Προς το περιεχόμενο

Samsung LED Series 7 100Ηz Motion issue

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαταρχην μιας και τωρα πηρα νεα τηλεόραση δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ

Λοιπον, εψαξα και ειδα οτι ενα προβληματακι που ειχα, το ειχαν παλαιοτερες Samsung, πιο απλα, η τεχνολογια 100Ηz Motion Plus δεν δουλευει πολυ καλα ουτε καν στο low(ενημερωτικα είναι η παρεμβολη "τεχνητων" frames απο την ιδια την τηλεοραση μεταξυ 2 frames σαν "προβλεψη" ας πουμε απο το καρε 1 στο καρε 2 βαζει το καρε 1,5 με στοχο καλυτερη αποδοση σε γρηγορη κινηση=σπορ κυριως ή action ταινιες φτανωντας απο τα 50fps->100fps)

Το θεμα ειναι οτι

-Εχω προβλημα με το feature αλλα οχι αυτο που περιγραφουν. Αποτι καταλαβα οι παλιες LED ειχαν προβληματα τυπου Three Ball Effect ενω εγω το προβλημα που ειχα χθες ηταν εβλεπα μια κινηση στο πιο γρηγορο και πιο σπαστο(για να σας δωσω να καταλαβετε, ενω δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ευκρινειας ουτε σε μικρα αντικείμενα, εβλεπα την κινηση σαν τον Μπενι Χιλ ή κατι βλακειες που εκανε ο Ψαλτης, ελπιζω να καταλαβαινετε, σαν να εχει μεγαλυτερο fps)

Mε το που εβγαλα το feature τελειως και επεσα στα παραδοσιακα 50fps εφτιαξε

-Δεν ειδα κανεις να το αναφερει για τις LED και κυριως να μου δινουν καμια λυση.

Δεν πηρα την τηλεοραση για αυτο το feature, η τηλεοραση κανει παπαδες, ειδικα οταν σεταρω DLNA θα γινει χαμος αλλα κριμα να μην εκμεταλλευτω ενα "αθλητικο" προσον που υποτιθεται οτι ειχε αφου ειμαι και ποδοσφαιρομπασκετοφιλος

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γμστ, την αγόρασε και ο κολλητός μου και μόλις είδα πως φαίνεται με τα 100hz enabled φρίκαρα...

δυστυχώς μόνο με απενεργοποίηση του feature έφτιαξε...

Δημοσ.

Ωχ καταλαβα. Μονο με κανα firmware upgrade και αν. Κριμα, γιατι σαν τηλεορασιτσα μαμει και σπερνει. Νταξει, δεν τρεχει, μονο σε καμια μπαλα παιζει να το ενεργοποιουμε

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό συμβαίνει και με άλλες τηλεοράσεις που έχουν 100hz ή μόνο με αυτή την σειρά?

Δημοσ.

Tι να σου πω, εχει γενικα προβληματα αλλα οσο το εψαξα συνηθως εχει σε θεματα απεικονισης/ευκρινειας στις LCD, σε θεμα κινησης μαλλον ο 1ος ειμαι που το παρατηρει

Δημοσ.

Τα 100Hz βοηθάνε πολύ στη μπάλα, αντίθετα πρέπει να απενεργοποιούνται στη θέαση ταινιών και σειρών (μιλάμε για blu-ray υλικό πάντα).

Πάντως λίγο προσοχή με τις καινούργιες led της samsung (εκτός σειράς 9). Είναι φρέσκια τεχνολογία και τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά

Δημοσ.

H σειρα 9 δεν αφορα led αλλα lcd

Το review που δινεις ειναι για την σειρα 6 των led, αυτη που κυκλοφορει(και πηρα) ειναι η 7 και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειδικα σε θέματα συνδεσμολογιας/δικτυωσης

Δημοσ.
H σειρα 9 δεν αφορα led αλλα lcd

Το review που δινεις ειναι για την σειρα 6 των led, αυτη που κυκλοφορει(και πηρα) ειναι η 7 και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειδικα σε θέματα συνδεσμολογιας/δικτυωσης

Και η 6000 και η 7000 δεν είναι οι κλασσικές led. Οπως η περσινή A956. Εχουν διαφορετική τεχνολογία από πίσω τους

Δημοσ.

Εμένα η panasonic 42' plasma που έχω είναι 100 Hz και δεν κάνει τίποτα τέτοιο. Βασικά πως γίνετε να το παίζει στο γρήγορο αφού η μετάδοση γίνετε από τον σταθμό, μπορεί να πάει ποιο μπροστά από ότι έχει μεταδοθεί ; Μιλάμε για ταξίδι στο μέλλον ; :shock:

Αν μπορείς να ανεβάσεις κανένα video να το δούμε.

Δημοσ.

κριμα και και εγω που ειχα αποφασισει να την αγορασω κατα το καλοκαιρι ,τωρα θα περιμενω κι αλλο με την crt philips να μου σπαει τα νευρα.παιδια μηπως ξερει κανεις κατι για την sony w5500?

Δημοσ.

Kaizer δες και εδώ μπας και βρεις λύση.

@vassman υπάρχουν πιο φθηνές λύσεις στην κατηγορία που κοιτάς. samsung b650, g10. Και οι τρεις (μαζί με την w5500) όμως δε θα σε απογοητεύσουν

Δημοσ.

Βρε παιδιά περιμένω την SAMSUNG UE40B7000 την Παρασκευή.

Ποία η διαφορά με την UE40B7090 ????????????

Το παράξενο είναι ότι στην σελίδα της samsung http://www.samsung.com/gr/ δεν υπάρχει!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...