Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών γύρο στα 100 ευρό και λίγο παραπάνω

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησημοποιώ επεξεργαστή Intel και θα ήθελα να μου προτείνετε ποιά κάρτα γραφικών να αγοράσω.θ'ελω να έχει 1 γίγα ράμ η παραπάνω αν υπάρχει και να είναι καλή εκεί γύρο στα 100 ευρό.φυσικά να βγάζει high defenition. έχω win xp

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δεν αξίζουν τα +33 της έκδοσης με το 1GB για κανένα λόγο πάντως...

+1.Πες μας και την αναλυση που παιζεις...Αλλα γιατι κοιτας μονο την μνημη στην καρτα?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι για τα λεφτά αλλά για το φουκαριάρικο το customer/after sales support του Πλαισίου που είναι κλάσης ανώτερο από αυτό του eshop

Δημοσ.
Χρησημοποιώ επεξεργαστή Intel και θα ήθελα να μου προτείνετε ποιά κάρτα γραφικών να αγοράσω.θ'ελω να έχει 1 γίγα ράμ η παραπάνω αν υπάρχει και να είναι καλή εκεί γύρο στα 100 ευρό.φυσικά να βγάζει high defenition. έχω win xp

Επεξεργαστής Intel είναι πολύ γενικό.

Ποιό μοντέλο συγκεκριμένα?

Πες μας και τα υπόλοιπα specs του υπολογιστή σου για να σου πούμε και τι σε συμφέρει.

Και επί τη ευκαιρία, η μνήμη της κάρτας δεν πρέπει να αποτελεί κριτίριο επιλογής, γιατί πολύ απλά δε σου λέει τίποτα για τις επιδόσεις της εκάστοτε κάρτας.

Δημοσ.

και εγώ νόμιζα ότι η μνήμη δεν παίζει ρολο. αλλα έλα που πήγα χθες να παίξω GTA4 και με περιόρισε η μνήμη. ήθελε πάνω από 512MB για τα textures σε "high" detail. e αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε game μέχρι τώρα!

τώρα θα μου πείτε θα έπαιζε με high textures? με την 9400 δεν το νομίζω, οποτε θέλω ένα συνδυασμό μνήμης και ισχύος.

κάτι σαν 4850/1GB - GTS250/1GB κάτι τέτοιο μάλλον.

οποτε για 1GB (και να παίζεις) την καλύτερη απόδοση προς τιμή νομίζω την έχει αυτή:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516312

Δημοσ.

intel core 2 duo στα 2.6 έχω και winxp 32

αλλα έχω 4 giga ram όμως αναγνορίζουν τα xp τα 3.

μιτρική δέν θυμάμαι.θα δώ το χαρ΄τι και θα σας πώ.

Απο ανάλυση οθώνης χτυπάω 1680x1050 και φυσικά πρεπει να πάρω μια κάρτα γραφικών να σηκώνει τα games και με ανοιχτό το vertical sync.

Δέν ξέρω βέβαια τι παίζει το χρονισμό της κάθε κάρτας σε συνδιασμό με τη ram αλλα λογικά η 1 giga θα σηκώνει περισσότερα.

Και με τα high definitions παίζει ένα θέμα...

Δημοσ.

Με τα 32μπιτα XP δεν πρόκειται να σου φανούν χρήσιμα τα επιπλέον MB μνήμης που ζητάς, καθώς το λειτουργικό μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 4GB μνήμης συνολικά.

Ωστώσο δεν αποτελεί πρόβλημα.

Χτυπάς μια 4850 512MB με κάτι λιγότερο απο 120€ και είσαι καλυμενος.

Είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

για τέτοιες αναλύσεις θες τουλάχιστον ATI 4850/NVIDIA 9800GTX.

αλλα με 1GB μνήμη δύσκολο να βρείς με λιγότερο από 130E.

βεβαια θα έλεγα να περιμένουμε λίγο για την ATI 4770 να δούμε τι ψαρια πιάνει.

Δημοσ.
Απ'τη μια του λες πως θέλει τουλάχιστον 4850/9800GTX+ και απ'την άλλη του λες να περιμένει την 4770 που θα είναι υποδεέστερη? :P

λιγάκι υποδεέστερη (μερικά FPS). να δούμε όμως αν θα είναι best value for money και τι κατανάλωση θα έχει, σαφώς μικρότερη από την 4850. την άλλη εβδομάδα ελπίζω να είναι Ελλάδα.

Δημοσ.
λιγάκι υποδεέστερη (μερικά FPS). να δούμε όμως αν θα είναι best value for money και τι κατανάλωση θα έχει, σαφώς μικρότερη από την 4850. την άλλη εβδομάδα ελπίζω να είναι Ελλάδα.

ίσως και αυτή τη βδομάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...