nickarmy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 το καλοκαιρι το μονο που με εκανε να βγω εξω ηταν το μπανιο στη θάλασσα (και αυτο μονος μου τις περισσότερες φορές) το χειμωνα μονο το φροντ ασε μεγαλο κολημα γενικος 5 ωρες χωρις ρευμα πηγα να δυνοπαθησω... νανε καλά το ''μυστικο΄΄(ειδος βιβλιου) αλλα γενικα δεν βρισκω τι αλλο να κανω τον ελευθερ χρωνο μου ( ειμαι κατα της καφετεριας πρωτημω 3 ωρο αρχαια)
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 αλλα γενικα δεν βρισκω τι αλλο να κανω τον ελευθερ χρωνο μου ( ειμαι κατα της καφετεριας πρωτημω 3 ωρο αρχαια) Μπορείς να παίξεις κρυφτό-κυνηγητό, χμ, τα μήλαααα!
nickarmy Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 * όχι μονο με παιχνιδια ( φυλετικες παιζω μονο) αλλα γενικα με ενασχοληση ( επεργασια βιντεο, διαβασμα φυσικης,κανενα naruto ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:43 ---------- Μπορείς να παίξεις κρυφτό-κυνηγητό, χμ, τα μήλαααα! μεχρι πρωτη γυμνασιου παιζαμε μετα η παρεα διαμελιστηκε περίπου εκει που συναντιωμασταν 7 πλεον συναντιωμαστε ανα 2 η 3 όλοι μαζι καμια φορα το καλοκαιρι και αν
Qaara Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Γιατί και εκεί μπορεί να εθιστούν σε ουσίες διότι απο γνωστούς που έχω όσοι πηγαίναν γυμναστήριο μετα απο μια ηλικία αρχισαν να χαπακόνονται ώστε να γίνουν Ράμπο...Καλός ο αθλητισμός δεν λέω όχι, ομως ας βλέπουμε και τα αρνητικά του. Ξεχνάμε πως το ελληνικό σχολίο από 3η Γυμνασίου και μετά, δεν τους δίνει χρόνο για τίποτα αθλητικό, ποιος τρέχει μεχρι το γηπεδο και το γυμναστιριο ? Τους σπρώχνει στο διάστημα απο το σχολείο μέχρι το φροντιστίριο, και απο το φροντιστίριο μέχρι να κοιμηθουν να κάτσουν στο computer Και μια μιλήσαμε και Rambo.. ...θέλω ΌΛΟΙ να πέσουν στο πάτωμα και να μου δώσουν 30, ΤΩΡΑ
alexzzz Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εγώ έπαθα το αντίθετο... πλέον δεν μπορώ να παίξω... δεν έχω υπομονή. Πάλι κόντρα στις στατιστικές πάω...
victz Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εγώ έπαθα το αντίθετο... πλέον δεν μπορώ να παίξω... δεν έχω υπομονή. Πάλι κόντρα στις στατιστικές πάω... Γι'αυτο υπαρχουν τα cheat modes. Καλα, ξερω, ειναι κλοπη, αλλα αμα εχεις ενα μισαωρακι και θες απλα να σκοτωσεις μερικους κακους, μπαινεις, σκοτωνεις, εφυγες. Τα ιδια παντως, λεγανε και οταν ειχαν βγει τα ηλεκτρονικα στα μαγαζια, κι αργοτερα με τις πρωτες κονσολες στη τηλεοραση, και τωρα τα ιδια λενε. Οποιος ειναι να κολλησει και να μεινει μεσα, θα το κανει, ακομα και αν στραφει στα βιβλια ή στη τηλεοραση. Αυτος που εχει φιλους και ενδιαφεροντα, θα βγει και τις βολτες του.
