Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά πλυντηρίου ρούχων

StavrosD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλησιάζει η στιγμή να πάρω πλυντήριο ρούχων, μάλλον εντός του επόμενου μήνα.

Ενδιαφέρομαι για κάτι οικονομικό (διαφορετικά ο i7 ή Phenom II x4 θα αναβληθούν για το 2011), αλλά αν αξίζει πραγματικά κάτι την τιμή του μπορώ να πληρώσω κάτι παραπάνω.

Τι προτείνετε και πόσο κοστίζει;

Δημοσ.

Kάποιο της LG.Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβά αλλά αξίζουν.Απέφυγε παπάτζες στυλ Bluesky,και γενικά πλυντήρια κάτω από 300 ευρώ.Το πλυντήριο είναι μια συσκευή για βαριά χρήση και είναι επένδυση.Φαντάσου μόνο αν έπλενες όσα ρούχα πλένει με τα χέρια.

Δημοσ.

Μόλις είδα τον τίτλο νόμισα ότι θέλεις αγόρι .. !!!!!! :lol:

Προτάσεις για αγορή πλυντηρίου ρούχων

:cry:

Δημοσ.

Στο σπιτι μου έχω Ariston, αγορασμένο από το 1999. Του αλλάζω τα φώτα. Στο εξοχικό πήρα πέρισυ ηλεκτρονικό, Brandt, το μετάνιωσα πολύ...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά ακόμα μοντέλα και τιμές δεν είδα.

Ίσως είμαι λίγο ψείρας λόγω της ενασχόλησης με την τεχνολογία, αλλά νομίζω και στα πλυντήρια υπάρχουν χαρακτηριστικά που άλλα αξίζουν και άλλα όχι τα χρήματά τους.

Δημοσ.

Περισυ που αλλαξαμε πήραμε ενα AEG, made in germany,ακριβούτσικο (500κατι νομιζω, ) χωρις οθονες και μαλακιτσες και απο οτι λεει η μανα μου κανει πολυ καλη δουλεια. Ο λογος, το προηγούμενο AEG κράτησε 33 χρονια συνεχους χρήσης, και αν δεν ήταν ασχετος ενας μαστορας θα δουλευε ακομα...

AEG απο εμενα, αλλα τα made in Germany, και χωρίς πολλα καλούδια που λενε και οι παλαιότεροι.

PS: Νομιζω ειναι αυτό ι παρόμοιο

http://www.mastercare.gr/products/AEG_Lavamat_60820_7_kg-487-79.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...