Θα ηθελα να σας πω οτι δεν εχω δουλεψει με κανενα απολα οποτε δεν κολαω σε κατι συγεκριμενο.

Ενας παραγοντας που με ενδιαφερει ειναι η φορητοτητα. Ναι ειναι ενδιαφερον η αυτονομια των 9,5 ωρων που προσφερει το 1000ΗΕ αλλα δεν νομιζω με βαρος περιπου στα 1,700 οτι μιλαμε για φορητοτητα. Δεν θελω ομως και μια 3cell μπαταρια που να με περιοριζει στις 2 ωρες. Ειδα και ομορφες 6 cell αλλα και πολυ ασχημες με τρελλα εξογκωματα που καταστρεφουν την ομορφια του netbook.

Ενας αλλος παραγοντας που σκεφτομαι ειναι η υπαρξη 2gb μνημης και και η ποιοτητα κατασκευης. Πολλοι μιλανε οτι πρεπει να κοιταξω για ΑΤΟΜ Ν280 λογω ταχυτητας.

Τι να κανω τελικα? τι λετε?

MSI? Asus? Lenovo? κτλ κτλ κτλ... τοσο πολλα... τοσα πολλα e-shops...!

Δημοσ.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα το καινούριο MSI Wind με DraftN κάρτα WiFi.

H 6-cells μπαταρία κρατά γύρω στις 3 ώρες και δεν είναι καθόλου άσχημη.

Επιπλέον από άποψη απόδοσης, διαθέτει από τον κατασκευαστή δυνατότητα υπερχρονισμού στα 2 GHz με FSB στα 166 ΜΗz, που είναι σαφώς καλύτερα από τα 1,66 GHz του Αtom280.

Δημοσ.

Επιπλέον από άποψη απόδοσης, διαθέτει από τον κατασκευαστή δυνατότητα υπερχρονισμού στα 2 GHz με FSB στα 166 ΜΗz, που είναι σαφώς καλύτερα από τα 1,66 GHz του Αtom280.

Συμφωνώ και γω!!!!!!!

Για δες εδώ τιμή!! δεν ξέρω αν είναι + το φπα ψάχτο http://www.plus4u.gr/mailer/email/011.html

Και το asus είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι το βάρος είναι λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας!

Δημοσ.
ειναι το παραπανω που σας εδειξα η αλλο μοντελο?

αυτο τι λεει?

http://www.plus4u.gr/main.php?Cat=134&ScrW=1024&ScrH=768#

Αυτό είναι !! αν ισχύει η τιμή 289 είναι τσάμπαααααα

Οπα τώρα που το βλέπω δεν έχει draft-n και ίσως έχει την μικρή μπαταρία 2 περίπου ώρες.

Αλλά και πάλι είναι τσάμπα!!!!!

Δημοσ.

και γ*μ*τ* εργαλεία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...