emmsok Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εγώ έπαθα το αντίθετο... πλέον δεν μπορώ να παίξω... δεν έχω υπομονή. Πάλι κόντρα στις στατιστικές πάω... +10000000000 και εγω αυτο επαθα αλλα στην περιπτωσή μου αυτο λεγεται :-D γεράματα
Iron_man21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Αυτά είναι, όταν αρχίζουμε να σχολιάζουμε με αρχαια Ελληνικά, πολυ γουσταρω. Νους υγιής εν σώματι υγιεί. Τα παιχνιδια στον υπολογιστη και ειδικά τα δικτυακα ειναι μεγαλο προβλημα, μας αποξενονουν τελειος και μας κανουν τεμπέληδες. Στο μονο που εστιάζετε το ενδιαφέρον μας είναι πως θα παμε τον παιχτη μας στο επομενο επιπεδό!!!! Εχω τρελη εμπειρια περη του θεματος. Στο μονο που με βοηθησε ηταν να κοψω το τσιγαρο, μιας και ακομα και στο περιπτερο δεν πηγαινα ο τεμπελης για το raid...!!!! θα συμφωνίσω μαζί σου ΣΤΟ παρακάτω: μας αποξενονουν τελειος και μας κανουν τεμπέληδες. θα προσθεσω και αυτό από προσωπική μου εμπειρία: δεν κανουν μόνο αυτά που είπες αλλα γενικός σου αλλάζουν τον χαρακτήρα. Το φενόμενο αυτό το έχουν διαπιστώση πάνω μου όλοι οι φίλοι μου,συγγενείς ,γονείς ακομα και εγώ[ωσ προς ορισμένα πράγματα].Όλοι μου λέναι πως έχω αλλάξει,έχω γίνει απομονωμένος,η καλή[ευχαριστη] διάθεση που ειχα στο να κάνω διαφορα Χαθηκε και άλλα διαφορα.{και η κύρια αιτία λένε πως είναι Playstation,PC και παει λέγοντας] ΚΑΙ τώρα να μιλήσω γενικά. Όλα αυτά δεν οφείλονται και τόσο στα παιχνίδια.Είναι αναλόγος την ζωη που [έχεις]περνάς.Πιστεύω πως απο αυτό οφείλονται τα πάντα[χαρακτηρας κυρίος,διαθεση και αλλα......].
giorgos147 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Αχμμ... Τελικά... I am not the only, brothers... Ε; Και εγώ έτσι... Θυμάμαι πέρυσι, πρώτη γυμνασίου... Έπαιζα lineage και δε ξέρω γιατί το έκανα... Τώρα έχω να παίξω παιχνίδι πολύ καιρό, και χαίρομαι πολύ για αυτό... Απλά δε με "τραβάνε" να παίξω. Μόνο τα αγαπημένα μου παίζω όταν βγαίνουν (κανα gta, cod κ.λπ.) και αντε κανένα με καλές κριτικές. Τα έχω βαρεθεί πια... Η αλήθεια είναι, οτι ναι μεν έκοψα τα παιχνίδια, αλλά άλλαξε έτσι η ψυχολογία και γενικότερα ο χαρακτήρας μου, και τώρα...Πολύ απλά την βρίσκω να κάθομαι μέσα... Τι να πω... Για να φανταστείτε, παιδιά της ηλικίας μου, ούτε ξέρω τι κάνουν όταν πάνε το βράδυ για καφέ, μιας που δεν έχω πάει εγώ ποτέ. Νταξ, αυτό δε το λέω με χαρά... Χαλιέμαι όταν το σκέφτομαι... Αν και τώρα είπα να το κόψω αυτό το μέσα... Και να αρχίζω να βγαίνω ξανά. Ήδη έχω κάνει τα πρώτα που βήματα(2 μπάνια στη θάλασσα ως τώρα απο προχθές, και τα απογεύματα όποτε μπορώ καμια βόλτα με φίλους που πάνε για μπάσκετ ), και να πω την αλήθεια, μου αρέσει πολύ. Θα έλεγα σε όλους όσους έχουν το ίδιο "πρόβλημα" με μένα να ξανα αρχίσουν να βγαινουν γιατί μου φαίνεται οτι σε καμιά δεκαριά-εικοσαριά χρόνια θα χτυπάν το κεφάλι τους και θα λένε τι ηλίθιος που ήμουν. Εκτός αυτών... Άλλο αρνητικό είναι οτι χάνεις επαφή με τους φίλους... Εγώ μόνο για σινεμά πήγαινε κανέεεεενα Σάββατο... Ευτυχώς όμως τώρα έχτισε κοντά μου ένας συμμαθητάς... Και άρχισα να ξαναβγαίνω Guys... Don't stay inside, and just live life(τι έγραψα πάλι ) Όπως λένε και οι Opus... Life is life
S2Katana Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μέτρον άριστον. Και εγώ από τα 10 μου έπαιζα 2-3 ώρες τη μέρα ηλεκτρονικά, αλλά είμαι υγειής προσωπικότητα(ή έτσι νομίζω).
nickarmy Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις εγω αρχιζω και ζαλιζομαι μετα αο κάποιες ώρες ή θα βαρεθώ το ιδιο υσχίει και στα καρτοον πόσες ώρες να βλέπεις
Dj Jacob Z Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Video Games=Χάσιμο Χρόνου.Τίποτα παραπάνω.Όσο καλά περνάνε μερικοί παίζοντας video games μπορούν να περάσουν 2 φορές καλύτερα με κάποιο άλλο χόμπυ που σίγουρα θα υπάρχει γι'αυτούς !
kurokokoro Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Video Games=Χάσιμο Χρόνου.Τίποτα παραπάνω.Όσο καλά περνάνε μερικοί παίζοντας video games μπορούν να περάσουν 2 φορές καλύτερα με κάποιο άλλο χόμπυ που σίγουρα θα υπάρχει γι'αυτούς ! Με αυτή την λογική ΟΛΑ είναι χάσιμο χρόνου. Το γυμναστήριο είναι χασιμό χρόνου ανεξάρτητα πόσο γυμνασμένος θα γίνεις. Τα βιβλία είναι χάσιμο χρόνου ανεξάρτητα πόσα πράγματα θα μάθεις. Οι ταινίες είναι χάσιμο χρόνου ανεξάρτητα πόσο κάλα θα περάσεις. Άκομα και το να ποστάρεις στο ινσόμνια είναι χάσιμο χρόνου. Εγω περνάω 8 φορές καλύτερα με ένα καλό video game απ ότι θα περνούσα με 10 φίλους που κοκορευονται για το πόσες και ποιές γκόμενες φυστικώσαν το καλοκαίρι. Τα άτομα αυτά θέλουν να διασκεδάσουν έτσι και έτσι διασκεδάζουν. Και τα σημερινά video games (όχι τα MMO) είναι σαν να βλέπεις μία ταινία(κυρίως όταν παίζεις jRPG).
Qaara Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δεν μ'αρέσει και πολύ αυτό το "παν μέτρον αριστον", αν αξίζει κάτι να το κάνεις αξίζει και να το παρακάνεις. Το λεν συνήθος αυτοί που ξέρουν deep inside πως αυτό που κάνουν είναι χάσιμο χρόνου. "Κάψιμο στο WoW και guitar hero", αμαν παινχίδια in the first place. Για το WoW ακούω τισ ίδιες δικαιολογίες για το myspace "μ'αρέσει γιατι έρχομαι σε επαφη με φίλους που διαφορετικα θα ήταν τόσο δυσκολο". Δεν το λέω κάψιμο όταν παίζω Τεκκεν ή Devil may cry ή Silent Hil με τις ώρες γιατι μ'αρέσουν αυτά τα παινχίδια, δεν είναι 60% η δική μου θέληση και 40% ο εθισμός, είναι 100% εγώ Εγώ έπαθα το αντίθετο... πλέον δεν μπορώ να παίξω... δεν έχω υπομονή. Πάλι κόντρα στις στατιστικές πάω... Εμένα πάλι, δεν με παίζει κανείς επειδή το τελευτέο πράγμα που κάνω είναι να παίξω ανταγωνιστικά για να κερδίσω. -Έμαθες Dota -Αν μάθενα δεν θα ήταν πια ενδιαθέρον -Αυτό το counter strike είναι χάλια -Γιατί ? -Πως θα κάνω την τεχνική μου ο τρελός με το rocket launcher, αν δεν βρίσκω rocket launcher
dp@pa Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Προσωπικά το gaming για μενα ειναι hobby. 2-4 ωρες την μερα, και μπορώ να σας πω πως τεμπέλης δεν ειμαι. Καταρχήν να ξερετε οτι κανω τα ακολουθα : 1. Παω δουλεια, full time (9-5) 2. Παω clubbing (3 φορες την εβδομαδα) 3. Δινω χρονο και στην κοπελλα 4. Παιζω και το παιχνιδακι μου ονλινε, 2-4 ωρες. 5. Βλεπω νεα , και tv 6. Βγαινω και εξω για καφε, παραλια, οτι νανε. Αυτο μπορω να το κανω και σε μια μερα, ολα μαζι, αλλα συνηθως ειναι συνδυασμούς, οπως (1-2-3-4) η (1-2-5) η (1-3-5-6) π.χ Αυτο μπορω να πω οτι το κανω, χρονια, τωρα, και το μονο αρνητικο σε ολο το θεμα ειναι οτι επαθα τενοντιτιδα, και το καλο της υποθεσης, ειναι οτι καλυτερευσαν τα αντανακλαστικά μου σε μεγαλο βαθμο, η ωραση μου ειναι αψογη, η αντιλυψη μου ειναι αψογη, μαθαινεις eye coordination, kai μαθαινεις socializing. Δεν συμωνω, με τα παιδια πλεον , να μην βγαινουν εξω να παιζουν με φιλους κλπ, εγω προσοπικα ειχα ωραριο οταν ειμουν μικρος για να παιξω, γιαυτο εβγαινα και επαιζα εξω κιολας...και οχι μεσα, να παιζω WOW για ωρες και μερες. Αυτο ειναι μεγα βλακεια. Δεν συμφωνω με ατομα που λενε οτι το gaming ειναι χασιμο χρονου. Καμια σχεση, και δεν ειναι χασιμο χρονου αφου μπορεις να μορφωθεις με καποια απο τα παιχνιδια που υπαρχουν. Οχι μονο αυτο, σου δινει και φαντασια, και αποψη σε διαφορα. Μην κατακρινουμε το γκαμινγκ σαν κατι κακο...δεν ειναι κακο, αλλα καλο, μεχρι ενα βαθμο. 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα